laurah
26. aug 2019
141 

Testovanie Yves Rocher

Veľmi pekne ďakujem za možnosť skúšať túto značku a zvlášť radu Sebo Végétal.
Zhrniem to pre krátkosť času, pretože som toho času na dovolenke pri mori, nebrala som nič iné, len váš balícek YR 🙂

Testovať som začala 30.7. večer. A nielen ja, ale aj moja 17-ročná dcéra. Balíček velmi milo prekvapil obalom i obsahom.

Keďže máme obe sklon k masteniu pleti, zvlášť teraz v lete, privítali sme túto radu Sebo Végétal s velkou radosťou.

Čistiaci gél v Eco tube jemnej tekutejšej konzistencie vyčistí pleť jemne bez zbytočného podráždenia pokožky.

Čistiace tonikum už len vzhľadom vyzerá atraktívne, čiže už výzor sľuboval veľa. Po nanesení moja pleť doslova ožila. Jedine negatívum, že ma trošku na jednej výražke poštipkávalo. Ale tá je už preč... a štípanie zmizlo.

Dcére sa testovanie zapáčilo, a tak testovala aj tonikum. Chválila a videla taktiež rozdiel v starostlivosti s touto radou. Pleť mala matnejšiu a počas dňa nepotrebovala pleť dočistovať.

Tretí testovací produkt - sérum, na ktorý som sa tešila, pretože séra mám v obľube asi najviac. Sľubujú vždy veľa, tak som bola zvedavá. Po nanesení séra s kvapkacou pipetou som ho jemne vklepkala do pokožky a cítila, ako sa pleť vypla, zmatnela a cítila som príjemný pocit na tvári. Žiaden mastný pocit a lesk na tvári. Aj fotky z dovolenky sú fajn, keď sa neleskneme.

Takže zatiaľ len chválim...

Štvrtý produkt - krém proti nedostatkom. Ľahký, jemný, dobre sa nanáša, rýchlo sa vstrebáva, niet mu čo vytknúť...

Mne táto rada sadla, až som bola sama milo prekvapená. Teda nikdy som nemala 4 produkty od jednej značky, jednej rady... a teda testujem aj naďalej. S radosťou však prehlasujem, že pleť bola po nanesení produktov Sebo Végétal čistá, matná, no proste nie je čo vytknúť, sľubované účinky sa dostavili.

#test_yvesrocher7 #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli