kate_cs
    2. dec 2019    Čítané 228x

    Nikdy nie si príliš starý na adventný kalendár!

    Mikuláša vyčkávajú hlavne deti. Ale u nás doma máme už roky tradíciu, že sa obdarovávame aj my s manželom. Každy rok si chystáme navzájom prekvapenie, ešte si ho dávame aj do čižiem v okne tak, aby to nevidel ten druhý.

    A som rada za tento zvyk. Lebo hoci sme už rok rodičia, musíme myslieť aj jeden na druhého. Náš drobec tento rok dostane iba ovocie a kukuričné chrumky, a tak bolo jasné, že foto adventný kalendár od Cewe budem vyrábať pre môjho veľkého chlapa.

    A čo si budeme nahovárať, zvolila som verziu s pralinkami Ferrero, lebo tie milujem hlavne ja, a tak nejako sa spolieham na to, že sa ujde aj mne 😉

    Kalendár som vytvorila prekvapivo jednoducho. Najviac času mi zabral výber fotky. Potom to už šlo jednoducho. Kalendár mal celkom dlhú dobu dodania, preto som vytvárala objednávku už začiatkom novembra. Prekvapilo ma však, že kalendár bol odoslaný o niekoľko dní skôr, a tak som nečakala až tak dlho. Ja som mala síce komplikácie s kuriérom, ale kalendár nakoniec dorazil a už len počkať, kedy si ho na Mikuláša môj muž nájde v okne. 🙂

    So stránkou sa mi pracovalo jednoducho, asi aj preto, že od Cewe máme doma veľa produktov a mám s ich službami roky skúsenosti.

    Sme fanúšikovia fotokníh, a toto je len pár z našej zbierky. Takto sa ľahko vrátime k fotkám, na ktoré by sme možno aj zabudli. V ponuke sú rôzne prevedenia a formáty fotokníh a ceny začínajú už od 7,95€.

    Tak isto sa dajú online vyvolať fotografie. Vyberiete si fotky, ktoré chcete vyvolať a pošlú vám ich až domov. Oplatí sa to v prípade, že dávate vyvolávať väčšie množstvo fotiek. Toto som využila pri fotkách z našej svadby. Hneď som dala vyvolať aj nejaké pre našich rodičov a nikam som nemusela chodiť. Fotografie prišli nepoškodené a vo výbornej kvalite.

    Na stránke Cewe sa dá ľahko orientovať a ja som tam už strávila preklikávaním sa dosť chvíľ a vždy som objavila nejakú novinku. Majú v ponuke rôzne druhy fotoobrazov, fotodarčekov a pri každom výrobku je aj cena a dodacia lehota, a tak si viete vypočítať, či tento darček stihne prísť včas.

    Všetkým prajem krásny začiatok adventu a aj keby u nás doma nebol žiaden adventný kalendár, sme šťastní, že sme spolu. To je hlavné. Takéto prekvapenie je už len sladký bonus.

    matka1984
    1. dec 2019    Čítané 255x

    Adventný kalendár trochu inak

    Milujem Vianoce, koledy, pečenie, Štedrý deň a večer.... Áno, aj darčeky. Ale z tej opačnej strany. Rada totiž obdarúvam. Niektoré aj vlastnoručne pripravím alebo minimálne zabalím. Adventný kalendár je jeden z prvých darčekov, ktorým pred Vianocami robím radosť mojim deťom. Tento rok som sa rozhodla prekvapiť aj manžela.

    Môj domáci kalendár pre deti

    Posledné roky som vyrábala pre deti adventný kalendár s úlohami, sladkými prekvapeniami, ktoré hľadali po celom dome, prípadne okolí. Tešili sa každý deň. Tento rok som pripravila deťom kalendár s mini sladkosťou a odkazom, čo mám na nich rada. Takže každý deň ich prekvapia slová pochvaly. 

    CEWE adventný kalendár s vlastnou náplňou

    Pre manžela som chcela pripraviť niečo podobné. Keď som zbadala výzvu na testovanie CEWE adventného kalendára na Modrom koníku, zapojila som sa. Priznám sa, veľmi som nedúfala, že ma vyberú, lebo uchádzačov bolo naozaj veľa. Ale šťastie mi prialo, a mohla som testovať podľa svojho výberu - adventný kalendár s vlastnou náplňou

    V ponuke boli:

    • Adventný kalendár s kinder vajíčkami, 
    • Adventný kalendár s pralinkami Ferrero, 
    • Adventný kalendár s kinder čokoládou, 
    • Adventný kalendár s fotografiami, 
    • Adventný kalendár s vlastnou náplňou, 

    Keďže moja pôvodná predstava adventného kalendára pre manžela bola s odkazmi, minidarčekmi a fotografiami, vybrala som, samozrejme, posledný menovaný. 

    Bolo to trochu časovo náročné, lebo objednať ho bolo treba do 3 dní, ako som sa dozvedela o tom, že ma vybrali. Čakala nás chata, krstenie neterky, takže som mala minimum času. Navyše výber fotografií pri tom množstve, čo v dnešnej dobe fotíme, bola pre mňa veľká dilema. Napadlo mo, že ho budem ladiť v tóne zimy, keďže manžel miluje zimu, narodil sa v zime a miluje aj lyžovanie. Výber sa tak pekne zúžil. 

    Keďže som už dávnejšie bola registrovaná na www.cewe.sk, len som sa prihlásila do účtu, našla som v sekcii FOTODARČEKY, podsekciu ADVENTNÉ FOTOKALENDÁRE.

    Vybrala som si zvolený typ s vlastnou náplňou a klikla som na tlačidlo "vytvoriť online". Automaticky som bola presmerovaná do môjho účtu. Tu si môžete vopred nahrať fotografie, alebo ich vyhľadávať v PC. Program ponúkal viaceré štýly kalendára - buď samostatná fotografia s okrajom s vianočným motívom alebo možnosti koláží. Ak už viete, že chcete len jednu fotku, máte to jednoduchšie, zvolíte si len dotvorenie fotky, okraj. 

    Ja som sa rozhodla pre viacero fotiek, tak som využila štýl s viacerými fotografiami. Ako som fotky vkladala, program automaticky hodnotil ich kvalitu, a tak som sa mohla rozhodnúť, či niektoré fotky nevymením, aby nevyzerali na kalendári zle. Toto sa hodí najmä, ak vkladáte jeden obrázok na celý kalendár. Nebudete mať tak fotku rozmazanú a podobne, pretože program vás upozorní. 

    Dotvorila som ho pár vianočnými motívmi. Navyše som mala potrebu manželovi niečo na kalendár aj napísať. 

    Takto vyzeral môj finálny kalendár. Jeho podobu si môžete pozerať cez náhľad. Pri úprave nezabúdajte priebežne ukladať, nech sa netrápite znovu. Ja som sa takto ku kalendáru vrátila po pár hodinách, keď som chcela ešte niečo pred odoslaním dokončiť. 

    Táto časť nebola až tak zložitá, keďže sa v programe dobre orientuje. Stav mojej objednávky som si mohla priebežne pozerať vo svojom konte na www.cewe.sk.

    Dokiaľ som čakala na kalendár, začala som pracovať na náplni kalendára. Spísala som si nápady na jednotlivé dni, a tak vznikli odkazy pre manžela tipu: "pozývam ťa na kávu", "poďme spolu na punč", "mám rada tvoj úsmev", atď.... Na každý deň niečo iné. K srdiečku som pripojila aj obľúbené mini sladkosti, minikozmetiku či minifotografie. 

    Ak chcete vkladať niečo väčšie, tak ako ja, treba si overiť aj veľkosť jednotlivých okienok. Keďže ich uloženie na jednotlivé dni je uniformné, s týmto mi ochotne poradili na infolinke.

    A mohla som byť pripravená ešte predtým, ako kalendár príde. Kalendár mi prišiel do zásielkovej predajne u nás v meste o 14 dní. Kvalita fotografií bola perfektná. Kalendár som naplnila lístočkami s odkazmi v tvare srdiečka v kombinácii s minifotografiami, minisladkosťami a minikozmetikou. Mala som z neho nesmiernu radosť a už som sa len tešila, kedy ho darujem manželovi. 

    Využila som na to čas nášho výročia. Manžel si pri otváraní balíka najskôr myslel, že je to puzzle 🙂 A potom skonštatoval, že to bude aj škoda otvárať, tak sa mu fotky páčili.

    Fotodarčeky milujem - www.cewe.sk ani prvý ani posledný krát ...

    Ja som na www.cewe.sk neobjednávala prvýkrát. Už som manželovi, sestre, rodičom objednávala k sviatku či Vianociam, fotografie na plátne. Takisto starým rodičom som viackrát venovala na Vianoce fotokalendáre s fotkami detí, ktoré ich vždy potešili. Manželovi som venovala aj ďalšie fotodarčeky - kľúčenku s fotkami, fotky vo väčšom formáte, trenky som dávala potlačiť fotografiou. Samozrejme, niekedy aj u konkurenčných spoločností. U mňa rozhoduje síce v prvom rade kvalita fotografií, ale aj cena. Tá je u www.cewe.sk trošku vyššia. 

    Tentokrát som sa presvedčila, že opäť prišli s niečím originálnym, čo na trhu nebolo.

    Čo som však ešte nemala možnosť vyskúšať, a odhodlávam sa na to veľmi dlho, je cewefotokniha.

    To mamičky všetky poznáte. Kým som bola doma pri deťoch, fotky som mala pod palcom. Robila som albumy, koláže a podobne. Akonáhle som začala pracovať, fotky dávam tlačiť nárazovo, keď chcem doma nejaké obmeniť v rámikoch alebo keď chcem niekoho z rodiny potešiť fotkou detí. Mať fotky podelené po rokoch u detí by bolo úžasné. Uvažujem o tom dlhodobo. Keď som si prezerala www.cewe.sk, zistila som, že existuje množstvo formátov, s rôznym počtom strán, motívov a podobne. Takže asi začnem najbližšie triediť fotky. Potom si počkám na nejakú akciu www.cewe.sk, lebo kniha nebude určite jedna. Držte mi palce, nech o tom len nepíšem, nech to naozaj aj splním. Pretože fotografie milujem. Je to jedna z najkrajších spomienok.

    Na záver by som sa chcela poďakovať tímu Modrého koníka a ľuďom zo spoločnosti CEWE, že vybrali práve mňa. Opäť raz sa mi potvrdilo, že darčeky dotvorené rukou darcu sú vždy najkrajšie. Nezáleží na ich hodnote. Ich hodnota je čas, ktorý darčeku venujeme. 

    Krásny adventný čas a ešte krajšie Vianoce prajem všetkým.

    ✔️ Adventný venček hotový,
    ✔️ Adventný kalendár pre MM hotový, zajtra prvýkrát otvorí,
    ✔️ Adventný kalendár pre deti ešte v procese 🙏🍷🤪

    #test_cewe_vianoce

    zlatyk16
    30. nov 2019    Čítané 170x

    Už je tu čoskoro Mikuláš

    Tak a už je to tu, ten dlho očakávaný vianočný čas, na ktorý sa celý rok tak tešíme. Ja dupľom, lebo som vianočne premotivovaná žienka, ktorá miluje Vianoce. Vždy už skoro hľadám, kupujem, objednávam vianočné dekorácie a drobnosti pre rodinu, ktoré aspoň kúšťok potešia. Lustrujem veľa stránok, ktorými sa inšpirujem, či je to výzdoba, darčeky alebo recepty na fajné koláčiky.

    Tak rýchlo to zbehlo, že prvá adventná nedeľa je už TU a my budeme zapaľovať prvú sviečku. Ja ako malé dieťa som sa nemohla dočkať, kedy príde Mikuláš, každý deň som netrpezlivo pozerala do čižmy, či už náhodou neprišiel skôr. Teraz máme malého syna, ktorý už vníma, a chcela som mu kúpiť na Mikuláša niečo špeciálne. Veľmi som dumala, že čo takého mu dať vyrobiť. Potom som zahliadla súťaž CEWE o adventný kalendár, tak som sa hneď zapojila a v mysli som si pomyslela, keby tak chceli vybrať mňa, to by bol reku TOP darček na Mikuláša. Keď som sa zapájala do súťaže s CEWE, ani by mi nenapadlo, že vyberú mňa. Keď mi prišla správa, že ma vybrali, tak som sa tešila ako malá, hneď som utekala adventný kalendár objednať. Objednanie bolo rýchle, v ich v programe sa dalo pekne zorientovať, takže to išlo ako po masle. Keďže som chcela niečo jednoduché a aj krásne, dala som tam iba jednu fotku, ktorú máme najradšej a je dosť kvalitná, aby som ju mohla použiť na niečo takéto. Objednala som XXL fotoadventný kalendár s čokoládkami KINDER. Doba dodania bola o niečo dlhšia, ale nevadí, vydržala som. Ešte som bola milo prekvapená, keď to prišlo o jeden deň skôr. Tešila som sa veľmi, rýchlo som otvárala krabicu, lebo som bola nedočkavá. Ten kalendár bol tak krásny, MEGA veľký, fotka kvalitná, nerozmazaná, no bola som v nemom úžase. Veľmi som s tým kalendárom spokojná a až mi je ho ľúto na Mikuláša otvoriť. Ale na druhej strane sa už teším, aký bude prekvapený malý, keď si ho nájde, lebo ten sa tak teší, že sa až trasie a očká, tak tie mu žiaria ako hviezdičky. Ale to budú žiariť aj mne, lebo aj ja som zvedavá, aké dobrôtky tam na neho čakajú.

    Inak už s CEWE máme skúsenosť, robili sme s priateľom foto knižku pre jeho starkú, bola to makačka, ale stála zato. Tie staré bezfarebné fotky vyzerali krajšie v tej knihe ako originál. Bola som fakt prekvapená, ako to kvalitne spracovali, a tie farby, no krása. Starká bola veľmi dojatá.

    Pozerala som aj iné produkty, veľmi ma zaujal obal na mobil, takže už viem, aké darčeky budú budúci rok, pravdaže jeden si, jednoznačne, zadovážim aj ja.

    lenka9g
    26. nov 2019    Čítané 186x

    Vianočný čas s cewe

    Jeseň, dlhé noci, upršané dni... depresia? Nie, pre mňa nie. Pre mňa je to symbol blížiaceho sa najkrajšieho sviatku v roku. Milujem vianočný čas. Pečenie s deťmi, počúvanie vianočných piesní, kupovanie darčekov, ktoré potešia najbližších. Tento čas nám bude spríjemňovať aj darček od cewe - vianočný kinder kalendár, s ktorým s deťmi budeme odpočítavať čas do štedrého dňa.

    Ale pekne po poriadku - do testovania som sa zapojila ešte na začiatku novembra. Adventný kalendár sa pripravuje určitý čas, a preto bolo potrebné nahodiť fotku a urobiť objednávku čo najskôr. Všetko som zvládla ešte v deň výberu. Aj keď nie som veľmi technický tip, na stránke cewe je všetko pekne prehľadné a jednoduché, prispôsobené aj menej technicky zdatným.

    Ešte predtým, ako vložíte foto, si musíte vybrať dizajn, ktorý chcete.


    Pri kinder kalendári je viacero možností s jednou alebo viacerými fotkami. Ja som chcela jednoduchý dizajn s jednou veľkou fotkou, ktorá by pripomínala blížiaci sa čas. Vybrala som preto súrodeneckú, vianočnú.

    Na stránke sa ešte pred potvrdením objednávky dajú usporiadať čísla otvárania okienok, pridať text alebo vložiť klipart.

    Potom už len ukončiť objednávku a čakať. Cez mobil sa mi nepodarilo nahodiť fotku a urobiť objednávku, všetko som musela robiť cez notebook.

    Kalendár mi bol doručený presne o týždeň od objednania. Dodanie bolo celkom rýchle a kvalita je tiež super. Keď zadávate fotku do programu, program vypíše, akej kvality fotka je. Moja fotka bola označená ako dostačujúca, na kalendári vyzerá super, nie je rozmazaná ani nekvalitná.

    Reakcie detí na kalendár bude až 6 decembra, kedy im ho donesie Mikuláš. Mladší syn kalendár už videl, aj hneď zistil, že sa v ňom niečo ukrýva, sľúbil mi ale, že nikomu nič neprezradí (nemá to nič spoločné s tým, že ešte nevie rozprávať 😁).

    Na stránke cewe je veľa rôznych ponúk na zhotovenie (aj) darčekov na Vianoce, napríklad mňa najviac zaujal kalendár s vlastnými fotkami alebo obal na telefón tiež s vlastnou fotkou. Tieto veci určite potešia rodinu, ja už mám vybrané a čo vy?

    matka1984
    Správa bola zmenená    22. nov 2019    

    Tak už máme adventný kalendár doma aj my. Políčka sú skoro zaplnené, ešte pár úprav. Teším sa ako sa manžel prekvapí 🥰
    Bude to krásne predvianočné obdobie 🎄🎄🎄

    #test_cewe_vianoce

    kate_cs
    Správa bola zmenená    21. nov 2019    

    Jedna skupina ľudí tvrdí, že nás ovláda západ.
    Druha skupina tvrdí, že nás ovláda východ.
    Ale je jedna skupina ľudí, ktorá ovláda nás všetkých.
    Kuriéri.

    Toto mi preblesklo hlavou v posledných dňoch.
    Minulý týždeň mi prišiel mail, že môj balík z Cewe s adventným kalendárom príde už v piatok.
    Bola som fakt mili prekvapená, lebo to bolo veľa dní pred predpokladaným dňom doručenia.

    Poznáte to. Bol uvedený aj čas a síce som v ten deň mala dohodnuté nejaké aktivity s malým, mala som to všetko stihnúť.
    Samozrejme v stanovenom čase nikto neprišiel, číslo na kuriéra som nemala a tak som čakala a čakala.

    Potom som už musela fakt odísť z domu a kuriér sa ozval pár minút na to. Dohodli sme sa, že mi balík prinesie v pondelok.
    Balík som dostala dnes. Vo štvrtok.

    O to viac som sa naň tešila 🙂

    Kalendár je veľký, fotka kvalitná a ja sa už neviem dočkať, kedy ho dám mužovi na Mikuláša ako prekvapenie ❤️

    #test_cewe_vianoce

    (2 fotky)

    Viliam predbehuje čas 🎄
    #test_cewe_vianoce

    K nám už dorazil 🎁XXL adventny kalendárik 😍 juchu... o deň skôr čo ma milo prekvapilo. Spracovanie fotky je naozaj krásne a kvalitné👍. Veľmi sa mu teším 🙏😍 lebo kalendárik je mega veľký 👍isto sa bude tešiť aj drobec minimálne tak ako maminka keď otvárala krabicu 😁. Už sa neviem dočkať ake sladké prekvapenia tam na neho čakajú 💕
    #test_cewe_vianoce

    matka1984
    Správa bola zmenená    15. nov 2019    

    Adventný kalendár je vo výrobe📸🖨️... A ja doma pomaly pripravujem jeho náplň🥰🥰🥰🎄🎄🎄
    Kalendár som zadávala do výroby 8.11., dodanie mi ukazovalo 21.11. Ak chcete aj vy stihnúť, tak šup-šup na www.cewe.sk

    #test_cewe_vianoce

    Prvý adventný kalendár pre manžela. Bude vlastnoručne plnený, takže ma ešte čaká kopec práce, ale teším sa na to.
    Minulý týždeň ma vybrali na testovanie adventného kalendára. Och, srdiečko poskočilo. Ale čas, ktorý sme mali na zadanie kalendára do výroby, bol dva dni. Mňa navyše čakal náročný víkend - chata, krstiny. Ale v programe sa mi pracovalo super, takže to išlo na moje pomery celkom rýchlo. Len vybrať fotky je pre mňa vždy dilema. Všetky sa mi páčia a hodia. Ale rozhodla som sa, že pôjdem do zimných, keďže manžel miluje zimu a lyžovanie.

    #test_cewe_vianoce

    Keď vás pri tvorení advetného kalendára chytí vianočná nálada a musíte si urobiť pohár teplého kakaa s marshmellov 🎄

    Dodacia lehota pre tieto kalendáre je troška dlhšia tak kto ešte váha šup šup do toho, je to úplne jednoduché. Teším sa na výsledok, už onedlho doma.
    #test_cewe_vianoce

    ❤ Neviem sa dočkať kedy príde náš fotoadventný kalendár pre malého , dala som tu najkrajšiu foto čo máme a čo najkvalitnejšiu aby dobre vyzerala aj vo veľkosti XXL. Som veľmi zvedavá aká bude kvalita fotky a tešíme sa na sladké prekvapenia čo sa tam budú pre nás ukrývať ❤
    #test_cewe_vianoce

    Niečo sa chystá!

    Mikuláš má ešte takmer mesiac čas, ale ja sa vždy pripravím radšej skôr.
    Náš krpec tento rok dostane zatiaľ len ovocie, ale s mužom si chystáme navzájom prekvapenia každý rok.

    A tento rok ho bude čakať Adventný kalendár od Cewe, plnený pralinkami Ferrero ❤️

    Majú dlhšie dodacie doby a tak som sa poponáhľala.
    Ja som napríklad urobila objednávku vo štvrtok 7.11. a kalendár dorazí až okolo 21.11.

    Vydržím ho potom do Mikuláša neotvoriť?
    To je hlavná otázka 😀
    #test_cewe_vianoce

    (3 fotky)

    Vybrať jednu fotku? Nemožné!!!
    Nakoniec, ale vyhrala vianočná ❤
    Teším sa na to prekvapenie keď uvidia v čižmičkách na Mikuláša Kinder kalendár so svojou fotkou 👨‍👩‍👦‍👦
    #test_cewe_vianoce

    konik_testuje
    5. nov 2019    Čítané 6728x

    Vaše skúsenosti s CEWE adventným kalendárom

    Pre deti je čakanie na Štedrý deň nekonečné. Aj vás sa neustále vypytujú, kedy už bude ten veľký deň? Koľkokrát sa ešte musia vyspať? ;) Potešte svoje ratolesti alebo najbližších originálnym CEWE adventným kalendárom s vlastnou fotografiou. V ich očiach tak uvidíte dvojnásobnú radosť – zo sladkej náplne a z originálnej potlače. Čakanie na kúzelný Štedrý deň tak bude ešte čarovnejšie.

    Čo budeme testovať

    Vianočný čas je skrátka plný spoločne strávených chvíľ, úsmevov a radosti. Každý má iné zvyky a tradície, ktoré rok čo rok dodržuje. Adventný kalendár je však niečo, čo poteší každého - malých i veľkých. Dnes si môžeme jedinečné okamihy svojho života zvečniť aj inak, ako iba prostredníctvom tlačených fotografií či fotokníh. Spríjemnite si nekonečné čakanie na Štedrý deň s CEWE adventným kalendárom s vlastnou fotografiou a náplňou.

    Adventný kalendár Kinder alebo Ferrero

    Dvojnásobné iskričky v očiach tých najmenších? Dá sa to! Okrem toho, že tento adventný kalendár ukrýva sladkú náplň podľa vlastného výberu, Kinder alebo Ferrero, poteší detičky aj potlač s vašou fotografiou. S každým otvoreným okienkom bude radosť vašich detí väčšia a Vianoce bližšie.

    Adventný kalendár s fotografiami

    Nemusíte však do kalendára ukryť iba čokoládové prekvapenie. Potešili by vašich najbližších okienka, ktoré ukrývajú spomienky? Skryte za okienko fotografiu so spomienkou na jedinečný deň či zážitok a vytvorte tak obdarovanému sériu minipríbehov, na ktoré si s úsmevom zaspomína.

    Adventný kalendár s vlastnou náplňou

    Nezaujala vás ani jedna verzia? Tak tu máme pre vás niečo špeciálne. Vytvorte si adventný kalendár s vlastnou náplňou. Čo do nej ukryť? Či už to budú sladké potešenia, malé hračky, vlastnoručne vyrobené darčeky či originálne odkazy, to už závisí iba od vašej kreativity a fantázie.

    CEWE adventný kalendár premení každý deň čakania na také malé Vianoce. Tešte sa na Vianoce spolu.

    Koho hľadáme

    Na toto testovanie s príchuťou Vianoc hľadáme 5 mamičiek, ktoré milujú dve veci: fotografie a obdarovávanie svojich najbližších. Tieto žienky by mali byť milé, veselé a s radosťou si vychutnávajúce predvianočnú atmosféru. Hľadáme ženy, ktoré sa rady podelia o svoje skúsenosti a ostatným mamičkám sprostredkujú testovanie prostredníctvom recenzie a zaujímavých príspevkov.

    Ako sa zapojiť

    Ak si chcete vytvoriť adventný kalendár na mieru a potešiť tak svoje detičky či nejakú inú blízku osobu, stačí sa zapojiť jednoduchým napísaním komentára. Napíšte nám, čo pre vás znamenajú Vianoce. Taktiež nezabudnite spomenúť, ktorý adventný kalendár by ste si vybrali a komu by ste ho podarovali.

    Pozor, čas na zapojenie je tentoraz krátky, tak nepremeškajte svoju šancu!

    Čas na zapojenie máte do stredy 6.11.2019 do 12:00 a v priebehu dňa vyberieme 5 žien, ktoré potešíme a oslovíme internou poštou.

    Budeme vám držať palce a tešiť sa na vaše komentáre nabité vianočnou atmosférou 🙂

    konik_testuje

    konik_testuje
    Správa bola zmenená    29. okt 2019    

    Adventný kalendár vyčarí iskričky v očiach každého dieťatka 😍 Nedočkavé odpočítavanie do Štedrého dňa a zvedavosť, čo sa za okienkom skrýva. Zaspomínajte si na vlastné detstvo a prezraďte nám, či ste ako deti dostali nejaký adventný kalendár 🎄 Každú odpoveď odmeníme 5 srdiečkami ❤

    Už budúci týždeň sa budete môcť zapojiť do testovania CEWE adventných kalendárov 🙂 V prípade, že si ich chcete objednať už teraz, do 31.10.2019 platí na všetky kalendáre zľava 15 % ➡
    https://i.modrykonik.sk/cewe_adventne_kalendare 🙂

    #test_cewe_vianoce