ja_mi
5. aug 2019
220 

Prírodná kozmetika

Veľmi som sa potešila, keď mi prišla ip, že som bola vybraná na test prírodnej slovenskej kozmetiky.

Image title

Len čo prišiel balíček, nevedela som sa dočkať, čo tam bude a ajhla... Takže tu vám zhrniem moje dojmy:

Detská kozmetika

  • Detský krem:

Malého natieram každé ráno, aby mal hydratovanú pleť, no tento krém mi odmietal, keďže vôňa nebola lákavá 😊 Voňali po kamilkách a nechtíku, ale deťom to nevonia 😊 To len mne... Takže odmietal po nejakých 3 natretiach: "Mamina, ten smradlavy krém mi už nedávaj." Tak sme prestali.

  • Detský krém na zapareniny:

Tak ten využijeme až od seprembra, lebo malý brať je ešte v bruš ku 👶

Ale krémik má neutrálnu vôňu.

  • Krém na strie a bradavky:

Krém mne osobne vonia a je príjemný.  Zatiaľ natieram denne a môžem len odporučiť , koža na brušku je pevná a hydratovaná. Strie zatiaľ nevidno a dúfam, že to tak aj ostane😊

Image title

  • Nechtíkové mydlo:

Po rozbalení vyzeralo krásne a voňalo tak typicky kamilkovo-nechtíkovo. Bola som zvedavá, čo to spraví, syn má taký ako keby menší ekzém.... Hneď na prvýkrát mu to tak stiahlo a trochu vysušilo. Po viacerých razoch začalo sťahovať, a postupne mizli pupienky. Tak ak máte kožný problém, odporúčam.  

Image title

  • Tuhý šampón:

Tak toto bolo najväčšie prekvapenie. Neverila som tomu, však je to ako mydlo, to mi vlasy ako umyje? No, ale poviem, že aj syn si ho zamiloval. Krásne limetkovo-citrusovo vonia a pení úžasné. Krásne umyjem aj moje husté vlasy. Sú potom jemné a voňavé, určite odporúčam aj na cestovanie. 

Image title

MOJE TOP

  • Nočné regeneračné sérum:

Tak to ma veľmi prekvapilo. Vonia ako mliečko, a aj tak vyzerá. Po nanesení večer na vyčistenú pleť krásne stiahne a vypne. Pleť je ráno krásne hladká, waw toto 100 % u mňa pôjde 😍

  • Nevädza pleťový hydrolát:

TOP na osvieženie pleti kdekoľvek. K bazénu, do kabelky, kedykoľvek v tomto teple 😊 Krásne vonia a osvieži pleť. Ideál. 

Image title

Určite ešte siahnem po týchto mojich TOP produktoch. Kto neverí, nech vyskúša. Ale klobúk dole pred šikovnou dievčinou, ktorá ich vyrába. Veľa úspechu a len tak ďalej... Budem sa tešiť aj na ďalšie nové produkty.

#test_twocosmetics  #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli