kikaneu
2. sep 2017
182 

Ako som sa na tvorivé varenie tešila

Po roku som sa opäť zapojila do testovania a hneď aj úspešne. Tak veľmi som sa na to tešila, až to prišlo v najnevhodnejšiu chvíľu. Synček mal zdravotné problémy, takže čas na testovanie bol výrazne obmedzený, ale nakoniec sme to spolu všetko zvládli a stihli. Moja slečna mala z balíčka obrovskú radosť a koliesko si hneď aj prisvojila do svojej kuchynky 🙂 Bublinková fólia sa udomácnila v stane/hrade a chodí si tam pukať bublinky dodnes.

Forma na pečenie taštičiek

Priznávam, taštičky u nás nie sú v kurze. Deti ich neľúbia, ale my s manželom sme si pochutnali. Pretože byť s deťmi, keď ma potrebujú v chorobe, je pre mňa prvoradé, piekla som z kupovaného lístkového cesta a keď spali. Zvolila som jednoduchosť a plnila len jahodovým džemom. Forma mi prácu veľmi uľahčila, radielko pekne orezalo prebytočné cesto, džem som nadávkovala do taštičiek jednoducho lyžičkou a prekryla druhým plátom cesta a prebytočné orezala. Pri rezaní koliesko pekne spojí obe vrstvy cesta a plnka nevyteká. Rýchle, jednoduché a efekt perfektný. Vyzdvihnúť chcem aj jednoduché umývanie, naozaj stačí opláchnuť teplou vodou a je forma pripravená na opätovné použitie. Do umývačky riadu som ju nedávala, takže neviem ako by sa zachovala. Chválim tento produkt, určite budem taštičky manželovi vypekať častejšie, či na sladko či na slano.

Špirálka na zeleninu

Pri tejto pomôcke som nevedela, či som len ja nešikovná alebo od toho veľa očakávam. Chcela som dokonalé špirálky a vychádzali mi samé nepodarky. Však posúďte sami. Keby som si to kúpila, bola by som veľmi sklamaná, že som vyhodila peniaze na takú somarinu.

Sada dvoch tvorítok na zeleninu

Vykrajovátko chválim, až na to, že jeden tvar sa nedá vybrať von bez poškodenia (ten najmenší). Výborné na syr či mrkvu, jablko. Používa sa jednoducho a aj sa ľahko umýva, tiež stačí opláchnuť teplou vodou. Deťom sa páčili takto ozdobené raňajky. Takže až na tento nevyberateľný tvar, toto tvorítko môžem odporučiť.

Zato pomôcka na krájanie paradajok zlyhala, skúšala som ju aj na jablko, ale ani tam neuspela. Namiesto krájania paradajku spučila, či som skúšala rýchlo či pomaly, efekt bol stále rovnaký a to nijaký. A to som sa tak veľmi tešila, ako vyzdobím deťom a manželovi jedlá a aj sebe moje zdravé chudnúce večere. Škoda, naozaj som od toho čakala viac a som rada, že som vždy odolala a nekúpila si tieto „zlepšováky“ do kuchyne.

#test_magnet3pagen

Začni písať komentár...

Odošli