lienkaam16
27. sep 2020
98 

Vyskúšali sme pre Vás

,,Kto neskúša nové veci, nenapreduje."

Pred dvoma týždňami sme aj my dostali možnosť vyskúšať produkty Baby Dove Dermacare aj vďaka #konik_testuje.

Naša Lujza trpela suchou pokožkou od narodenia, pretože je počas pandémie bolo v brušku asi lepšie 🤷‍♀️a tak sa narodila 12 dní po termíne úplne šupinatá.

Vyskúšali sme už ,,xy" olejčekov, krémov, že som tomuto testovaniu nedávala veľké šance. Ale ako vravievala moja stará mama, keď neskúsiš, nevieš. A tak vám píšem našu skúsenosť a foto pred a po.

V balíčku nám prišli dva výrobky:

  • umývací gél ,
  • hydratačný krém z rady Dermacare.

Značka DOVE je na trhu už takmer 64 rokov a tento rok prišli s novinkou pre deti, ktoré trápi suchá pokožka za priaznivú cenu dostupnú každému.

Oba produkty neobsahujú farbivá, parabény a sú dermatologicky testované. Ja nepatrím medzi prehnané bio,eko a raw, som obyčajná mama a tiež chcem pre svoje deti len to najlepšie 😄.

Na začiatku testovania som skúsila len na malej časti ruky, ako Lujza zareaguje, či sa neprejaví nejaká alergická reakcia. Až potom sme začali naplno testovať.

UMÝVACÍ GÉL

Má veľmi dobrý a praktický dávkovač, ktorý sa dá opätovne uzatvárať. Pre mňa výhoda hlavne na baby plávaní.

Jeho konzistencia je gélová, vôňa na prvý moment nevýrazná, no aj napriek tomu zmyl všetky nečistoty a intenzívne hydratoval. Veľa penil a ľahko sa zmýval. A neštípali z neho očká, čo ocenil náš starší synátor.

Po kúpeli vždy deti natieram hydratačným krémom alebo telovým mliekom.

HYDRATAČNÝ KRÉM

Na tento produkt som bola veľmi zvedavá. Prvý moment, za mňa nič moc... Odrázdala ma tá ,,iná" vôňa. Jemná, s nádychom ovsených vločiek, na ktorú som si však nejako zvykla. 😉

Krém je trocha tuhší, no zároveň krémový a ľahko sa rozotiera. Potešilo ma, že sa rýchlo vstrebe a nezanecháva pocitovo mastnú pokožku. Pre mňa je to veľké plus, lebo malá sa mi lepšie oblieka.

Krém nám poskytol rýchlu a dlhodobú úľavu od suchej pokožky. Ja osobne mám pocit, že Lujze pomáha obnovovať hydratáciu pokožky.

               PRED                                   PO

Je to praktický pomocník nie len po kúpeli, ale aj na premastenie tváričky pred jesennou prechádzkou.

Jediné MÍNUS je obal. Za nás tvrdý, ostré hrany a obal nám po piatich dňoch používania kúsok praskol. 

Ocenili by sme teda iný typ obalu.

To je z našej strany všetko.  My ostávame verní, lebo zatiaľ je to jediný krém, ktorý Lujze pomáha na suchú pokožku dlhodobo a nemusím ju natierať 3-4x denne.

Používali sme 2x denne a výsledok sa u nás dostavil. Konečne má malá čisté líčka a už žiadne praskajúce suché ušká. 🙏

#recenzia

#test_babydove3

Začni písať komentár...

Odošli