konik_testuje
14. aug 2023
828 

Skúsenosti s dojčenskými a batoľacími mliekami Beggs

Výber správneho dojčenského mlieka pre vášho drobčeka je jedným z dôležitých rozhodnutí, ktoré musíte urobiť. Ako rodičovi vám určite záleží na tom najlepšom zložení, no vo finále bude rozhodujúce, či dieťatku mliečko sadne, bude mu chutiť a bude prospievať. Odmenou vám bude spokojné bruško vášho bábätka. Pre spokojných rodičov a šťastné deti sú ako stvorené dojčenské a batoľacie mlieka Beggs a vy ich budete mať možnosť testovať. 

Čo budeme testovať

Dojčenské a batolacie mlieka Beggs26 boli vyvinuté v spolupráci s českými a slovenskými rodičmi a sú zlatým partnerom Českej pediatrickej spoločnosti. Sú bez sóje, bez GMO¹, bez palmového a rybieho oleja.

Usmievavá mliečna výživa Beggs vnáša do rodín spokojnosť. Plná krémová textúra pohladí jazýček aj bruško každého malého stravníka. Mlieka Beggs sú pre mnohých rodičov a ich ratolesti neoddeliteľnou súčasťou každodenných rodinných rituálov.

Obsahujú baktérie mliečneho kvasenia (Bifidobacterium animalis subsp. lactis), pridané vitamíny C a D², ktoré podporia správnu funkciu imunitného systému. Tiež sú obohatené o plnotučné mlieko s kvapkou mliečneho tuku. Begg 2 pokračovacie mlieko obsahuje navyše tiež oligosacharidy materského mlieka (2'FL). 

Testovať budeme:

  • Beggs 2 pokračovacie mlieko (800g) - od ukončeného 6. mesiaca do 12. mesiaca.
  • Beggs 3 batoľacie mlieko (800g) - od ukončeného 12. do 24. mesiaca.
  • Beggs 4 batoľacie mlieko (800g) - od ukončeného 24. mesiaca.

Koho hľadáme

Na toto testovanie hľadáme mamičky detičiek starších ako 6 mesiacov, ktoré nemôžu byť dojčené. Ak si aj ty jednu z nich a rada by si spolu so svojim dieťatkom skúsila novinku na trhu - dojčenské mlieko Beggs, čítaj ďalej. Ak navyše rada fotíš a podelíš sa ochotne o vašu skúsenosť s nami na Modrom koníku, zapoj sa do našej výzvy.

Ako sa zapojiť

Stačí, ak nám do komentára napíšeš, podľa ktorých vlastností sa rozhoduješ pri výbere dojčenského mlieka. Je to cena? Zloženie? Známa značka? Pozitívne recenzie? Podeľ sa s nami. Pokojne pridaj aj fotografiu malého testera a nezabudni napísať, o ktoré číslo by si mala záujem. Na pridanie komentára máš čas do 20.8.2023. Po tomto dátume vyberieme 25 z vás, ktorým testovacie balenie mliek pošleme.

Tešíme sa na vaše komentáre.

konik_testuje

#test_beggs

Dôležité upozornenie: Dojčenie je najlepší spôsob výživy dojčiat. Dojčenská výživa by mala byť používaná len na odporúčanie lekára. Následné a batoľacie mlieka majú byť len súčasťou zmiešanej a vyváženej stravy. Spôsob použitia a ďalšie informácie na obaloch.

¹ Bez GMO podľa legislatívy ako všetka dojčenská a detská výživa.

² Obsahuje vitamíny C a D, ktoré prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému.

Malý testovač Teo bude mať čoskoro 🌙6mesiacov🌙 a doposiaľ bol dojčený. Chceli by sme ale postupne zaradiť UM a práve značka Beggs ma veľmi oslovila, avšak mám pred ňou trošku rešpekt, nakoľko mi nie je doposiaľ skoro vôbec známa. Pri výbere u mňa vždy rozhoduje v prvom rade zloženie a potom recenzie.
Veľmi radi by sme sa do testovania zapojili( určite s úsmevom ako na foto) ❤️.

14. aug 2023

Pri výbere u nás rozhoduje zloženie 🙂 veľmi radi by sme otestovali značku Beggs . Do teraz sme o nej nepočuli ale myslím že nášmu malému zlatíčku by chutilo nakoľko zloženie ktoré má Beggs vyhovuje naším požiadavkám 🥰 🍀🍀🍀
🍀🍀🍀

14. aug 2023

je to zlozenie a taktiez recenzie, radi otestujeme

14. aug 2023

Nás maličký bude mať čoskoro 2 rocky ,chceli by sme otestovať mliečko číslo 4 a vyberám si podľa zloženia ,aký obsah vitamínov a prospešných živín má balenie a áno aj cena ,niektoré mliečka mi totiž prídu na svoje zloženie oproti iným (tej istej kvality ) proste predrazene .. Drobec potrebuje mliečko ,ktoré mu dokáže zabezpečiť dostatok živín aby mohol naplno prenahat mamičku po ihrisku,kolotočoch alebo doma s hračkami 😆

14. aug 2023

veľmi radi by sme otestovali vaše mliečko, malý bude mať rok. Pri výbere sme sa rozhodovali podľa zloženia ale často sme mliečko aj menili keď malému nesadlo a mohla to byť akokoľvek drahá značka. Takže radi vyskúšame 👶👶

14. aug 2023

Radi by sme otestovali vaše mliečko číslo 2.Malinky bude mať 6 mesiacov.

14. aug 2023

Dávam si záležať, aby mliečko neobsahovalo zbytočne veľa rastlinných tukov a v neposlednom rade samozrejme ide aj o cenu, lebo v dnešnej dobe niektorí predajcovia to už naozaj prehanaju. Mladšia bude mať o 10 dni ukončený 6.mesiac, takze ta by testovala mliečko číslo 2 a strašia, čerstvo dvojročná, by testovala mliečko číslo 4.

14. aug 2023

Nasa laska ma 17 mes. A mliecko si vyberáme podla toho ake ma zloženie a samozrejme citame aj recenzie.. a clovek pozera aj na cenu ale..tak niekedy je lepšie si priplatiť za kvalitu..

14. aug 2023

Radi by sme otestovali mliecko 3 a 4. Pri kupe sa rozhodujeme podla zlozenia a tiez sme dali na odporucanie sestier v porodnici a nasledne aj pediatricky.

14. aug 2023

Rada by som sa zo svojim kurátkom zapojila do testovania mliečna 2. Bol dojceny plus umelé mliečko, od 8mesiaca však dojčenie odmieta. Má 9 a pol mesiaca. Pri výbere mliečka sa rozhodujem hlavne zložením, rada pozerám aj recenzie, a nebudem klamať, dôležitá je aj cena. Ak však drobcovi nejaké mliečko sadne, cena ide bokom... 🙂

14. aug 2023

Rady by sme spolu s mojou uz coskoro rocnou Biankou otestovali batolacie mlieko 3. Ja uz materske mlieko nemam, tak umele mlieko u nas je nevyhnutnost. Kriteria na umele mlieko mam prisne. Preto musi byt nase umele mlieko zlozenim co najblizsie k materskemu mlieku, najlepsie obohatene o mliecny tuk s potrebnymi vitaminmi pre co najlepsi vyvoj a rast dietatka.

14. aug 2023

Oliverko má 5 mesiacov, sme striedavo na materskom a umelom mliečku. Pri výbere mlieka určite rozhoduje zlozenie, keďže chcem aby sa umelé mliecko čo najviac podobalo tomu môjmu. O Begs mliekach počujem prvýkrát, rada by som ich vyskúšala, keďže ich koncept je mi veľmi sympaticky.

14. aug 2023

Dcérka Simi má 19 mesiacov o od deviatich mesiacov jej dávam UM, vyskúšali sme rôzne značky, rozhodujem sa podľa zloženia na 1.mieste a potom aj podľa recenzií. O tomto mliečku počujem prvýkrát preto by som ho rada vyskúšala a otestovala a posunula skúsenosti ďalej.

14. aug 2023

Huraaaa!!! Bez rybieho oleja ❤️ nase dvojicky 15mesacne neoblubuju mlieka s rybim olejom - 3 konkurencne znacky sme skusali a nepreslo to... U nas teda rozhoduje chut, ale samozrejme aj cena a zlozenie. Radi by sme preto vyskusali mliecko cislo 3 a verim, ze nam zachuti ❤️

14. aug 2023

Keďže sme mesiac hnačkovali, mali diétu a musela piť len bezlaktozové UM, tak teraz chcem pre ňu len to najlepšie. Doplniť všetky vitamíny, oligosacharidy a toto mlieko to obsahuje. O pár dní oslávime prvý rok a ja chcem aby mala bruško po tom všetkom konečne pekne plne s zdravé.

14. aug 2023

Slečna na testovanie má 10 mesiacov. Rada papá a mliečko zbožňuje. Vyberám pre ňu vždy to najlepšie a najchutnejšie, cena je druhoradá. Naviac, na dobrom sušenom mliečku si pochutnávam aj ja. 🌹

14. aug 2023

O tomto mliečku som ešte nepočula a moc radi by sme vyskúšali č.3. Keď produkty vôbec nepoznám vyberám najprv podľa obalu, preštudujem zloženie, skontrolujem v rýchlosti recenzie a keď je to v poriadku...kupujem 🙂 Musím už teraz pochváliť atraktívne balenie, o to viac sme zvedavé na jeho chuť.

14. aug 2023

U mňa jednoznačne rozhoduje zloženie. Nakoľko nemohol byť dojčený, je pre mňa dôležité dať mu to najlepšie. A náš Leo by rád mliečko Beggs otestoval ☺️ on je veľký hladoš 😋 poteší nás keď ho vyberiete, papá č.2

14. aug 2023

V sobotu sme mali krasne 2 rocky tak by sme sa s dcerkou rady zapojili do testovania mliecka c.4. Pri vybere mliecka sa rozhodujem podla toho co malinkej sadne. Vyskusali sme vela mliek, od nutrilonu cez dm a podobne az sme skoncili zatial pri bebe. Toto mliecko by sme rady vyskusali, uz viackrat som ho videla ale neviem ci by sa malej pacilo. Budeme rady ak by nas konik vybral na testovanie

14. aug 2023

Pri výbere mlieka pozeráme na kvalitu a hlavne zloženie. Cena je tiež dôležitá. A aby malej chutilo. Naša slečna má 17 mes.

14. aug 2023

Môj synček miluje mliečko bude mat teraz v septembri 2 roky vyskúšali sme dve značky ale po novej receptúre Kendamilu malému prestalo chutiť a nechce ho. Určite by sme vyskúšali mliečko Beggs 4 a aspoň by som mala jasnú voľbu na mliečko pre prírastok čo čakáme 😊

14. aug 2023

Dobes vecer . Nejdem tu klamať a ani mudrovať . Nie som asi taká perfektná ako ostatne maminky vyššie . 90 percent píše , že rozhoduje zloženie . Ja som nikdy na žiadne zloženie nepozerala a “ziram” tu že sú nadšene že bez rybieho oleja . Pomer vitamínov . Och . Ja som asi naozaj zla mama ale nikdy som toto neštudovala . Išla som na istotu . Čo dcérke chuti to jej doprajem . Všetky značky sme prelúskali a , žiadne jej ns chuť doposiaľ poriadne neprišlo . Nebudem klamať , o vašej značke práve čítam prvýkrát . Ale rada by som vás pre dcérku vyskúšala .

14. aug 2023

Dcéra oslávila 13.8 narodeniny 1 rok. Pri výbere UM je pre nás najdôležitejšie zloženie. Od malička trpela silnými kolikami a 4 mesiace bolo pre nás peklo. O to viac dbáme na to čo papa. Radi by sme vyskúšali mliečko číslo 3.

15. aug 2023

Vzhladom na zlozenie by sme s drobcom radi vyskusali pokracovacie mlieko beggs 2. Do 4 mesiacov sme mali koliky, vyskusali mnoho mliek.

15. aug 2023

Radi by sme vyskusali mliecko c 3, nasa Melany ma 21 mes, kojila som len mesiac a potom sme pouzivali mlieko Hipp, ktore mi odporucili v porodnici, malickej sadlo, takze sme nejako zbytocne nespekulovali, kazde dietatko je ine, aj mliecko sadne kazdemu ine, takze som dala na odporucania

15. aug 2023

Je to zloženie a samozrejme aj recenzie radi otestujeme

15. aug 2023

Náš Filipko má 18 mesiacov. Mlieko som stratila keď mal pol roka. Odvtedy sme verní Nutrilonu. Neskúšali sme žiadne iné mlieko. Pije mliečko vždy pred spaním. Ale poslednou dobou mám pocit, že Nutrilon mu už tak nechutí a preto by sme radi vyskúšali toto mliečko.
Pri kúpe mlieka u mňa rozhoduje, či vyhovuje dieťaťu. Ako prvé sme vyskúšali Nutrilon a nerobil malému žiadne problémy tak som nemala dôvod skúšať iné. Ale náš drobec by určite rád vyskúšal niečo nové.

15. aug 2023

Radi by sme otestovali mliecko c.2, kedze moja nala slecna ma 6,5mesiaca 🙂 Tuto znacku teda vobec nepoznam, tak by som bola zvedava ako mliecko chuti.. Pri vybere pre mna hra dolezitu ulohu najskor zlozenie, potom cena a az tak recenzie, kedze kazde dietatko je ine a kazdemu sadne nieco ine..

15. aug 2023
Autor komentár zmazal
Autor komentár zmazal

Radi by sme sa zapojili do testovania mliečka,ktoré vyzerá,že je TOP.Túto značku ešte nepoznám a ani som o nej nepočula.Pri výbere je pre mna dôležité hlavne zloženie a recenzie ,určite aj cena.Malý testovač sa volá Teo.Veľmi by sme sa potešili,keby sme boli vybratý medzi testujúcimi aj mi a určite aj malý hladoš.Fotky a svoje skúsenosti budeme určite zdieľať 😉 Mliečko č. 4 by sme radi vyskúšali❤

15. aug 2023

Teuško ma 9 mesiacov a je na Um. Radi by sme vyskúšali nejaké novel ktoré by mu možno aj viac chutilo 😊

15. aug 2023
Autor komentár zmazal

Radi by sme otestovali mliečko č. 3. Naša malá bude mať o pár dní rok. Pri výbere mlieka u nás rozhoduje zloženie, odporúčanie pediatrická a recenzie známych

15. aug 2023

Rada by som otestovala nové mliecko s mojim dvojročným Dušankom. Kojeny bol 14 mesiacov. Odvedy pred spaním a 1x vnoci pije umelé mliecko. Pri jeho výbere rozhoduje zloženie a recenzie. Mám záujem o číslo 4.

16. aug 2023

Chceli by sme sa zapojiť do testovania.
Máme doma 17 mesačnú slečnu a vyberáme si mlieko veľmi dôkladne.
Sami používame za nás najlepšiu značku na trhu Kendamil a veľmi radi by sme odtestovali aj toto mliečko,nakoľko nás zaujalo,máme záujem o testovanie mlieka č. 3😊

16. aug 2023

Náš malý možno budúci testovač😊 bude mať čo chvíľa rok a je na umelom mlieku cca od 1.mesiaca. Vyskúšali sme ich veľa,až na koniec sme ostali pri antirefluxnom mliečku keďže mal silný reflux. Pomaly,ale ustupuje a je najvyšší čas prejsť na nové a hlavne neantirefluxne mliečko 😊 Radi by sme vyskúšali to vaše s číslom 3🙏🤗

16. aug 2023

Nakoľko značku ešte nepozname veľmi radi by sme sa s našou Emmkou zapojili a mliečko otestovali .Emmka má 10.mesiacov a nemá problem spapat všetko čo jej dám takže určite by sme sa radi podelili s mamičkami počas testovania fotkami a príspevkami o tom aké je to mliečko .

16. aug 2023

Poslednú dobu nám UM ktoré sme doteraz mali prestalo vyhovovať :/ už sme skúšali ďaľšie a ani jedno nesadlo. Vyberáme podľa skúsenosti a rád od druhých mamičiek. Rady by sme otestovali vaše mliečko 🙂 Zoe by rada mliečko Beggs 2 🙂

16. aug 2023

Určite vyberám podľa kvality, zloženia a recenzií iných mamičiek. Výber mliečka pre moju dcérku Lienku, ktorá má 18 mesiacov, je veľmi dôležitý. Na toto mliečko som zvedavá. Radi by sme vyskúšali Beggs 3❤️

16. aug 2023

Mliecko vyberam podla recenzie mamiciek ale aj podla ceny kedze som maminka ktora si niekedy take mliecko tazko dovoli syn od narodenia mal tazko s mliekmi ani jedno mu nesadlo az na nutrilon confort colics ako je uz vedcsi tak uz nam ine mliecka nevadia a rada by som vyskusala mliecko Beggs 3 mame 17 mesiacov 🥰

16. aug 2023

V prvom rade u mňa rozhoduje zloženie.Taktiez pozerám cenu ,ale v neposlednom rade ma musí osloviť obal .Rada by som preto vyskúšala Beggs3 .11 mesiacov

16. aug 2023

Mojou prioritou je, aby UM neobsahovalo palmový olej, rybí olej, sóju a GMO.. všetko to doteraz spĺňal jedine kendamil, čo som našla, ale tie nové “vylepšené” verzie už neudávajú, či sú bez GMO :( bohužial malý mal s tým od narodenia problémy, vždy ho bolelo bruško alebo nemohol kakat.. 😔 fešáčik má presne rok a pijeme stále UM s číslom 2 🙂

17. aug 2023

Kedže moja dcérka (akokoľvek sme skúšali aj s odbornou pomocou) nemohla byť dojčená, boli sme odkázaní na umelé mliečo. Pri výbere je pre mňa určite najpodstatnejšie zloženie mliečka. Je užasné koľko kvalitných mliek je momentálne dostupných. Kedže sme pozorovaný aj na endokrinologii je podstatné aby neobsahovalo sóju ale zloženie bez palmového oleja a gmo je priam skvelé❤️. Navyše bakterie mliečneho kvasenia a pridané vitaminy C a D podporia trávenie a obranischopnosť malého človiečika. Dcérka mala momentálne 18 mesiacov a rady by sme vyskúšali Beggs 3. 🥰

17. aug 2023

Synček ma aktuálne 18 mesiacov a radi by sme vyskúšali mlieko Beggs 3. O tomto mlieku som už počula, pretože pracujem v lekárni a ako novinku ho už máme v ponuke 🙂 pri výbere je pre mňa najdôležitejšie zloženie, obsah probiotík a prebiotik GOS a FOS, nenasýtené mastné kyseliny, bez palmoveho oleja, ale samozrejme aj lahodná chuť, keďže Adrián je vyberavy 🙈
Chcem pre neho len to najlepšie a mlieko Beggs spĺňa moje prísne kritériá ☺️

17. aug 2023

Dobrý večer. Moja dcérka má 14 🌙.
Od narodenia sme bojovali s kolikami. Skúšali sme veľa značiek umelého mlieka, dcérku stale bolelo bruško.. Nakoniec nám sadla Beba Comfort (ďakujem z celého srdca MK za testovanie 😍).
Pri výbere je pre mňa najpodstatnejšie zloženie a to nielen mlieka ale aj potravín ktoré konzumujeme, nápojov či kozmetiky. Preferujem zloženie bez palmového oleja, bez rybieho oleja (alergia) a s probiotikami. Mliečko Beggs je tak skvelé že spĺňa všetky moje kritériá.
Mliečko Beggs nás veľmi zaujalo, radi by sme vyskúšali Beggs číslo 3.
Ďakujem pekne, prajem všetkým mamičkám veľa šťastia a detičkám veľa zdravia ❤️🌺🍀

17. aug 2023

Pozeráme zloženie mlieka a taktiež recenzie. Moja 10 mesačná Sofinka by velmi rada otestovala Vaše mliečko. Číslo. 2 🙂 ďakujeme

19. aug 2023

Moji dvaja testovaci velmi radi ochutnaju nove mliecko c 2 na trhu 🙂 do teraz sme mliecka vyberali podla zlozenia a ceny 🙂 a chvala bohu, do teraz nemali so ziadnym problem 🙂

19. aug 2023

Mliečko vyzerá zložením výborne radi by sme ho testovali 🙂 dcérka Zara ma čerstvých 12 mesiacov testovala by teda mliečko číslo 3.

19. aug 2023

Moju dcérku som akurát prestala kojiť ma 14 mesiacov. Preto testovanie mliečka číslo 3 by bolo úplne ideálne načasovane. Pri výbere mlieka je pre mňa dôležité hlavne zloženie. Nie je mi ľahostajne čo moja mala kučierka je/pije.

21. aug 2023

Ahojte, mamičky,
ďakujeme za vaše komentáre a za váš záujem. Výber žien na testovanie úspešne prebehol a vybrané mamičky boli kontaktované inernou poštou 🙂
Tie, ktoré si nenašli správu od nás v internej pošte, neboli vybraté.
V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste sa zapojili, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.

❤❤❤
Krásny deň prajeme

@16oriesok, @aaalenkak, @alexaa3, @alexandraklimo, @alexio67, @andy024, @barborka1411, @denaa123, @didy124, @ena1129, @felicidad, @gabccia, @hopkovka, @janababana, @januska1905, @kantruska, @lalisko1, @liviak33, @maalina, @mamkaroka, @matyatika, @megan661, @mimuska125, @miriam1993, @mirinka2900, @mmagdula, @natalia0902, @natalka25122017, @nika11103, @nika15496, @nikol1316, @nikola554433, @nikoleta1602, @renata0101, @romi1106, @roz34, @simie10, @snipa, @somelierka, @sugabuga, @szida, @tana77777, @tbd, @tecila, @terka224, @veronikalubko, @weronitae

21. aug 2023

Začni písať komentár...

Odošli