laurah
19. jún 2018
164 

Vichy Minéral 89

V prvom rade sa chcem veľmi pekne poďakovať za možnosť testovať tento výrobok. Je to moja prvá recenzia, takže sa vopred ospravedlňujem, ak som nepísala v odbornej terminológii blogeriek, ktoré testujú často a veľa. Ale ja som hlavne mama na plný úväzok so 4 deťmi, ešte doplním údaj, mám 41 rokov a  normálnu pleť so začínajúcimi jemnými vráskami okolo očí.

Kedže ja sama som doposiaľ nemala možnosť tuto značku používať o to viac ma testovanie potešilo.  

Už balenie v decentnej sklenenej fľaši vo mne evokovalo že to bude príjemný čas s testovaním. Pumpička zaručuje dokonalé nanášanie a hlavne produkt ostáva stale sterilný, takže je skutočne ,,čistý´". 

1. deň

Po rannom čistení pleti som si naniesla 2 pumpičky a pleť už po prvom nanesení bola hydratovaná, napnutá a vzpružená. Jemná gélová konzistencia s príjemnou textúrou bez parfumácie ma skutočne prekvapila. Večer som samozrejme zažila opäť príjemný pocit na tvári. 

2. deň 

Ráno som si dopriala peeling, po ňom som si naniesla booster a účinok sa tak iba zvýšil. Vstrebal sa do pleti bezo zvyšku, pleť nebola lepkavá, nič nikde neštípalo ani v citlivých očných partiách. Pleť sa naozaj krásne vypla a hydratovala. 

3.deň

Klasika ranná a večerná starostlivosť vždy však ako hlavný produkt booster.

4. deň

S radosťou každý deň po dni aj keď niekedy veľmi rýchlo som si dopriavala starostlivosť s boosterom, no nič iné moja pleť ani nežiadala. Stačilo naozaj ráno a večer 2 malé pumpičky a pleť bola spokojná.

5.-14 .deň

Počas testovania mi dvojičky teplotovali, takže noci boli prebdené, ale vždy ráno som si po nanenesí boosteru dopriala dávku hydratácie a minerálov. Dokonca spomeniem, že mávam často problémy s dotlačenou pleťou po spaní. Za celé dva týždne sa mi to stalo až dnes, ale pleť sa mi vyrovnala po pár minútach. ,,Hotový zázrak." Niekedy som este taká pokrčená cestovala do prácea stalo sa , že aj v práci si  kolegyne všimli moj problém. Takže v skratke hodnotím booster ako super produkt, hlavne pre ženy, ktoré nemajú až tak veľa času na seba,  pretože starostlivosť s ním nezaberie veľa času. Je  priam ideálny, pretože jeho rýchla aplikácia a vstrebateľnosť ako i účinok nemá konkurenciu . Teda u mňa určite. Hodnotím ho ako bombu pre pleť, pretože moju pleť zhydratoval, zjemnil, rozžiaril a dokonca mi zjemnil moje vrásky na čele a v okolí očí.

Teším sa z jeho účinkov a aj na to, že ho môžem používať a dopriavať si aj naďalej. Určite si ho zakupim. Takže moje hodnotenie na záver. Pozitívne samozrejme. Produkt spĺňa to, čo píše v popise o ňom výrobca.

 Krásny deň.

Anna, 41 rokov

#test_mineral89

#recenzia

Začni písať komentár...

Odošli