Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    lucianellamartin
    29. máj 2021    Čítané 2150x

    Ďakujem za každý nový deň 🍀💫

    Začni deň s pokojom v duši 🙏💫🍀

    Už ste sa niekedy ráno opýtali samých seba, ako by ste chceli aby vyzeral váš deň? 

    Ako by ste sa dnes chceli cítiť?  

    Akým človekom by ste sa dnes chceli stať?

    Zatvorme oči nachvíľu a porozmýšľajme nad týmto dňom.

    V skutočnosti my sme tí, ktorí rozhodujú, či sa náš deň bude uberať dobrým alebo zlým smerom. My sme tí čo dovolíme, či bude mať pozitivizmus alebo negativizmus miesto v našom živote. Nikto iný nemá tu silu urobiť toto rozhodnutie za nás, sme to len my sami a naša myseľ. Je dôležité, aby sme začali deň správne. Vieme to dosiahnuť tým, ak si začleníme do dňa ranný rituál, ktorý bude mať pozitívny vplyv na celý priebeh nášho dňa.

    Určite sme už všetci nie raz zažili tie ranné pocity stresu a obavy z toho, čo nás dnes čaká v práci, v škole a podobne.  Sú to rána, kedy naše myšlienky prudia negatívnym smerom. Dokonca aj pri neskorom prebudení pociťujeme únavu a ako prvý krok väčšinou siahneme po telefóne, kde si pozrieme novinky, emaily alebo sociálne siete ako facebook a instagram. Tu si pozrieme fotky iných ľudí a myslime si aký majú krásny život a trápi nás, prečo my taký nemáme. Avšak ak začíname deň takýmto spôsobom, tak bohužiaľ nikdy nebudeme mať náš deň pekný a príjemný, pretože to načo sa sústredíme, tam ide aj naša energia. Preto je dôležité, aby sme svoju energiu vložili do svojho života a nie do života iných.

    Nie je ľahké stanoviť si pravidlá a vybudovať si sebadisciplínu napríklad tým, že vstaneme o hodinu skôr ako zvyčajne a donútime sa vyjsť z postele. Sila vôle nie je vrodená vlastnosť, ale schopnosť, ktorú docielime vytrvalou praxou. Vstávanie pred svitaním je skvelou príležitosťou ako si vytrénovať sebakontrolu. Zvýšenie sebakontroly ovplyvní všetky odvetvia nášho života, preto je skoré ranné vstávanie veľmi dôležitým návykom, ktorý bude mať pozitívny vplyv na všetko, čo robíme. Keď robíme niečo, čo je náročné, ale dôležité, hoci nám to vôbec nie je príjemné, stanu sa z nás bojovníci.

    Buduj si disciplínu a vstaň o hodinu skôr než zvyčajne!

    Prečo je to dôležité? 

    Dôvod je, aby naším prvým rozhodnutím, ktoré urobíme každý deň, bola výhra nad vlastnými výhovorkami a lenivosťou.

    Prejav vďačnosť!

    Poďakujme sa Bohu/Vesmíru/energii (každý verí v niečo iné) za to, že sme nažive, ale aj za všetko, čo máme a za všetko úžasné, čo ešte len k nám prichádza. Poprosme o to aby sa naše priania stali skutočnosťou.

    Medituj - trénuj svoju vedomú myseľ!

    Meditácia je čas hlbokého pokoja, ktorý je novým luxusom našej spoločnosti. Potrebujeme ticho a samotu, predtým ako sa začneme stretávať s mnohotvárnosťou dňa. Pravidelným praktizovaním meditácie dodávame nášmu telu a mysli energiu, posilňujeme náš imunitný system a taktiež spomaľujeme proces starnutia.

    Rozhýb svoje telo -  zacvič si yogu, pilates, chod si zabehať!

    Intenzívnym ranným cvičením dokážeme vylúčiť kortizol , hormón strachu , ktorý vzniká v nadobličkách a vylučuje sa do krvi. Kortizol zapríčiňuje potláčanie geniality a ničí vrodené schopnosti na dosiahnutie vlastného potenciálu.

    Vzdelávaj sa!

    Nájdi si ráno niekoľko minút a nauč sa niečo nové. Či už siahneš po knihe, vypočuješ si motivačné audionáhravky, alebo sa naučíš niekoľko nových slovíčok z cudzieho jazyka.

    Praktizuj pozitívne afirmácie!

    Vďaka pozitívnym afirmáciám sa naše myšlienky dajú do pochodu a prinesú nám všetko, čo si prajeme. Každýkrát, keď si povieme vedome alebo nevedome:" Ja som...", tým sa stávame. Treba si byť vedomý, aký vnútorný monológ vedieme sami so sebou.

    Pokiaľ si hovoríme:  "Ja som frustrovaný. Ja som unavený. Ja som chorý", privolávame si do života ešte viac takýchto pocitov. Pozitívne myslenie je voľba. My sami si môžeme zvoliť myšlienky, ktoré nás povzbudia alebo také, ktoré nás vyčerpajú.

    Urobme pre seba už dnes niečo, začo nám naše budúce "JA" poďakuje.

    Začnime naše ráno veľkolepým spôsobom👑❣

    Nech každý deň stojí za to 🙏

    Zo začiatku ti nikto neverí,nemáš žiadnu podporu a podaktorí sa ti smejú...Bola som na to rovnako.Toľko rôznych diét a zlyhaní,že mi už nikto neveril.Preto som začala sama so sebou a v tichosti.Kopec hodín študovania zdravej stravy čo a kedy jesť a hľadanie vhodného športu.Prvé kg idú dole ľahko a skoro bez námahy.Trvalo mi mesiac kým som sa naučila pravidelne a vyvážene jesť a naučila sa správne športovať ale teraz viem,že všetka ta drina stojí zato 👏👌💪 Všetko robím pre svojho syna a seba,pre svoju spokojnosť a nepodstatne veci som odložila bokom.Chcem byť zdravou mamou svojmu synovi,trávim s ním všetok čas a to,že 1 hodinu denne venujem sama sebe nie je nič hrozné (ako si niektorí "priatelia" myslia) Neľutujem svoje rozhodnutie sa zmeniť a nikdy ho ľutovať nebudem.Toto je to čo ma napĺňa 👊👊👊 Jedna jediná negatívna vec tu však je a to sú výčitky,že som nezačala už dávno.Ale zrejme musel prísť môj čas.ĎAKUJEM RODINE,PRIATEĽOM A ZNÁMYM za podporu a milé slová a hlavne zato,že stoja pri mne 💋❤😘 a ďakujem aj tým,ktorí ma ohovárajú a šíria o mne bludy (vy viete,že hovorím presne o vás) posúvate ma vašimi ubohými rečami ešte ďalej ✔✔✔ Mám svoj cieľ,zaťala som zuby a idem si za ním🚩➡🏆🏁 AK MÁŠ SVOJ SEN VER,ŽE TY NATO MÁŠ.AJ KEĎ JE CELÉ OKOLIE PROTI TEBE TY A TVOJE ODHODLANIE TO ZVLÁDNETE.Ten pocit zato stojí 😈😇😆
    10 mesiacov a 12 dní DRINY ALE IDEM ĎALEJ 👍💪👌👊

    (4 fotky)

    Jeeej babulky,ďakujem krásne za 💙 kto,že mi posiela tehu bacilky?😉

    Dala som na dlhú cestu a nehodlám z nej zísť 😉 Zdravá strava a cvičenie sa stali súčasťou môjho života.A preto verím,že ak máte cieľ dokážete aj nemožné 👏✊💪
    Doteraz 9 mesiacov a - 25kg 🙂

    Babulky idem sa vás popýtať všetkých.Neviete mi poradiť kde zoženiem ČERVENÉ KRAJKOVANÉ ŠATY?Najlepšie tak nad kolená s dlhým alebo 3/4 rukávom?Za každý tip a infošku krásne ďakujem 😉

    Každý deň máš šancu na lepší zajtrajšok 😉 Prestala som sa vyhovarať a začala som makať 🙂

    ĎAKUJEM krásne za 💙💙 ani neviete ako potešili 😉☺

    Vôbec mi nevadí,že to máme všade ďaleko.Je mi jedno,že nikto k nám nevie trafiť.Bývať na konci dediny a byť obklopený lesom,lúkou a poliami,na ktorých sa pasie zver a do toho počuť v dialke prichádzajúci vlak je jednoducho raj.A práve pre tieto chvíle milujem miesto kde bývame a náš drobček tiež.Za tie jeho šťastné očká a úsmev to stojí 💕❤😘 a takto sme si dnes dobíjali baterky v lese pri zbere hríbikov 🌲🍁🍄🌞☁

    lucianellamartin