eliniatko
    Správa bola zmenená    19. feb 2021    

    Ahojte. Nerada a s ťažkým srdcom vám potrebujem aspoň tu, takto povedať, že s koníkom už Kočíkopédiu ani Kočíkovú poradňu (a ani nič iné) robiť nebudem. Bolí ma to, bolo to také moje ďalšie bábätko, a aj preto sa túto správu odhodlávam napísať už pár dní.

    V Kočíkovej poradni už teda odpovedať nebudem, a ani Kočíkopédiu už ďalej neposuniem - ostávajú, ako sú, a čo s nimi bude, ja už neviem a nemám ako ovplyvniť. Ja ako osôbka v nejakých oficiálnych poradniach nemôžem a ani nechcem pokračovať. Rada sa však s ktoroukoľvek z vás normálne, ako mama s mamou, porozprávam. Pokecať môžme tu v IPčke či v skupinke Kočíkovo. Ako človek stále existujem.

    Instagram eli_kocikuje si mám nechať, a tak ostáva (neplánovane súkromným) miestom, kde nejaké novinky (či starinky) poshare-ujem. Nech ste v (kočíkovom) obraze tie, ktoré chcete byť. Tiež platí, že 28.2. tam niektorej z vás testovaný kočík EW Rudey venujem. Takisto článok o Petite&Mars Street+ sa tu na profile v blízkej budúcnosti objaví.

    Kočíky sú jedna z mála vecí, ktoré viem, poznám, rozumiem im ako ničomu inému, a mrzí ma to. Preto to celé - Kočkopédia, Kočárkopedie, poradňa - vzniklo - pomôcť aj druhým, zorientovať ich. Nepredávať niečo konkrétne, ale informovane pomôcť sa rozhodnúť, vyjsť z chaosu a tisícov možností, v ktorých sa novopečená mamina tak ľahko stratí. Snáď sa to aspoň trochu podarilo, ďakujem za tú možnosť všetkým, čo sa na produkcii i prijímaniu obsahu podieľali.

    Ďakujem tiež všetkým za kopec poďakovaní, pochvál, láskavých slov a podpory počas celej tej cesty... ❤️