#medovniky
    Prosím má niekto recept ,kde cesto nemusí odstáť,upečú sa a sú mäkké?Nemusia to byť klasické medovníky,niečo podobné vianočné....syn teraz prikvitol,že potrebuje zajtra nejaký vianočný koláčik do školy na spoločné raňajky v triede.
    Ďakujem.

      Ja mam najlepší recept dievčatá, cvaknem vám ho, moc odporúčam, robím ho už nejaký piaty rok a medovníky sú jak oblaciky mäkké

      4. dec 2019
      4. dec 2019

      A napríklad citrónové crincles? Ja idem robiť tento rok 🙂 cesto ma byt v chladničke len nejakej pol hodky

      4. dec 2019

      Moje cesto by malo aspon polhodinku odstat, najlepsie v chladnicke, inak to nevyvalkas

      4. dec 2019
      4. dec 2019

      Mäkké medovníky nebudú nikdy hneď mäkké, pokiaľ ich nepotriete vajíčkom hneď po dopečení, tým zmäknu a sú vláčne

      4. dec 2019
      janinah
      autor

      @dada1984
      @emjee
      hera má byť roztopená na tekutinu alebo len zmäknutá?
      Ďakujem

      4. dec 2019

      @janinah ja to robím s medom na miernom ohni ale nie vrieť, počkám kým trosku vychladne a zmiešam

      4. dec 2019

      @janinah iba zmaknuta

      4. dec 2019

      @emjee mne sa zdá, že na pomer múky, máte v recepte malo hery aj medu, máte to potom akej konzistencie?

      4. dec 2019

      @dada1984 robime ich uz skoro 30 rokov takto, treba to rukami vymiesit a vznikne bochnik (miesit dovtedy, kedy sa prestane lepit na misu)

      4. dec 2019

      Ja som davala tu ...asi 2dni dozadu

      4. dec 2019
      Autor komentár zmazal

      Mam v profile recept

      4. dec 2019

      Cez vikend robim zase...urobis cesto a hned vykrajujes...ziadne cakanie...a makkucke

      4. dec 2019