emmulienocka
12. okt 2020
93 

Testovanie maškŕt s Verbenou

Jeseň je spravidla obdobím, ktoré sa považuje za náročnejšie, či už pre psychické alebo fyzické zdravie. Táto jeseň je kvôli aktuálnej situácii o niečo náročnejšia. Mne takéto obdobia pomáhajú zvládať sladkosti. 

No vďaka tejto situácii sme si od marca tohto roka začali o niečo viac vážiť naše zdravie. Do nášho jedálnička sme pridali viac ovocia a zeleniny, no ako milovníci skutočných sladkostí sme mali problém nájsť to pravé sladké pre nás. 

V lete sme si vedeli zamaškrtiť na jahodách, či malinách, no s prichádzajúcou jeseňou to začínal byť problém. A v tom to prišlo! Testovanie s Verbenou. Prečo to neskúsiť a nezapojiť sa? A ono sa to skutočne podarilo a k nám do našej trojčlennej domácnosti (ja, manžel a náš Max-psík) zavítal balík plný Verbena sladkostí. 

Okrem sušienok a cukríkov ma odosielatelia potešili i super-duper eko taškou a skleneným pohárom! Za tú super tašku som fakt vďačná, od toho dňa je mojim verným kolegom pri nakupovaní. 

Tuto Vám už predstavujem otvorený balíček, no ukážem Vám aj ako prebiehalo jeho otváranie v podaní nášho Maxa. 

Ako môžete vidieť, aj ten si v tomto balíku našiel niečo pre seba. Ako správna psia mamička, ak sa takto môžem zatiaľ nazývať, som si dovolila niečo nechať aj preňho. No teraz poďme pekne po poriadku. 

Sušienky

Ako prvé sme začali testovať sušienky. Veľké balenie pre manžela a menšie pre mňa na cesty (veď som menšia, tak mne musí stačiť menšie - argument storočia 🙂). 

Oceňujem praktickosť balenia, chuť a popis, ktorý nechýbal ani na jednom obale. Je dobré vedieť, čo jete a ešte lepšie vedieť, aký vplyv majú na vás jednotlivé zložky (aj keď sa v tomto prípade bavíme len o tých pozitívnych). Vďaka takémuto popisu som si volila na vybrané dni i konkrétne sušienky. Počas upršaných dní som si pochutnávala na levandúľových, ktoré prispievajú k správnej funkcii psychiky a pri maľovaní sme si pochutnávali na bazových s kúskami brusníc. Mňa najviac oslovili práve tie bazové, manžela rakytníkové a Maxa levanduľové (tých zjedol až-až). Aspoň v tomto sme sa vedeli spravodlivo podeliť 🙂. 

Cukríky

Pri cukríkoch musím povedať, že som spravodlivá nebola. Ja som obrovským milovníkom cukríkov a s tými som sa teda odmietala deliť. Ok, ponúkla som manžela a aj babičku, no tam to skončilo. Cukríky sú proste moje! Taký balík levanduľových či šalviových len tak "zašušťal" 🙂. Sú skutočnou mňamkou, aj keď musím priznať, že balenie cukríkov mi viac vyhovovalo pri tých eukalyptových, či zázvorových. Práve zázvorové a eukalyptové oceníte v tomto období plnom chrípok a prechladnutí. 

Záver

A teraz to skúsim zhrnúť. Verbenu určite odporúčam a kupujem ďalej! Myslím, že v našom "novom" a zdravšom spôsobe života sme našli nového parťáka, ktorý síce nenahradí úplne Kinder Bueno, no uspokojí sladké chuťové poháriky minimálne tak, ako miska čerstvých jahôd. 🙂 

Majte krásne dni!

#test_verbena2 #recenzia #verbena_cukriky_skusenosti #verbena_susienky_skusenosti

Začni písať komentár...

Odošli