1 / 1

    Úprimne povedané ma pravdu. Poriadny psickar si za svojim psom uprace.

    24. máj 2022
    kocko
    autor

    @99deni presne... 😀😀

    24. máj 2022

    Asi by som to tiez takto riesila 🤣🤣🤣 mna vytacaju tie psie hovna na travniku a nedajboze na chodniku, ja vzdy vravim, bodaj by sa im ten pes vys*al v strede obyvacky, ci by to tam tiez tak nechali 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

    24. máj 2022

    na toto sa velmi hnevam aj ja, mesto nekosi cast pred nasim domom, a ked kosim ja, sliapem po hovnach jedna radost, dala by som im to pekne krasne vyzrat, nechapem tu drzost ludi, a eete sa cudujem co mi tam vychina tuja, tak isto si este aj malu potrebu na nej urobia....

    24. máj 2022

    Nedavno som sa tu pozrala po skoro roku s urcitymi zenami, co vyslovene chodili do nasej ulicky davat srat psa. U nich nemohli, ale u nas. Teraz tu zase nechodia, uvidime kedy sa opat tu ukazu, neupracu, este sa ti budu do tvare smiat, ved to neni u nas, pritom nas travnik. A toto je dobry napad, lebo som dlho rozmyslala co tam dat, aby to pochopili.

    24. máj 2022
    kocko
    autor

    @99deni minulý rok nebol žiaden oznam, tak sused sa teraz asi na to vyprdol aj so psom. 😂

    24. máj 2022
    kocko
    autor

    @veronikastrickova si predstav ze v meste (Krupina), je jedna ulička, fakt tam chodia všetci.... a hlavne chlapi. Nonsens, a nič nepomáha.
    Táto fotka je z dediny, kde sme teraz.

    24. máj 2022

    Môžem ju poslať kamoške? Zbiera takéto hefty

    24. máj 2022

    @kocko ja nechapem tymto ludom. Zviera je proste ako male dieta. Pri dietati sa staraju o jeho vyprazdnovacie potreby mozno 3-4 roky, ale pri zvieratach to minimalne 10rokov. Ked sa mi to nechce robit, nemam zviera, ale nebudem druhym zneprijemnovat zivot.

    24. máj 2022

    @kocko toto by sa hodilo aj nám....bývame v radovej zástavbe,sme na dvore 3 rodiny.Sused má psa a teda neraz máme nasrané pred dverami😏

    24. máj 2022

    Ja by som tie psie hovna natrela na ksicht tym majiteľom psov. Je mi z toho na grc.

    24. máj 2022
    kocko
    autor

    @norikk áno. 😀😀

    25. máj 2022

    @veronikastrickova z mojho okolia poznam 4- och, co pravidelne pridu do nasej ulicky, lebo je ticha, nefrekventovana, mame krasne velky priestor pred plotom a este ich aj pustia z retiazky a nechaju sa vybehat, nevadi im to absolutne..., pocitam s tym, ze sa doteraz slusne pozdravujuc odvratia a nebudu mi vediet prist na meno, ale mam toho akurat dost, ked to kosim, sliapem do hovien, taka je realita.

    25. máj 2022

    @miuskam taktiez ich u nas v ulici vypustia. Ja som bola mala svorka psov cca 30 napadla mna a sestru, ja odvtedy psom neverim a syn tiez ten ked vidi psa bez voditka taky hysterkcky rev spusti, ze kazdy pozera. Sme tu novy nechcela som to riesit, ale aj ked som slusne mali ma na salame, az ked som im fakt povedala svoje tak sa spamatali, ale to je zas iba na chvilu. Tak toto urcite dopredu vyvesim. A podakuju sa mi aj susedia.

    25. máj 2022