dominikada
27. jún 2021
141 

Pomoc a úľava v ťažkom období…

     Dostali sme možnosť sa zapojiť do testovania produktov určených našim najmenším ratolestiam.
Toto testovanie bolo iné ako predchádzajúce. Prečo? Pretože, prebiehalo počas jedného z najťažších období dieťaťa aj rodičov. S jedným dieťaťom má rodič čo robiť, a čo tak s dvojkami?
Ako to naše testovanie skončilo?

     Čo sme testovali?    
Homeopatický liek, ktorý pomôže v ťažkom obdobi a prinesie dieťaťu úľavu, keď ho trápia zúbky. Vyrábajú ho laboratória Boiron pod názvom Camilia. 

                                               Testovanie s Camiliou

     S testovaním som začala hneď, ako nám bola doručená zásielka. Prišlo to ako na zavolanie. Popravde, som šla do testovania s malou dušičkou, lebo dievčatá odmietali všetko, čo som im dovtedy na úľavu ponúkla. Camilia je prerorálny roztok v jednodákovej fľaštičke, a keďže nemá výraznú chuť, tak mi to dievčatá bez problémov užili. Jedno z pozitív Camilie. Po podaní Camilie, dievčatá šli spinkať. Po prebudení neboli tak mrzuté a uplakané ako obvykle. To sa nám všetkým uľavilo. Pomyslela som si: „Hmmm, predsa to môže byť nápomocné." Tieto staví mrzutosti mávali dievčatá poobede a večer pred spaním. A tie noci, kedy som sa zamýšľala, či má vôbec význam ľahnúť do postele. Ráno a poobede sme sa prehrali a prehojdali na hojdačkach, ale večer, keď to vyvrcholilo, som im pred spaním podávala Camiliu.
Dávkovanie Camilie - 1dávka - 3- až 6-krát denne, ráno a večer počas 3 až 8 dní. Ak príznaky pretrvávajú dlhšie ako 3 dni, je potrebné sa poradiť s lekárom.

Keďže prerezávanie zúbkov nie je choroba, ale prirodzený proces vývoja detičiek, tak som sa snažila s dievčatami prehrať a v krajných prípadoch podať Camiliu. A sebe veľa, veľa kávy. 

  Camilia nám pomohla s mrzutosťou, so soplíkmi, či červenými líčkami, ale aj so spánkom. Po podaní som videla, že sa dievčatám uľavilo. Po prerezaní dolných zubov nastal kľud a pokoj. ✨🙏🏻  To dlho netrvalo, ale aspoň trochu sme si s chalanmi vydýchli.
Pred pár dňami sa začali dievčatám prerezavať horné zubky. Tie sprevádzali horšie príznaky ako hnačkovanie a vysoké teploty, kedy som musela siahnuť aj po sirupe. 🤒

Camiliu, hodnotím pozitívne a môžem ju len odporučiť. Pri prerezávaní zúbkov prinesie dieťaťu uľavu. Má jemnú chuť a to napomáha tomu, že dieťa s jej užitím nemá problém, ako pri iných produktoch, ktoré sú chuťovo výraznejšie a dokonca obsahujú aj chémiu, čo Camilia neobsahuje.
Aj keď som musela pri horných zubkoch siahnuť po sirupe, napriek tomu to nepovažujem za negatívum. Pretože Camilia je homeopatický liek, ktorý zmierňuje príznaky, čo aj zmiernila. Nikde nie je uvedené, že je to zázrak, ktorý keď podáme dieťaťu, tak zubky sa prerežú bez toho, aby sme o tom vedeli a nič nás neprekvapilo.

Camilia obsahuje Chamomilla vulgaris 9 CH, Phytolacca decandra 5 CH, Rheum 5 CH. Sú to 3 homeopatické účinné látky, ktoré zmierňujú príznaky s prerezávaním zubov: červené líčka, mrzutosť, chuť všetko obhrýzať, bolesť a opuch ďasien, nepokojný spánok, nadmerné slinenie.

 A výsledok na konci testovania - 4:4. 🤓 Dievčatám sa prerezali aj horné zúbky a bojujeme ďalej. Do dvadsať je ešte ďaleko. 🤪

     Nám rodičom prajem veľa síl a trpezlivosti. Aj keď sú ťažké obdobia, medzi ktoré patrí aj prerezávanie zúbkov a my, rodičia, sme na pokraji síl, napriek tomu nám to naše deťúrence vykompenzujú čistou a veľkou Láskou. 💖🍼☕️ 

skusenosti_camilia36 #test_camilia2  #recenzia #

Začni písať komentár...

Odošli