kate_cs
2. dec 2019
228 

Nikdy nie si príliš starý na adventný kalendár!

Mikuláša vyčkávajú hlavne deti. Ale u nás doma máme už roky tradíciu, že sa obdarovávame aj my s manželom. Každy rok si chystáme navzájom prekvapenie, ešte si ho dávame aj do čižiem v okne tak, aby to nevidel ten druhý.

A som rada za tento zvyk. Lebo hoci sme už rok rodičia, musíme myslieť aj jeden na druhého. Náš drobec tento rok dostane iba ovocie a kukuričné chrumky, a tak bolo jasné, že foto adventný kalendár od Cewe budem vyrábať pre môjho veľkého chlapa.

A čo si budeme nahovárať, zvolila som verziu s pralinkami Ferrero, lebo tie milujem hlavne ja, a tak nejako sa spolieham na to, že sa ujde aj mne 😉

Kalendár som vytvorila prekvapivo jednoducho. Najviac času mi zabral výber fotky. Potom to už šlo jednoducho. Kalendár mal celkom dlhú dobu dodania, preto som vytvárala objednávku už začiatkom novembra. Prekvapilo ma však, že kalendár bol odoslaný o niekoľko dní skôr, a tak som nečakala až tak dlho. Ja som mala síce komplikácie s kuriérom, ale kalendár nakoniec dorazil a už len počkať, kedy si ho na Mikuláša môj muž nájde v okne. 🙂

So stránkou sa mi pracovalo jednoducho, asi aj preto, že od Cewe máme doma veľa produktov a mám s ich službami roky skúsenosti.

Sme fanúšikovia fotokníh, a toto je len pár z našej zbierky. Takto sa ľahko vrátime k fotkám, na ktoré by sme možno aj zabudli. V ponuke sú rôzne prevedenia a formáty fotokníh a ceny začínajú už od 7,95€.

Tak isto sa dajú online vyvolať fotografie. Vyberiete si fotky, ktoré chcete vyvolať a pošlú vám ich až domov. Oplatí sa to v prípade, že dávate vyvolávať väčšie množstvo fotiek. Toto som využila pri fotkách z našej svadby. Hneď som dala vyvolať aj nejaké pre našich rodičov a nikam som nemusela chodiť. Fotografie prišli nepoškodené a vo výbornej kvalite.

Na stránke Cewe sa dá ľahko orientovať a ja som tam už strávila preklikávaním sa dosť chvíľ a vždy som objavila nejakú novinku. Majú v ponuke rôzne druhy fotoobrazov, fotodarčekov a pri každom výrobku je aj cena a dodacia lehota, a tak si viete vypočítať, či tento darček stihne prísť včas.

Všetkým prajem krásny začiatok adventu a aj keby u nás doma nebol žiaden adventný kalendár, sme šťastní, že sme spolu. To je hlavné. Takéto prekvapenie je už len sladký bonus.

#test_cewe_vianoce 

#recenzia

Začni písať komentár...

Odošli