lienka525
30. nov 2020
115 

Ňuňu jogurty

V prvom rade chcem veľmi pekne poďakovať za možnosť ochutnať tieto jogurty a hlavne v tejto dobe sme za podporovanie domácich podnikateľov. Prišlo nám kopec jogurtov a musím povedať, že mali u nás veľký úspech. 

Moje deti ovocné jogurty moc nemuseli, ale na prekvapenie, tieto si sami pýtali. Sú to smotanové jogurty, ktoré zrejú priamo v skle, doplnené sú ovocným pyré. Mali sme možnosť vyskúšať banánové, jablkové, hručškové, jahodové a klasický biely. Deťom chutili všetky, ale naj bol jablkový. To čo mi dali ochutnať, to bolo akurát, keď som vyškrabala prázdny pohárik, tak boli veľmi chutné. Sú to jogurty bez konzervantov a cítiť, že ovocné pyré má vysoký podiel ovocia.

Biely jogurt zjedli dospelí s vločkami a ovocím.

Chválim balenie jogurtov. Sú to sklenené nádobky, ktoré u nás našli aj ďalšie využitie. Do jednej sme zasadili fazuľku lásky, do ďalších sme dali ceruzky. Chystáme sa z pár vyrobiť svietniky na čajové sviečky.

Jogurty sú vážne výborné a myslím, že ostanú súčasťou našej rodiny. Jedine malé mínus je, že je to malé balenie pre moju hladošku a zvládne dva na posedenie.

Ešte raz ďakujeme a určite sa jogurty budú u nás kupovať.

#test_nunu a #recenzia #nunu_jogurt_skusenosti

Len si ich riadne vychutnaj,lebo neviem či si ho potom kúpiš.....
Chcela som ho.....na základe týchto informácií čo tu píšete....no tá cena!!!aj chuť má prešla.....

30. nov 2020

Mňa zarazilo, že to obsahuje brutál veľa cukru. Vraj pre deti 😐

30. nov 2020

Kde sa da kupit ? Nikde nemozem zohnat 😒

19. dec 2022

Začni písať komentár...

Odošli