kaja153
6. apr 2022
325 

Testovanie produktov pre ženy od dm drogerie markt

Niekedy je sila materstva väčšia ako prírodné zákony.

A je to presne tak. My ženy sme superhrdinky, supermatky, superženy. Zvládame prácu, domácnosť, deti, manželov. No občas zabúdame na seba. Uprednostňujeme ostatných pred sebou. A ja som rovnaká. Preto mi toto testovanie padlo vhod a mala som každý večer „povinnú" chvíľku pre seba. 

Balzam na pery Soft Cookie Balea 5/10

Je to taký priemerný balzam. Na perách je príjemný, nelepí, má príjemnú vôňu a milý obal. Hydratuje ale len veľmi krátko. Treba ho po hodine-dvoch naniesť znova. Je to priemer, ale za tú cenu je fajn. Kto nemá extra vysušené pery, tak môže byť spokojný v každom ročnom období okrem zimy. Na zimu naozaj odporúčam viac hydratačné balzamy.

Pleťové sérum Beauty Hyaluron Balea 10/10

Na toto sérum som sa extra tešila a bola som veľmi zvedavá. A testovanie dopadlo nad moje očakávania. Je príjemné na tvári, rýchlo sa vstrebe, pleť je po ňom jemná, pružná, vypnutá, mladistvejšia a naozaj vyhladzuje jemné vrásky. Tomu sa mi nechcelo veriť, ale je to tak. Zostávam mu verná a odporúčam ho každému. 

Maslo na nohy s bio limetkou a bio echinaceou alverde 10/10

Toto maslo je skvelé. Už po prvom použití som mala ponožku na nohách jemnejšiu. Po týždni pravidelného používania mám nohy ako bábätko. A to mám päty naozaj suché dlhé roky.

Spevňujúca hydrogélová pleťová maska Golden Vanilla Balea 5/10

Túto masku by som hodnotila ako priemer. Ľahko sa nanášala na pleť, a keď som ju mala na tvári ani som o nej nevedela. Bola veľmi príjemná a jemná. Pleť bola po nej trošku hydratovaná, ale to je všetko. Vadila mi vôňa, ktorá bola silná. Mám radšej neparfumované produkty na tvár. Znova by som si ju už nekúpila.

Maska na ruky Urea Balea 4/10

Od tejto masky som čakala veľa, keďže obsahuje ureu. Ruky nemám moc suché, mala som len jedno suchšie miesto. Čakala som, že moje ruky zanechá hydratované a jemné, ale žiaľ, nevidela som žiaden efekt a výsledok.

Telové mlieko natural beauty s bio avokádom a olejom z jojoby Balea 9/10

Veľmi príjemné telové mlieko. Krásne vonia, hydratuje, rýchlo sa rozotiera, obsahuje prírodné zložky.

Sprchový gél natural beauty s bio olejom z konopných semienok a extraktom z papáje Balea 9/10

Spokojnosť. Nedá sa veľa čakať od sprchového gélu a ani mať veľa očakávaní a podmienok. Sprchový gél krásne vonia, zanecháva na pokožke pocit čistoty a jemnosti. 

Krémová pena do kúpeľa bavlna a zimné kvety Balea 10/10

Penu do kúpeľa používame len od značky Balea. Výhodou je cena aveľké balenie. Pena dlho vydrží a naozaj krásne vonia. Odporúčam .

Tuhá pena na holenie s vôňou divej ruže a fíg Balea 10/10

Táto tuhá pena je naozaj skvelá. Som veľmi rada, že som ju mohla otestovať a zistiť, že už inú nechcem. Nevyrovná sa jej naozaj žiadna pena na holenie. Vonia naozaj nádherne. Veľmi ľahko a rýchlo sa s ňou holí a zanecháva pokožku jemnú. Mala som pocit, že aj zmäkčuje chĺpky. 

Masážny kameň Gua-Sha ebelin 10/10

Maximálna spokojnosť! Stal sa súčasťou mojej každovečernej rutiny. Je príjemný, chladivý, dobre padne do ruky, a hlavne, je naozaj vidieť účinok. Pleť krásne prekrví, vypne, mierne vyhladí. Pleť už po pár dňoch vyzerá svieža a mladistvejšia. Zostávam mu verná. 

Záver

Som veľmi vďačná, že som mohla tieto produkty otestovať a podeliť sa o moje dojmy s vami. Ktoré produkty vám na 100 % odporúčam a ktorým ja sama zostávam verná?
Masážny kameň - ten robí fakt zázraky; pleťové sérum - myslím, že kombinácia séra a masážneho kameňa udrží vašu pleť vypnutú a mladistvú; tuhá pena na holenie - tá mi doslova zmenila pocit z holenia o 180 stupňov a maslo na nohy - to naozaj funguje a pokožka je po ňom jemná.

 #test_dm36 #recenzia #recenzia_dm

Začni písať komentár...

Odošli