kocikopedia
29. dec 2021
5297 

Aké TOP NOVINKY v roku 2022 ponúkne Cybex? - predsa NEW Cybex e-Priam, Cybex Priam 4 a Cybex Mios 3

Nasledujúci rok 2022 so sebou prinesie niekoľko nadupaných noviniek! V predchádzajúcom článku som predstavovala Thule Shine. Dnes prinášam správu, že obľúbená značka Cybex si v novom roku 2022 pripravila celý rad noviniek a vylepšení kočíkov zo svojej produktovej rady!


Cybex e-Priam

Líšiť sa od predchádzajúceho modelu Cybex e-Priam bude hlavne novou funkciou – hojdanie, ktorá má tri rôzne intenzity a jej nastavenie bude možné opäť cez aplikáciu. Ďalej sa bude líšiť novou hlbokou vaničkou a jej uchytením. Hlboká vanička získala späť hranatejšie tvary, na aké sme boli zvyknutí u kočíkov Cybex Priam 2018. Zároveň je vanička uchytená na adaptéroch, takže je položená vyššie. Ďalším vylepšením prešiel aj úchyt na držiak nápoja, ktorý je teraz vyššie pri rukoväti.

Cybex e-Priam 2019

Informácie o začatí predaja zatiaľ nie sú známe, ale hneď, ako sa ku mne dostanú, budeš medzi prvými, kto sa o nich dozvie!


Cybex Priam 4

Líšiť sa od predchádzajúceho modelu Cybex Priam 3 bude v pomerne dosť veciach! Vylepšením prešla nielen hlboká vanička, ale aj športové sedenie, bezpečnostné pásy, ako aj úchyt na držiak nápoja, ktorý je teraz vyššie pri rukoväti.

Poďme si teda tie najväčšie zmeny týkajúce sa "hlbokej vaničky a športovej časti" prejsť podrobnejšie!

Cybex Priam 4

Hlboká vanička nového Cybex Priam 4

Vanička získala späť hranatejšie tvary, na aké sme boli zvyknutí pri kočíkoch Cybex Priam 2018. Zároveň je vanička uchytená na adaptéroch, ktoré sa použijú aj na autosedačku. Celá je tak položená cca o 10 cm vyššie. Dno je teraz odvetrávané a celková hmotnosť je o 200g nižšia! Rozmery zostali na dĺžku rovnaké, ale na šírku má o 2 cm viac.

Športové sedadlo nového Cybex Priam 4

Športové sedenie je po novom zložené z jedného dielu - už žiadne zložité navliekanie poťahov! Bohužiaľ však nebude možné staré poťahy navliecť na nový športiak a opačne. Pokiaľ teda plánuješ kúpiť poťah na Priam 3 , je najvyšší čas, pretože výroba je už ukončená.

A čo je najlepšia vychytávka? Jednoznačne rýchle pripútanie pásov - jedným ťahom, rovnako ako má autosedačka. Za to naozaj palce hore!


Cybex Mios 3

Líšiť sa od predchádzajúceho modelu Cybex Mios 2 bude v pomerne dosť veciach, podobne ako Cybex Priam 4! Vylepšením prešla nielen hlboká vanička, ale aj športové sedenie, bezpečnostné pásy, ako aj úchyt na držiak nápoja, ktorý je teraz vyššie pri rukoväti.

Stále si však zachováva svoj individuálny dojem, nízku hmotnosť a štíhlu siluetu, ktorá ti pomôže dobyť mesto.

Poďme si teda tie najväčšie zmeny týkajúce sa "hlbokej vaničky a športovej časti" prejsť podrobnejšie podobne ako u Priam-u 4!

Cybex Mios 3

Hlboká vanička nového Cybex Mios 3

Vanička získala späť hranatejšie tvary, na aké sme boli zvyknutí pri kočíkoch Cybex Mios 2018. Zároveň je vanička uchytená na adaptéroch, ktoré sa použijú aj na autosedačku. Celá je tak položená cca o 10 cm vyššie. Dno je teraz odvetrávané a celková hmotnosť je o 200g nižšia! Rozmery zostali na dĺžku rovnaké, ale na šírku má o 2 cm viac.

Športové sedadlo nového Cybex Mios 3

Športové sedenie je po novom zložené z jedného dielu podobne ako u Priam-u 4 - už žiadne zložité navliekanie poťahov! Bohužiaľ však nebude možné staré poťahy navliecť na nový športiak a opačne. Pokiaľ teda plánuješ kúpiť poťah na Mios 2 , je najvyšší čas, pretože výroba je už ukončená.

A čo je najlepšia vychytávka? Jednoznačne rýchle pripútanie pásov - jedným ťahom, rovnako ako má autosedačka. Za to naozaj palce hore!

Zdroj Cybex

Zdroj Cybex


To by bolo zo sveta Cybex Noviniek roku 2022 všetko!

Cena nových modelov je na tom tiež rovnako, k žiadnemu obávanému zdražovaniu nedošlo!

Ak teda plánuješ alebo uvažuješ nad kúpou, tak som ťa určite potešila.

Nepoteším však predávajúce - pretože, ako to s nástupom nového modelu býva, tak predajná cena (bazárového) staršieho modelu zvyčajne klesne dole.


Nezabudni dať 👍 alebo pridať komentár, ak sa ti článok páčil.

Teším sa na teba v Kočíkopédií  a v mojej Kočíkovej poradni . Nezabudni odoberať, aby si neprišla o žiadne novinky, články, nové recenzie a zaujímavé inšpirácie 😉.

Vaša Ľudka
Kočíková poradkyňa Modrého koníka

#novinky

Začni písať komentár...

Odošli