anjelik9993
22. jún 2022
71 

Testovanie Sunar BIO

Doteraz som mala skúsenosť najviac s ovocnými príkrmami. Pri dvoch starších dcérkach som zeleninové nevyhľadávala, alebo teda plnohodnotné, ktoré zastanú komplet obed. Varila som im ja. Ale teraz som mala možnosť vyskúšať Sunar príkrmy vďaka testovaniu s Modrým koníkom. A je to super, hlavne, keď človek nestíha variť, alebo chce variť pokrm, ktorý nie je vhodný pre malé dieťatko. Len ohrejem vo vodnom kúpeli požadované množstvo, alebo aj celú fľašku, podľa potreby, a je hotovo. A viem, že dieťa dostalo plnohodnotnú vyváženú stravu. Je super, že príkrmy sú rozdelené podľa ukončeného veku a každá fľaška je obsahovo prispôsobená. Menšie detičky majú kašičky a väčšie nájdu väčšie kúsky, aby si rozvíjali schopnosť hrýzť a prehĺtať pevnú stravu. Musím povedať, že príkrmy pekne voňajú, majú prirodzenú farbu a sú chutné. Je skvelé, že sú bez konzervačných látok, farbív a aróm. Sú v BIO kvalite, čo ja pre moje deti vyhľadávam, lebo chcem pre nich to najlepšie. Sunar si pestovateľov starostlivo vyberá a dodržuje prísny protokol kontroly. Suroviny sú čerstvé a bez chémie. A to vyžadujem, keď mám nahradiť suroviny z našej záhradky. 

Dcérka má 13 mesiacov a prišli nám 3 druhy príkrmov. 

Od ukončeného 10. mesiaca:

Sunar BIO batáty, hovädzie mäso, šošovica - kombinuje batáty, chudé hovädzie mäso a šošovicu. Obsah bielkovín živočíšneho i rastlinného pôvodu pre väčšiu rozmanitosť jedálnička, bez prídavku soli.

Od ukončeného 12. mesiaca:

Sunar BIO zelenina, kuracie maso, cestoviny- kombinuje jemné kuracie mäso a cestoviny. Konzistencia s väčšími kúskami je ideálna pre rozvoj schopnosti hrýzť a prehĺtať pevnú stravu.

Sunar BIO špagety, hovädzie mäso, bolonská omáčka - obsahuje celkom 55 % zeleniny a kombinuje ju s chudým hovädzím mäsom a cestovinami.

Ako prvé sme testovali Sunar BIO špagety, hovädzie mäso, bolonská omáčka. Obsahuje celkom 55% zeleniny a kombinuje ju s netučným hovädzím mäsom a cestovinami. Konzistencia s väčšími kúskami je ideálna pre rozvoj schopnosti hrýzť a prehĺtať pevnú stravu. Vďaka šetrnému spracovaniu si zachováva prirodzenú farbu, vôňu a skvelú chuť. Všetko v najvyššej BIO Baby kvalite, bez konzervačných látok, farbív a aróm. 

Omáčka je chutná, dcérke chutila. Ja za seba môžem povedať, že okrem soli jej nič nechýbalo. 🙂

Ďalej sme testovali Sunar BIO zelenina, kuracie mäso, cestoviny. Kombinuje vybranú zeleninu, jemné kuracie mäso a cestoviny. Konzistencia s väčšími kúskami je ideálna pre rozvoj schopnosti hrýzť a prehĺtať pevnú stravu. Vďaka šetrnému spracovaniu si zachováva prirodzenú farbu, vôňu a skvelú chuť. Všetko v najvyššej BIO Baby kvalite, bez konzervačných látok, farbív a aróm. 

Dcérke príkrm chutil, spapala všetko. Má príjemnú sladkastú chuť po zeleninke. 

Posledné sme testovali Sunar BIO batáty, hovädzie mäsom, šošovica. Kombinuje vybranú zeleninu, netučné hovädzie mäso a strukoviny. Konzistencia s väčšími kúskami je ideálna pre rozvoj schopnosti hrýzť a prehĺtať pevnú stravu. Vďaka šetrnému spracovaniu si zachováva prirodzenú farbu, vôňu a skvelú chuť. Všetko v najvyššej BIO Baby kvalite, bez pridanej soli, konzervačných látok, farbív a aróm. 

Tento príkrm chutil dcérke najviac, čo ma trochu aj prekvapilo. 🙂

#test_sunarbio2 #recenzia #recenzie_sunar_bio13

Začni písať komentár...

Odošli