javi234
2. nov 2019
329 

Náš spoločný rok v CEWE fotoknihe...

Pred pár týždňami som mala to šťastie a bola som vybraná na testovanie CEWE fotoknihy.  

Milujem fotoknihy. Vždy sa pri ich tvorení, a potom aj listovaní, vrátim v čase a opäť prežívam všetky tie krásne chvíle. Často sa pristihnem, ako mi po lícach stekajú slzy od dojatia. Napríklad pri fotke, kde išiel syn prvýkrát do škôlky, alebo keď mi vyrobili darčeky na Deň matiek. To všetko sú okamihy, ktoré aj vďaka CEWE fotoknihe môžete mať krásne na jednom mieste a navyše aj so špeciálnym popisom ku každej fotke. 

CEWE fotokniha je aj super tip na darček. Blížia sa Vianoce a rozhodne blízkych, alebo kamaráta, poteší niečo, čomu venujete svoj čas a úsilie. V dnešnej uponáhľanej dobe sa presne takéto darčeky cenia.

Ja som si na testovanie vybrala veľkú fotoknihu. Počet strán si môžete zvoliť od 26 po 178. Zvolíte si taktiež kvalitu tlače, či si prosíte tvrdú, mäkkú, alebo zošitovú väzbu. Rozmyslíte si, ako bude fotokniha vyzerať. A šup, šup do tvorenia.

 Ja som začala plniť stránky naším spoločným rokom 2018. 

Na začiatok treba spraviť tú najpracnejšiu časť. A to vytriediť a rozdeliť fotky. Ja si ich ukladám priebežne, počas celého roka na server a v prípade potreby si už len stiahnem do pc fotky, ktoré práve potrebujem. Krásne to šetrí čas. 

Pri tvorení fotoknihy potrebujete určitú dávku kreativity. Ja osobne tvorím jednu fotoknihu niekedy aj mesiac. Oceňujem však, že v CEWE programe je možnosť na automatické plnenie fotiek. Čo využijú hlavne zákazníci, ktorých takéto tvorenie nie príliš baví, ale aj napriek tomu chcú vlastniť alebo darovať takýto jedinečný kúsok.  

Upozorňujem, že v prípade automatického plnenia vám program oreže alebo uloží fotky nie vždy tak, ako si predstavujete. Preto toto plnenie odporúčam, ak niekto tvorí fotoknihu napr. z jednej dovolenky alebo nejakej špeciálnej udalosti ako svadba alebo narodeniny. V opačnom prípade odporúčam plniť stránky každú zvlášť a pekne postupne. 

Na výber máte množstvo klipartov, pozadí, rámčekov a fontov. Aj vďaka ním vás tvorenie fotoknihy pohltí a bude to pre vás super skúsenosť. Baví ma ukladať fotky, aby dávali zmysel, písať k fotkám popisy, opisovať miesta, ktoré sme navštívili. Kliparty, rámčeky a v podstate všetky doplnky a fotky máte v programe na ľavej strane.

Fotoknihu si nezabúdajte PRIEBEŽNE UKLADAŤ, aby ste neprišli o kus práce. Tu by som ja prijala možnosť priebežného automatického ukladania po určitom čase. Naozaj by tom bol veľký pomocník pre zábudlivcov ako som aj ja 😀 

Keď už máte fotoknihu spracovanú, dajte si ju SKONTROLOVAŤ niekomu druhému. Po mne ju prezerá manžel. Často sa stane, že po mne nájde chyby, ktoré som ja prehliadla. V mojich začiatkoch, keď som robila asi druhú fotoknihu, sa stala nepríjemná vec. Navolila som si počet strán 70 a vyplnila som len 62. Zvyšné prázdne strany som zabudla odstrániť. Knihu mi, samozrejme, vytlačili aj s prázdnymi stranami. Takže som platila aj za tie, úplne zbytočne. 

Keď ju máte prekontrolovanú, zvoľte dodanie či už kuriérom, alebo osobný odber. A potom už len čakať na úžasnú knihu plnú krásnych záberov z vášho života. 

 Na záver by som zhrnula celé moje testovanie. 

Bola to opäť ZÁBAVA. Prišla nádherná, kvalitná, voňavá kniha. Kvalita tlače je dokonalá. Farby sú výrazné, sýte. Naozaj ju môžem len ODPORÚČAŤ!  Doma mám fotoknihy od viacerých výrobcov, preto ich viem objektívne zhodnotiť a porovnať. Rozhodne CEWE FOTOKNIHA je pre mňa TOP.   

@konik_testuje ĎAKUJEM ZA MOŽNOSŤ TESTOVAŤ TENTO VÁŠ PRODUKT!

                                                                                               Jaja 🙂 

#test_cewe2  #recenzia 

Začni písať komentár...

Odošli