konik_testuje
    Správa bola zmenená    10. feb 2020    

    To malé stvorenie, ktoré sa nedávno narodilo, rastie ako z vody. S láskou sa oň staráte 24 hodín denne a s nadšením sledujete všetky jeho pokroky ❤ Aj keď ešte nevie hovoriť, snažíte sa mu porozumieť a poznať, čo potrebuje. A keď ide o výživu, chcete mu dať to najlepšie. Keby išlo o výber následného dojčenského mlieka, podľa čoho by ste sa rozhodovala? 🙂

    A) Spýtala by som sa na odporúčanie pediatra.
    B) Dala by som na radu kamarátok alebo známych.
    C) Riadila by som sa recenziami na internete.
    D) Rozhodla by u mňa predovšetkým cena.
    E) Skúsila by som, ktoré mlieko sadne bábätku najviac.

    Za každú odpoveď vám priletia 3 srdiečka 💙 Už o týždeň vyhlásime nové testovanie - tentoraz pôjde o Nutrilon 2 Profutura s ich najpokročilejšou patentovanou receptúrou. Do testovania sa budú môcť zapojiť mamičky s deťmi od 6 do 12 mesiacov, ktoré nemôžu byť dojčené.

    #test_nutrilonprofutura

    --------------------------------

    Pre výživu novorodencov a dojčiat je najprirodzenejšou a najvýhodnejšou stravou, zastúpením svojich živín a ich kvalitou, materské mlieko. Dojčenské mlieko by malo byť používané na základe odporúčania lekára alebo osoby kvalifikovanej v oblasti výživy ľudí, farmácie alebo starostlivosti o matku a dieťa. Spôsob použitia a ďalšie informácie na obaloch a webových stránkach www.nutriklub.sk. Potravina pre zvláštnu výživu.