epilynn
7. aug 2017
452 

Koláčiky ľahké ako obláčik

Vedeli ste? Pečenie nemusí byť zložité... Stačí na to iba kuchyňa, správne prísady a mlsný jazyk. Potom už byt rozvoniava dobrotami a vaši blízky vás budú zbožňovať. Aspoň na chvíľu...

Čo vám poviem - testovali sme CROCCO od MINIT Slovakia. Mrazené koláčiky, úhľadne zabalené, chutné, chrumkavé, s množstvom plnky, vždy po ruke a rýchlo hotové.

Kuriér nám doručil 7 polkilových balíčkov, 5 sladkých a 2 slané príchute - malinové, marhuľové, jahodové, čokoládové, nugátové, syrové a oškvarkové.

Musím pochváliť ich tvar a veľkosť - do ruky a na jeden hryz 🙂

Počas dvojtýždňového testovania ma koláčiky, na moje počudovanie, veľakrát vytiahli z bryndy. Zistila som, že okrem toho, že sú mňam, môžem ich brať aj ako:

  • záchranu (pre nečakanú návštevu),
  • raňajky (od manžela),
  • obed (ukusovátko s polievkou),
  • darček (pre milovanú osobu),
  • stredobod záujmu (našich psov),
  • maškrtu (len tak pre mňa),
  • úplatok (pre trucujúce dieťa),
  • ...

Široké spektrum možností hotových za 15 minút. Stačí trošku fantázie a môžete čarovať. Však ktorá žena by nechcela mať obed z krku za chvíľku, raňajky od manžela na tácke alebo prepadu-chtivých svokrovcov pohostených? A navyše chutili každému a ja som bola hviezda 😉 Určite si nájdu čestné miesto v našom mrazáku. A čo u vás?

Dôležité info: Zvládnu upiecť aj chlapi!

#test_crocco

aj my sme uz skusali.ale v kauflande som nasla iba tri prichute 2 ovocne a jednu slanu kde este okrem.kauflandu ich najst.

7. aug 2017
epilynn
autor

@katarinaz123 aj v tescu maju dobry vyber, tam boli dokonca teraz nikedy v akcii

7. aug 2017

Jej tento clanok je super a obrazky super..musim aj ja vyskusat tie kolaciky

7. aug 2017
epilynn
autor

@1katkas vrelo odporucam 🙂

7. aug 2017

@epilynn Toto je najlepsia recenzia aku som citala.A fotky top! 👍😀 Dakujem,pobavila som sa 😁

7. aug 2017

@katarinaz123 dnes som kupovala v tescu..maju fakt dobry vyber a teraz su v akcii

7. aug 2017
epilynn
autor

@dasiacik dakujem.

7. aug 2017

Nuz,ked uz sa pytas na nas nazor,poviem ho. No citala vsetky som recenzie pocas testovania,ale po navsteve obchodu mna teda nepresvedcili. Konkrete zlozenie ma uplne odradilo. Ked potrebujem rychlovku,radsej vyrolujem listkove cesto,naplnim ovocim,tvarohom a za rovnaky cas mam chutnu strudlu s niekolko nasobne mensim poctom ecok. Ako napad fajn na tieto kolaciky,ale to zlozenie by mohli vylepsit uz aspon kvoli detom,ktore by toho zjedli na kila.

7. aug 2017
epilynn
autor

@iwesska Ano mas pravdu, listkove cesto je fajn (i ked tie mrazene nemaju tiez ziadne extra zlozenie), rada ho pouzivam, no nie je to hotove za 15 min bez rozmrazovania. Je to asi taky kompromis a priestor pre zlepsenie je stale... Ale aj napriek tomu hodnotim vyrobok kladne. U nas vyhrali najme slane prichute.

7. aug 2017

@epilynn Ja kupujem to zrolovane na papieri, to len vystriem, natriem plnku, zrolujem, potriem vajcom a za 15 min. upecene 🙂

8. aug 2017

Super napisane Andy, si sikulka😘

8. aug 2017

Začni písať komentár...

Odošli