Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    gradan
    Správa bola zmenená    13. jún 2019    

    Dobré ráno a krásny štvrtok vám prajeme! 🐱

    Niekedy je autocorrect na mobile dosť vtipný: "Malého som práve odšťavovala od kojenia." 😅💃

    Keby Jakubko žil, nezomierali by sme zaživa. Príbeh matky, ktorá žiada odpovede o smrti syna: https://i.modrykonik.sk/2Es0PMb

    @bellissimo_angelo

    gradan
    31. jan 2019    Čítané 3800x

    Novinka: Výrazné zľavy na Modrom koníku

    Milé dámy,

    v koníku stále rozmýšľame nad novými projektmi. A prichádzame s nápadom, ktorý vás možno poteší. Chceme totiž otvoriť niečo ako klub výhodných ponúk. O čo ide? 🙂 Je to veľmi jednoduché.

    Každý týždeň alebo každý druhý týždeň vám pošleme do internej pošty správu so špeciálnou zľavou len pre používateľky z Modrého koníka. Samozrejme, nechceme vám posielať ponuky, ktoré vás nezaujímajú alebo sú pre vás zbytočné, a práve preto píšem tento článok. Lebo máme na vás pár otázok:

    • na aké produkty by ste chceli mať zľavy?
    • od koľkých percent je pre vás zľava zaujímavá?
    • ako často by ste chceli dostávať takéto ponuky?

    Ak vám čokoľvek iné k tomuto napadne, dajte nám vedieť v komentároch! Ak máte otázky, sem s nimi 🙂

    Krásny piatok a víkend vám prajem,

    Vivi

    gradan
    26. jan 2019    Čítané 2354x

    Britax Römer hľada Ambasádorku

    Rady žijete svoj rodinný život podľa seba a naplno, pričom na prvom mieste je u vás bezpečnosť? Snažíte sa myslieť na pohodlie vašich najmenších, no nepohrdnete ani pekným dizajnom? Staňte sa Ambasádorkou pre Britax Römer a užívajte si svoje rodinné zážitky bezpečne a bez obmedzení. 

    Britax Römer sa už dlhodobo stará o to, aby boli deti aj rodičia na cestách v bezpečí a v pohodlí.  Už viac ako 50 rokov patrí medzi najkvalitnejších výrobcov autosedačiek a kočíkov. Má dlhoročnú tradíciu a poskytuje najvyššiu kvalitu, ktorá prevyšuje zákonné štandardy. Britax Römer je dôkazom toho, že dokonalý design, bezpečnosť a funkčnosť sa dajú skĺbiť dokopy.

    Aká by mala byť Ambasádorka Britax Römer?

    Mamička, ktorú hľadáme, by mala mať doma ideálne dieťatko vo veku do 1 roka. Mala by byť komunikatívna, zodpovedná, samostatná a ochotná učiť sa novým veciam. Je dôležité, aby vedela písať a aby mala hlavu plnú nápadov. Mala by taktiež rada fotografovať a zachytávať všetky všedné i nevšedné momenty.

    Ak je pre vás bezpečnosť a pohodlnosť na prvom mieste a v predošlých vetách ste sa našli, čítajte ďalej a nenechajte si túto skvelú šancu ujsť.

    Aké výhody prináša práca Ambasádorky?

    • systematickú prácu na jednom konkrétnom projekte s reálnym využitím v ďalšom pracovnom živote,
    • nové a moderné zručnosti, ktoré zasvietia v životopise,
    • jedinečnú skúsenosť propagovať svoju šikovnosť a talent prostredníctvom dôveryhodnej a stabilnej značky,
    • a samozrejme finančnú odmenu - 214 eur mesačne na autorskú zmluvu.

    Do konkurzu na Ambasádorku pre Britax Römer sa zapojíte jednoducho. Stačí vyplniť tento dotazník. Čas na zapojenie máte do 3.2.2019.

    Napíšte, prečo by ste chceli byť Ambasádorkou pre túto značku. Nebojte sa rozpísať o tom, prečo ste tou pravou práve vy. Popíšte svoje záujmy a nezabudnite spomenúť nápady a to, ako by ste k svojej novej úlohe pristupovali. Budeme sa tešiť na vaše príspevky.

    Držíme palce!

    Anglická pošta odpísala chlapčekovi, ktorý poslal list svojmu otcovi do neba, že list bol bez problémov doručený 🙂

    Viac na stránke BBC: https://goo.gl/WKDCbz

    (2 fotky)

    Nie je to ľahké čítanie, ale toto by sa na Slovensku už nemalo stať: https://goo.gl/ggWJMK

    Ahojte, ahojte! Práve sme otvorili poradňu rodinnej a detskej psychológie. Pýtajte sa anonymne a úplne zadarmo na všetko, čo vás trápi!

    Je to tu: https://goo.gl/77dmN2

    Kým sa človek nedostane do poriadnych problémov, netuší, ako paradoxne funguje náš sociálny systém. Príbeh o tom, ako pán veterinár prichýlil k sebe bezdomovca: https://goo.gl/xi2PwN 🙂

    Máme novinku 🙂 Modrý koník má vlastné poradne! Zatiaľ iba začíname, ale chceme vám priniesť čoraz viac zaujímavých poradní o všetkých možných témach.

    Dnes spúšťame poradňu všeobecného lekára pre dospelých. Nájdete ju tu: https://goo.gl/ccaVmH

    Ako si príjemne "poslovenčiť" sushi 🙂

    #test_rajo5

    gradan
    Správa bola zmenená    25. júl 2018    

    Rád pečiem, čo volám "škaredé slané koláče". Pečiem ich, keď nemám čas alebo chuť niečo vymyslieť. Proste stačí dať to, čo máte v chladničke, a hotovo. Žiaden komplikovaný postup. A skoro vždy sú vynikajúce. Dôležité sú koreniny, ktoré zvolíte.

    Tentokrát som to chcel vyskúšať s tvarohom RAJO z ovčieho a kozieho mlieka a chutilo to fakt vyborne. "Plnka" má jemnú príchuť ovčieho a kozieho mlieka a je taká príjemne mäkká. Odporúčam 🙂 Fakt!

    #test_rajo5

    Aj ja som dostal možnosť testovať slané novinky od RAJO. Tak som sa pustil do prípravy slaného koláča. Slané koláče, to je moja parketa 🙂

    #test_rajo5

    Chcel som si sadnúť, nechcela odísť... Našli sme kompromis 🙂

    Odľahlo mi, môžem ďalej jesť chlieb 🙂 Tento test je skvelá vec, ak chcete rýchlo zistiť, či máte alergiu na lepok. Samozrejme, treba si to potom overiť u lekára ;)

    #test_veroval

    No... a ide sa zistiť, či mám intoleranciu na lepok alebo nie 🙂

    #test_veroval

    gradan
    Správa bola zmenená    2. máj 2018    

    Kto povedal, že nevedia muži zniesť bolesť? 😎

    #test_veroval

    gradan
    1. máj 2018    Čítané 387x

    Lúčime sa s Ambasádorkou TEKMAR

    Všetko sa raz končí, a tak to platí aj pre túto spoluprácu. Preto sa musíme rozlúčiť s vašou obľúbenou Ambasádorkou Mirkou, @mirka907 - ktorá rok zastupovala slovenskú značku tyčiniek TEKMAR.

    Mirka vás vždy dokázala motivovať a podržať. Vďaka nej ste sa dozvedeli všetky informácie o tyčinkách TEKMAR, mohli ste si dobre zašportovať a dať si sladkú a zdravú odmenu bez výčitiek. Aby ste v tom mohli pokračovať, tak jej skupinku TEKMAR - vaša zabalená energia, zostáva pre vás otvorená 🙂

    Mirka, prajeme ti všetko dobré a nech sa ti darí.

    gradan
    Správa bola zmenená    27. apr 2018    

    Test na neznášanlivosť lepku - etapa 1: prečítať si príbalový leták 😀 Všetko je jasné, za 15 minút viete, na čom ste. Len či mám ísť do toho pred víkendom 😎

    #test_veroval

    Keďže už testujeme, tak som sa rozhodol, že budem aj ja testovať! Či náhodou nemám neznášanlivosť lepku 🙂

    #test_veroval

    gradan
    16. mar 2018    Čítané 2576x

    Dôvera hľadá Ambasádorku

    Zdravie je to najcennejšie, čo máme. Či už naše alebo zdravie našich najbližších. No nemyslíme naň denne, lebo sme plní povinností, radostí aj starostí.

    Preto zdravotná poisťovňa Dôvera myslí na vaše zdravie a zdravie vašej rodiny za vás a na koníku hľadá svoju Ambasádorku, aby k vám mohla byť bližšie. Chce vás počúvať a predstaviť vám svoje benefity, technologické novinky či iné služby, ktoré vám uľahčia každodenný život a starostlivosť o rodinu.

    Aké vlastnosti by mala mať Ambasádorka?

    Mala by to byť mamička detí v rôznyom veku (mladšie aj už školopovinné) so sympatickým vystupovaním. Proaktívna a plná nápadov, samostatná a zvyknutá na prácu v tíme a prijímanie spätnej väzby. Je samozrejme poistená v zdravotnej poisťovni Dôvera, verí značke a jej filozifii. Jej životný štýl odzrkadľuje jej záujem o zdravie – preferuje kvalitné potraviny a veľa pohybu. Zdravému životnému štýlu učí aj svoje deti.

    Dôvera je moderná, inovatívna a silná zdravotná poisťovňa a taká by mala byť aj jej Ambasádorka. Preferujúca rýchlu elektronickú komunikáciu, zbehlá v používaní aplikácií a hľadajúca inovácie, ktoré jej uľahčujú život a starostlivosť o rodinu. No zároveň láskavá a ľudská, priateľská a milá.

    Aké výhody prináša práca Ambasádorky?

    • systematickú prácu na jednom konkrétnom projekte s reálnym využitím v ďalšom pracovnom živote,
    • nové a moderné zručnosti, ktoré zasvietia v životopise,
    • jedinečnú skúsenosť propagovať svoju šikovnosť a talent prostredníctvom dôveryhodnej a stabilnej značky,
    • a samozrejme finančnú odmenu - 214 eur mesačne na autorskú zmluvu.

    Zapojiť sa dá tak jednoducho!

    Ak sa chcete zapojiť do konkurzu na Ambasádorku pre zdravotnú poisťovňu Dôvera, vyplňte tento dotazník – Dôvera hľadá Ambasádorku. Máte čas do 18.3, aby ste sa zapojili!

    Napíšte o sebe všetko, čo považujete za dôležité a vôbec sa nebojte rozpísať. Máte pracovné skúsenosti z poisťovníctva? Alebo ste dokonca pracovali v Dôvere? Ste plná nápadov?  

    Držíme palce!

    Ach, to slnko... Jar prichádza! Užívajte si ju 🙂

    gradan
    7. mar 2018    Čítané 1915x

    Baby Dove hľadá Ambasádorku

    História značky Dove, známej po celom svete, sa začala písať už v 50. rokoch 20. storočia, keď sa na trhu objavil ich prvý výrobok – krémová tableta. Táto mydlová tableta s obsahom až ¼ hydratačného krému zaznamenala revolúciu v starostlivosti o pokožku. Jedinečnosť a kvalitnú starostlivosť značka celé desaťročia rozvíjala a prehlbovala svoje poznatky a misiu v starostlivosti o pokožku žien aj mužov. V roku 2015 prišla značka s radom Baby Dove pre tých najmenších. 

    A preto na koníku hľadá svoju Ambasádorku!

    Aká by mala byť Ambasádorka?

    Mala by to byť mladá a rozhľadená mamička, ktorej dieťatko je vo veku do dvoch rokov. Má vlastné skúsenosti so značkou Dove a rozumie značkovej filozofii, s ktorou je stotožnená. Nie je to dokonalá matka z televíznej reklamy, ale robí veci po svojom a chce si zachovať svoju identitu.  Je pozitívna, praktická a skutočná.

    Mala by reprezentovať značku Baby Dove nielen z produktového hľadiska, ale aj z pohľadu misie a vízie značky. Chce byť nablízku ostatným mamičkám ako kamarátka, nie ako odborníčka s návodom na „pravé materstvo“. Taktiež rada komunikuje s ostatnými mamičkami na internete, rada fotografuje a dobre píše kratšie texty či články. Sociálne siete jej nie sú cudzie, ovláda úpravu fotografií a moderné trendy v komunikácii. Je zodpovedná, samostatná a nekonfliktná.

    Aké výhody prináša práca Ambasádorky?

    • spoluprácu s medzinárodne uznávanou značkou,
    • spoluprácu s najznámejším portálom pre mamičky na Slovensku,
    • nové a moderné zručnosti, ktoré vyniknú v životopise,
    • jedinečnú príležitosť propagovať svoju šikovnosť a talent,
    • dobrý základ pre vlastné neskoršie blogovanie,
    • a samozrejme finančnú odmenu - 214 eur mesačne na autorskú zmluvu

    Ako sa zapojiť do konkurzu?

    Našla si sa v popise, miluješ značku Dove, a jej detský rad, a chceš ju reprezentovať na Modrom koníku? Tak sa jednoducho zapoj – vyplň tento dotazník – Baby Dove hľadá Ambasádorku. Čas na zapojenie sa máš do 9.3.2018.

    V dotazníku o sebe napíš všetko, čo považuješ za dôležité, aby o tebe ľudia z Dove a my v koníku mali vedieť. Výhodou rozhodne je, ak si vedieš blog, si proaktívna, máš zaujímavé aktivity, si otvorená, kreatívna a originálna.

    Držíme palce!

    gradan
    28. feb 2018    Čítané 531x

    Lúčime sa s Ambasádorkou Rajo

    Po troch rokoch krásnej spolupráce sa musíme rozlúčiť s Ambasádorkou Rajo, Jankou, ktorá vám denne robila spoločnosť.

    S jej dobrým naladením a večným úsmevom na tvári sme všetci mohli ochutnať výborné jogurty, pochutiť si na tvarohoch, mliekach a ďalších dobrotách, ktoré vám vždy predstavovala v spoločnosti svojich detí.

    Janka, naozaj ti ďakujeme za spoluprácu, bola, si a stále budeš súčasťou nášho tímu a prajeme všetko dobré v ďalších krokoch v živote 🙂

    Vivi

    gradan
    26. feb 2018    Čítané 285x

    Vítame Ambasádorku Pampers!

    Ahojte, mamičky,

    máme veľkú radosť, že vám môžeme predstaviť našu novú Ambasádorku pre medzinárodnú značku Pampers, ktorá sa hrdí nielen kvalitou prevedenia, ale taktiež ekologickým a sociálnym zameraním.

    Profil Ambasádorky hľadajte pod nickom https://www.modrykonik.sk/blog/wayfarer/ a pridajte sa do jej skupiny, v ktorej nájdete kopec rád a súťaží. Informácií o značke vám Radka taktiež predstaví viac než dosť, tešiť sa môžete na jej kreatívne nápady, recenzie a profesionálne fotografie.

    Radka, vitaj na koníku ako Ambasádorka a držíme ti palce pri tvorbe.

    Krásny deň.

    gradan
    Správa bola zmenená    25. jan 2018    

    O vnímaní materstva s francúzskou profesorkou. Nemusíme súhlasiť, no je zaujímavé prečítať si iný názor 🙂

    https://i.modrykonik.sk/rozhovor_materstvo

    gradan
    5. jan 2018    Čítané 2589x

    Pampers hľadajú Ambasádorku!

    Najpopulárnejšia značka plienok, Pampers, viac ako 50 rokov sa stará no šťastie, pohodlie a zdravý vývoj bábätiek po celom svete. Okrem svojej populárnosti predstavuje prototyp plienok a neustále pracuje na tom, aby ešte viac a ešte lepšie porozumeli potrebám bábätiek. Znalosti nezískavajú len výskumom, ale aj stretávaním sa s bežnými mamičkami a ich deťmi, počúvaním ich radostí aj starostí a sledovaním toho, čo detičky robia najradšej - spia a hrajú sa.

    Preto nás veľmi teší, že značka, ktorá je tak rešpektovaná, no stále priateľská a blízka ľuďom, hľadá na koníku svoju Ambasádorku!

    Aká by mala byť Ambasádorka?

    Mala by to byť mamička, ktorá má novorodenca alebo dojča do 6 mesiacov. Ak má maličké staršieho súrodenca, to vôbec nie je prekážkou, ale naopak, výhodou. Mamička by mala vedieť pútavo a zaujímavo písať, pravidelne na koníka prispievať ako krátke príspevky, tak aj dlhé články. Plusom sú tiež skúsenosti s blogovaním alebo s prácou na sociálnych sieťach, zdravotné psychologické vzdelanie alebo pracovné skúsernosti s deťmi a v neposlednom rade, mamička s dieťatkom by mali používať práve Pampers plienky. Mala by aj ovládať základy angličtiny.

    Mamička, ktorú hľadáme by mala byť otvorená, komunikatívna, cieľavedomá žena, ktorej záleží na zdravom vývoji svojich detí a prosperovaní svojej rodiny. Mala by byť taktiež zodpovedná, priateľská a naplno si užívajúca starostlivosť o tých najmenších.

    Aké výhody práca Ambasádorky prináša?

    • systematickú prácu na jednom konkrétnom projekte,
    • nové a moderné zručnosti, ktoré zasvietia v životopise,
    • jedinečnú skúsenosť propagovať svoju šikovnosť a talent prostredníctvom celosvetovo uznávanej značky Pampers,
    • a samozrejme finančnú odmenu - 214 eur mesačne na autorskú zmluvu

    Zapojiť sa dá tak jednoducho!

    Ak sa chcete zapojiť do konkurzu na Ambasádorku pre Pampers, vyplňte tento dotazník - Pampers hľadajú Ambasádorku. Čas na zapojenie sa máte do 6.1.

    Napíšte o sebe všetko, čo považujete za dôležité. Blogujete? Zaznamenávate svoj život s bábätkom? Máte zaujímavé a neobyvklé voľnočasové aktivity? Napíšte nám to pútavo, kreatívne a originálne.

    Držíme vám palce!

    Psy nám pomáhajú s prípravami na vianočný večierok! 🙂

    Všetkým vám prajem krásne predvianočné obdobie 🙂

    gradan
    12. dec 2017    Čítané 770x

    Vítame Ambasádorku Korunného cukru!

    Ahojte, dámy,

    som veľmi rád, že sa nám podarilo pripraviť ďalšiu skvelú spoluprácu so značkou, ktorú isto všetky poznáte - s Korunným cukrom. Na koníku bude Korunný cukor zastupovať Simona, ktorú nájdete pod nickom @nesvadbovo.

    Môžete sa tešit na jej pekársky a cukrásky talent a jej zaujímavé sladké dobroty. Rada sa s vami podelí o nevšedné a netradičné recepty, ale aj overené klasiky, ktoré doma pečie pre radosť.

    Pridajte sa preto do jej skupiny, ktorá je už teraz vianočne naladená a môžete sa tešiť na sladké a zaujímavé súťaže. Nezabudnite sledovať jej profil a nič zo sladkých noviniek vám neujde.

    Simona, za celý koník držím palce a teším sa na tvoje príspevky!

    Vivi

    Pekné oblečko, čo? A čo poviete na figuríny? 😅