kk77
    Správa bola zmenená    14. mar 2024    

    @lucifuk144
    Vcera tu bola rozbehnuta debata na temu koalicia a opozicia, vzajomne osocovanie atd., ktora bola zmazana , a preto sa chcem znovu opytat volicov koalicie na tieto otazky:
    Suhlasite s novelou trestneho zakona, ktora svojou pripadnou ucinnostou zastavi niektore rozbehnute konania a v ostatnych pripadoch znizi tresty?
    Ste spokojni s pracou ministerky kultury p.Šimkovičovou, ktorej sa chrbtom otocila vacsina kulturnej obce, ktora ma arogantne spravanie, presadzuje podla nej alternativne media a chce zmenit RTVS, pricom tato zmena vyvolava vela otaznikov, ci aj nadalej zostane verejnopravna?
    Dalej, ako ste spokojni s pracou ministra ziv.prostredia p.Tarabu, ktory rad radom odvolava riaditelov nar.parkov a chranenych uzemi, dlhorocnych pracovnikov a ochranarov a namiesto nich tam prichadzaju kadejaki priselci, polovnici, bojovnici a pod?
    A v neposlednom rade, ako hodnotite pracu p.ministra vnutra Šutaja Eštoka, ktory postavil mimo sluzby sikovnych policajtov a vysetrovatelov, ktori odhalili tie najzavaznejsie zlociny? Dalsich nepohodlnych presuva kade tade, vzdelani robia radovych policajtov.
    Ved ja mam regulerny pocit, ze oni normalne rozoberaju krajinu na suciastky! A to som zdaleka nepomenovala vsetko, co sa deje.
    Velmi ma zaujima, ako sa na to pozerate vy, volici koalicie.
    Dakujem!
    Dakujem.