ataner81
12. júl 2018
301 

Tri kačičky a rozprávkový svet so žabkou Bupi

Premení sa kúpeľňa na rozprávkový svet pre detičky a splní očakávania každej mamičky? Alebo radšej ostať verný osvedčenej klasike?

Doma mám tri kačičky, ktoré zbožňujú vodu. Dokážu sa kúpať celé hodiny, v podstate by vo vode aj žili. Vždy sa snažím pre ne vymyslieť niečo zábavné a nové, čo by im to ich milované kúpanie vylepšilo a ozvláštnilo. Máme kopu krásnych hračiek, vyskúšali sme farby na telo, farby do vody a farby, ktorými môžu vymaľovať kúpeľňu. Do kúpeľa im pridávam penu, lepíme po kachličkách rôzne zvieratká či autíčka. Hráme sa pri vypnutom svetle a najnovšia zábavka sú vodné guličky a vodné zvieratká. No čo viac ešte môžem pre ich radosť v očkách urobiť?

Už dlho moje deti snívajú o kozmetike s ich obľúbenými rozprávkovými postavičkami. Doteraz som im ich sen ale splniť nemohla.

Teuško je totiž ekzematik, takže u neho používam len špeciálne mydlo, špeciálny šampón a špeciálny telový krém. No a nemôžem niečo kúpiť len dcérkam a synovi nie. Bupi kozmetiku poznáme a používame už veľmi dlho a sme spokojní. Teuško máva obdobie kedy ekzém úplne zmizne a môžem sa sem tam pozabudnúť a použiť „obyčajné“ mydlo, v našom prípade teda klasický umývací gél ako pre dcérky a nič sa nestane. Slovenská firma Bupi prišla na trh s novinkami a vďaka nim sa možno sen mojich detičiek o rozprávkovom mydle a šampóne splní. Preto som neváhala a hneď sa prihlásila testovať tieto rozprávkové novinky a hurá, hurá, vybrali nás.

Pre moje pokusné králičky prišli v balíčku tieto veci:

Leuške a Elinke šampón s balzamom so zlatovláskou, sprchový gél s baletkou a veselá umývacia pena s bublinkovou princeznou.

Pre Teuška sprchový gél a šampón s pirátom v jednom a veselá umývacia pena s hasičom.

Obaly na produktoch sú v žiarivých farbách s nádhernými rozprávkovými motívmi, ktoré okamžite upútajú všetky deti a prenesú ich do ich detského sveta fantázie. Obe peny majú 500ml a šampón aj sprchové gély 250ml.

No a ako prekvapenie bola v balíčku aj žabka-podložka pod mydlo a plyšová žabka Bupi. O tú bola preukrutná bitka. Deti tri a žabka jedna - hotový súboj titanov. Našťastie starší dvaja sú už škôlkári a tak princeznička Elinka si „kvaku“ mohla užívať celý deň.

Večer nastala veľká dilema. Použiť penu či klasický sprchový gél? Kačičky si vybrali penu.

Teuškova nebovo modrá, s vôňou Tuti fruti a obrázkom hasiča. Leuškina a Elinkina cukríkovo ružová a vôňou jahôd a šlahačky (ja si neviem pomôcť ale mne to viac pripomínalo Jojo cukríky či cukrovú vatu) a obrázkom bublinkovej princezny. Moje deti sa už umývajú samé, prípadne jeden umyje druhého a táto pena je pre ich malé rúčky ako stvorená. Bol to pre nás jasný favorit.

Nesteká a nešmýka sa ako klasický sprchový gél. Na fotke krásne vidieť ako sa sprchový gél rozteká a pena drží i napriek tomu, že bola nadávkovaná ako prvá.

Skutočne stačí pár stlačení praktickou pumpičkou a máte plnú dlaň voňavej peny, ktorá vyzerá ako obrovská mňamka a priam nabáda deti ochutnať ju. Ešte, že Bupi vyvinuli kozmetiku s prírodnými látkami, ktorá neobsahuje parafíny, parabény, minerálne oleje a iné ropné zložky, umelé farbiva a alkohol. Je dermatologicky testovaná a neobsahuje alergény. Malé líznutie je teda neškodné.

Tú pumpičku na umývacej pene maximálne oceňujem, keďže niekedy potrebujem v špine nájsť dieťa, tak aby som nebola špinavá ja a celá kúpeľňa, tak v jednej ruke držím šmudlinka ufúľaného a druhou púšťam vodu a dávkujem mydlo. Sprchový gél s klasickým uzáverom si jednou rukou otvoriť a nadávkovať žial neviem.

Obe princezničky maximálne spokojné a vyvoňané. No modrá pena pre malého hasiča sa neosvedčila a ekzém sa hneď po kúpaní u Teuška objavil. Síce len jemné začervenanie no predsa. Ja netvrdím, že to bolo vďaka tej pene ale nemôžem to ani vyvrátiť, takže viac som už neriskovala. Nič to ale nemení na fakte, že penu využijem pre moje dievčatká (modrá je mimochodom najobľúbenejšia farba mojej Leušky) a po použití obal vyumývam a naplním synčekovým špeciálnym mydlom aby mu nebolo ľúto, že sestričky majú svoje princezničky a on nemá nič. U syna teda iba „stará“ overená klasika od Bupi nerobí problém.

Ako som už spomínala, moje kačičky sa veľmi radi kúpu a počas jedného lovu pokladu sa nám stalo, že nám držiak na mydlo v tvare žabky spadol do vody a naplnil sa vodou. Vodu som z neho viac nevedela dostať, čo znamená, že o chvíľu sa v nej vytvorí pleseň a takéto veci u nás v kúpeľni nemajú miesto. Držiak teda putoval preč. Škoda lebo bol veľmi milý.

Ešte nám na testovanie ostáva šampón a sprchový gél s pirátom určený pre chlapčekov ale ako som spomínala, Teuškovi som už nič viac z tejto edície nedávala, no vyskúšali ho dievčatá. Rovnako aj sprchový gél s baletkou a šampón s balzamom so zlatovláskou.

Chlapčenská sada voňala po tuti fruti a dievčenská po šľahačkách s jahodami. Mala som pocit, že vôňa je trošku intenzívnejšia ako pri umývacej pene. Tiež som spomínala, že v malých rúčkach gél „uteká“ a lepšie sa kačičkám umýva s penou. Vyriešili sme to ale hubkami. Musím povedať, že pri všetkých výrobkoch stačí len malá troška a krásne penia. U mňa tá bohatosť peny akosi podvedome vyvoláva pocit, že sa človek viac a lepšie umyje. Po šampóne (jednom aj druhom) mali dievčatká nádherné, lesklé, voňavé vlásky. Nemastneli im tak skoro, neelektrizovali a ľahko sa rozčesávali. Ľahšie po použití dievčenského šampónu, ktorý je obohatený o balzam. Šampón sa im trošku dostal aj do očí, no nesťažovali sa, že ich štípe.

Priznám sa, že som neodolala a šampón som vyskúšala aj ja. Aspoň na malú chvíľu som chcela byť opäť princeznou. Muž chodil celý deň okolo mňa a obviňoval ma, že som mu zjedla cukríky.

Výrobky Bupi nájdete v týchto predajných miestach:

101 drogeria, feedo.sk, DM, Billa, Kaufland, COOP jednota, CBA, Fresh, TETA drogéria, Metro, Tesco, TERNO Slovensko, predeti.sk, kasa.cz, hej.sk, alzaMAXI drogeria a mnoho ďalších.

Obrovská vďaka Bupi a Modrému koníkovi za to, že nás vybrali na testovanie. Naozaj sme si to všetci štyria užili. Bupi je naša srdcovka a okrem starej dobrej klasiky budeme používať aj túto novinku, ktorá sa čoskoro dostane do obchodov.

#test_bupi4 

#recenzia

10. júl 2018
10. júl 2018

Velmi pekna recenzia!
"Muž chodil celý deň okolo mňa a obviňoval ma, že som mu zjedla cukríky." 😉 😀

12. júl 2018
12. júl 2018

@ichbinich muz je sladkoholik a sladke vynucha aj spod zeme😂Prudko som zvazovala ci sa priznat, ze som “zlodej”a “ukradla”som detom sampon alebo ci budem za pazravu s tym, ze som mu “zozrala”cukriky😂

12. júl 2018
12. júl 2018

@ataner81 ja by som ho nechala, nech sa osprchuje s tým princeznovým sprcháčom 😉

12. júl 2018

@liwka muza?😀

12. júl 2018

@ataner81 jasnééééé

12. júl 2018

@liwka zavola na mna psychiatriu😂😂😂😂

12. júl 2018

@ataner81 môj nie je náročný, osprchuje sa tým, čo kúpim a nemusí to byť vyslovene for men. Takže bežne vonia po kokose, ananáse, melóne, či čokoláde😂

12. júl 2018

@liwka vona nie je problem.To ta farba.Ruzova je proste tabu🤦‍♀️

12. júl 2018

@ataner81 tak mu daj ten pirátsky

12. júl 2018

@liwka nieeeeeee, ten je moj🙈

12. júl 2018

Začni písať komentár...

Odošli