#9mesiac #carotehotenstva
    ... dnes ked mi uz prišla asi 5sprava s otazkou ci nerodim, a ako sa citim 🤬tak som sa uprimne trochu opustila a hromadne rozposlala🤷‍♀️🙈🤣..a viete co? konecne to zabralo💪, ze sa ma uz nebudu radsej nic pytat 🤣 🏆... aspoň ze sa môžem vyhovorit na hormony🤷‍♀️

    ..no, kazdy den ma boli brucho cize každý den si myslim ze idem rodit ale bez vysledku...je to zazitok ako navsteva zubara..
    celulitídu mam aj na dasnach ,ušnych lalokoch a tipujem,se aj na kostrci..
    rit mam jak bandasku, nohy bez opuchov a stihle jak po masakry roja sršnov
    ..cize v skratke sa citim posledne mesiace velmi : sexy ! zensky ! elegantne a lahucka ako pierko ... ked si sadnem na gauc 15min potom sa trase zrkadlo v kupeni a susedovi popadaju vsetky socialisticke sosky anjelikov, labuti a pastierok z policky v spalni..
    moj najoblubenejsi vylet je na wc a preto tam chodim kazdych 7min a 43 sekund aby som tam vytriasla presne 8kvapiek a 5min potom sa dvihala z misy ako Biden zo schodov...
    a inak spim tiez vyborne ... ked nemam navaly tepla tak mi je minimalne na grcanie alebo sa dusim ... mam 4vankuse 7perin a jeden tehotensky vankus a polohu si najdem uplne hravo ... ( po cca 2 45min ked je lepsia noc )
    krize mam tiez ako mladá joginka a tiez som ohybna ..takze ked mi nieco spadne vacsinou na to tyzden kukam ,obchadzam to a az potom to mozno zdvihnem zo zeme..( záleží ci to je organickeho alebo neorganickeho pôvodu )
    ked sa najem - je mi zle ,ked nic nezjem - je mi zle, ked si dam len kavu ano,spravne - je mi zle, ked sa napijem - cikam a ked sa nenapijem je mi zle...
    tehotenstvo si naozaj užívam je to najkrajsie obdobie v zivote ženy a moja oblubena činnosť je odpovedat na otazky ,, 1) tak co uz rodis? ( áno, akurat tlačím na koze a pomedzi to pisem tieto riadky ) alebo 2) uz si porodila ? áno, pred 3 rokmi ... a ty? 3) nesmiem vynechat : co kedy rodis? ( vies co.. zalozim si obradny oltar obetujem jedno jahňa a pannu, spalim bielu šalviu a opytam sa matky prirody potom ti hned pisem 4) a to je moje naojoblubenejsia : a kedy bude tretie? ... ( hned ako matovic prestane byt ko*** a fico vrati vsetko co nakradol a az naprsi a uschne)
    a inak sa mam vyborne a ty?