Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    ludka140281
    24. máj 2021    Čítané 86x

    S Ramou si profesionál

    Ako vraví mama: „Skvelá je tá rama!"

    U nás sa vlastne nezačalo testovanie teraz, ale už roky rokúce kupujem, používam a milujem Ramu. Oceňujem jej zdravé prírodné zloženie. Ramu používam pri varení,

     pečení, 

    na chlieb a pečivo, 

    do omáčok a moje dcéry si ju vychutnávajú aj na prstoch.

    Priznám sa, tiež mám rada „len maslo" bez všetkého. Milujem to ako sa rozplynie. Najviac mi chutí žltá, modrá je mi dosť slaná a to nemusím. Žltá aj na potretie koláčov. Úžasne po nej voňajú. Keďže zloženie je 100 % prírodné, tak dovolím deťom zlízať ju z rožkov. Určite to robia aj u vás doma. Rama mi nepadá z nožíka, kým dôjdem k chlebu, ako iné maslo, ktoré som tiež ochutnala. Tejto značke ostávam verná aj keby som nebola vybraná na test. Kelímok u nás tiež našiel využitie, kým skončil v plastovom odpade. Dovtedy v ňom vyrástlo niekoľko priesad paradajok a paprík.

    Kelímkovú Ramu si brávame aj na cesty, výlety. Vždy je bezpečná, nevytečie do kufra a pripravená na použitie ihneď aj po vybratí z chladničky. Dobre roztierateľná a lahodná. Najviac si ju vychutnávam len tak na chlebíku zo zeleninou. Je vhodná aj pre vegetariánov. Neobsahuje konzervačné látky, ani umelé arómy. 

    VYCHYTÁVKA - pri dojčení na popraskané bradavky, aj ako balzam na suché pery.

    Obsahuje 75 % tuku, repkový olej, ktorý je zdrojom vitamínov A a D.

    #test_rama  #recenzia #skusenosti_rama_classic_natural10

    Ďakujem Koníku a Rame za možnosť testovania. Tejto značke ostávame verní. 

    Nenašla som nič negatívne 🙂         

     Ľudka s rodinou.

    ludka140281
    27. nov 2020    Čítané 82x

    Moje ,,ŇUŇU,,

    Malý Gazda?- Ňuňu azda?

    Testujeme jogurty,

    Pochutnám si ja a ty.

    Všetci veľkí, aj tí malí,

    Na ňuňu si pochutnali.

    Ktorý všetci chceli?

    U nás ňuňu biely.

    Čo je v ňuňu skvelé?

    Že on  v sklíčku zreje.

    Po spapaní sklíčko malé,

    Využijte zas a stále.

    Či na perá, farbičky,

    Každá mamka poradí si

    A sviečky  v nich zapáli si .

    Základom každej ovocnej príchute je jablko ( jablkovo-jahodové pyré, banánovo-jablkové pyré...) Všetky sú smotanové s bifidobaktériami BB-12, čo prospieva dobrému tráveniu. Biely sa vyrába v dvoch vyhotoveniach a to klasický biely smotanový a biely bez laktózy. Také sklíčko má 115g a teda veľkosti ideálna do ruky. Jogurty zrejú priamo v sklíčku a to ako prázdne viete skvele využiť. Prinesie kopec zábavy.

    Všetky príchute nám chutili. Ovocne sme pridávali aj do Müsli, či na koláč. A biele sa výborne hodia do šalátu, či na mäso. 

    Biely a hruškový je náš top. Po rozmiešaní je to dokonale hladká konzistencia, čo ocenia detičky ktoré neobľubujú v jogurtoch kúsky ovocia.

    Takto by som opísala naše testovanie. Jogurty prišli v super termo taške, ktorá poslúži dlhé roky.

    ĎAKUJEME.

    JA A MOJA RODINKA

    #test_nunu #recenzia #nunu_jogurt_skusenosti

    ludka140281
    18. júl 2020    Čítané 269x

    Maj to pod kontrolou s DOVE

    Ahojte, všetci, čo čítate tento článok. Moja rodina je akčná, bláznivá a vždy v pohybe. Kráľ, kráľovná a tri princezné. 

    Všetko začalo otvorením škatuľky s troma výrobkami DOVE. V hlavnej úlohe Antiperspirant DOVE original moisturing cream v spreji:

    Jeho spoločník DOVE hydratačný sprchový gél aloe vera & birch water:

    A v neposlednom rade DOVE krém na ruky a suchú pokožku s kokosovým olejom a mandľovým mliekom:

    Značku DOVE poznám už dlho a používam jej výrobky s celou rodinou. Milujem ich vôňu, šetrné zloženie a dostupnú cenu. Som DOVEMANKA 🙂

    Anti-perspirant DOVE    

    Obsahuje ¼ hydratačného krému, vďaka ktorému je vaša pokožka príjemne jemná, neobsahuje alkohol. Po holení pomáha znížiť podráždenie citlivej pokožky. V kabelke či batohu je vždy po ruke, cítim sa s ním sebaistá po celý deň. Ľahká manipulácia, príjemná vôňa, dokonalá ochrana. Pri potení sa uvoľní DOVE vôňa, a tak sa cítim dobre ja, aj moje okolie. Zvládol s nami aj náročnejšie chvíle, ako turistika, deň na záhradke, deň šitia či hrabanie sena.
    Po celý čas som sa cítila chránená. Či už som bola maminou:

    kráľovnou:

    folklóristkou:

    či superženou:

    ... vždy som si bola istá, že je všetko v poriadku, spoľahla som sa na DOVE. Nikdy nesklamal. 

    Osobne mám radšej tuhý antiperspirant, no ani tomuto nemám čo vytknúť. Rada vám ho odporúčim. Kto raz skúsi alebo skúsil, vie, o čom hovorím. DOVE vôňa vás dostane.  

    Krém na ruky a suchú pokožku DOVE s kokosovým olejom a mandľovým mliekom    

    Malý,75 ml, obal ľahko uzatvárateľný. Ideálny vždy a všade. Vhodný na každodenné použitie aj suchej pokožkyNezanecháva mastný film, nelepí. Po celodennom šití krojov, kontakte s látkou, mám ruky suché, namáhané. Tento pomocník ich hydratuje, vyživuje a prevoniava 🙂 Ruky sú jemné, hydratované a hladké. Ľahko sa roztiera. Kokosová vôňa mi je príjemná, zloženie a obal vyhovujú. Aj tento výrobok vám rada odporúčam. Nenašla som žiadne negatívne vlastnosti.

    DOVE hydratačný sprchový gél s aloe vera a brezovou vodou                                                                                                                      

    Ako všetko z radu DOVE, ohúri vás príjemnou vôňou. Dobre sa roztiera. Krémové zloženie a hĺbková hydratácia vám pomôžu cítiť sa sviežo. Vôňa sa šíri celým bytom. Mne vôňou pripomína zelený čaj. Pomôže upokojiť podráždenú pokožku aj po opálení. Cítila som sa ako natretá telovým mliekom... A tá vôňa, ach, tá vôňa! U nás určite nesmie chýbať. Nie len tento, ale aj mnohé ďalšie výrobky DOVE pravidelne používame. 

    Nenašla som nič, čo by nám nevyhovovalo. Odporúčam všetkými desiatimi.

    Každá rada rozmaznávame svoje telo, milujeme krásnu vôňu, chceme pre seba len to najlepšie. Či už deň začínate, alebo končíte, chcete sa cítiť skvele. S DOVE to ide ľahko.

    Ďakujeme koníkovcom za možnosť zúčastniť sa testovania, a tak prispieť našou skúsenosťou. Ďakujeme za dni plné nápadov a zážitkov.

    Kráľovná (tak sa cítim) Ľudmila s rodinou
    ĎAKUJEME

    ludka140281
    21. sep 2019    Čítané 216x

    Kapsičky do ručičky

    Keď sa nám dostali do rúk kapsičky výživiek, priznám sa, nič špeciálne sme nečakali a ani neobjavili. Avšak zistili sme, že to mamine šetrilo čas, ktorý vie aj inak využiť a nemusí doma pripravovať pyré. Mám tri dcérky, ovocie a zeleninu milujeme a aj pestujeme. Nebudeme teraz týmto plytvať, ale využijeme aj kapsičkové, ktoré je cenovo dostupné, bez konzervantov, bez prídavku cukru, praktické 100 % ovocné pyré. Je určené detičkám od 12 mesiacov a vhodné v každom veku. Mám vždy po ruke takúto kapsičku. V kočíku, na ihrisku, na záhrade či na nákupoch. Dcérka (17-mesačná Zoe) si vypýta ham, ham... Tak jej kapsičku jednoducho podám a obe sme spokojné. Občas ich dám dcérkam k desiatej, hlavne keď má staršia 12-ročná zubný strojček a niekedy musí uprednostniť tekutejšiu stravu. Veľkosť je úplne v pohode, 120 g a ponúka niekoľko kombinácií príchutí. Každý preferuje inú.
    Ja, mamina, milujem jahodu (jablko,banán) a malinu (jablko,banán). Ten banán je vo všetkých, čo sme testovali. Dcérkam chutili úplne všetky a žiadna im nebola najlepšia. Im chutili rovnako. Keď som pracovala na záhrade, Zoe s kapsičkou dupotala okolo. Vie si ju otvoriť a spapať. Zažili sme s ňou krásne a úsmevné zážitky. Samozrejme, ochutnal aj psík či kozička. Zoe sa ochotne podelila. Aj tatino ochutnal, a to má alergiu na jablká. Vadí mu čerstvé ovocie. Kapsičky nerobili problém. Ja som tiež ochutnala, aby som vedela opisovať, kedže dcérky zjedli bez slov. Od domácich sa nijako nelíši. Je presne taká ako robím doma, len v peknom praktickom balení. Do kabelky a do detskej rúčky, dá sa piť aj po ležiačky, čo moja šibalka hneď otestovala. Na oblečenie nám nezatiekla, tak neviem, či by nechala škvrny po opratí. Moja domáca necháva nevypraté škvrny, ale s tými pri deťoch bojujeme denne. No chutia výborne. Odporúčame vám ich a sme spokojní. Do školy, kabelky, kočíka, auta a na ihrisko sú topkami. Zdravá desiata vždy a všade.

    So Sunárkom týždeň bol,
    celý dom sa najedol.
    Ochutnala kozička, ochutnal i psík,
    ale ako chutil im, nepovedal nik.

    Do rúčky aj do kabelky,
    je Sunárek správne veľký.
    Malina, mango aj hruška,
    naplnia deťom ich hladné brušká.

    S pomarančom sušienka,
    chutnaj Janík, Marienka.
    V praktickom balíčku,
    poteší mamičku.

    Žiadne riady, jedlo všade,
    dá sa ti zjesť v škole, v sade.
    Ráno, obed, desiatu,
    zjedz kapsičku hranatú.

    Ďakujeme vám.

    Spokojná mamina, Zoe, Karin a Sáry.

    #test_sunarekcoolovocie a #recenzia

    ludka140281
    9. mar 2019    Čítané 241x

    Zoznámte sa s Fredom & Flo

    Milé mamičky, budúce mamičky, oteckovia, babičky... Prečítajte si našu skúsenosť s testovaním Tesco produktov pod značkou Fred & Flo. Ako prvé sme si zamilovali obrázky 🙂  Dievčatá ich už všade kreslia. Malá 11-mesačná testerka Zoe si testovanie naplno užívala a ja, mamina, som fotila a písala 🙂 Nemať koníka? Nepoznali by sme Freda & Flo. Začíname 🙂  

    Bavlnene obrúsky

    Tie boli našou 1. testovanou vecou. Zoenku hneď zaujali. Super hračka, kukátko,  „nezničiteľné“ - vyprala som jednu v práčke, lebo pôsobili ako tie, čo kupujem, aby sa mi prádlo pri praní nepofarbilo. Nefungujú tak, ale v praní sa ani kúsok nenalepil na oblečenie. Obrúsok uschol a opäť sa dal používať. Využili sme na utieranie prachu, na pusinku a namiesto vlhčených obrúskov. Použiteľné viackrát. Stoja za vyskúšanie. Opäť si ich dokúpim, dcérka ich nevedela potrhať. 50 útržkov bavlnenej utierky s potlačou zvieratiek. Mäkšie ako klasické kuchynské utierky. Ideálne, ak ste mamina, čo nepoužíva vlhčené obrúsky, stačí k nim čistá voda.

    Vatové tampóny

    Vyrobené zo 100 % bavlny, je to prírodný produkt, hypoalergénne, dobré savé, úplne biologicky rozložiteľné. Všestranné využitie. Na čistenie pupčeka u novorodenca, umývanie zalepených očiek či odlíčenie skrášlenej mamičky. Veľkosť balíčka je mne vyhovujúca, dokonca by som odporúčala dospievajúcim dievčatám a chlapcom zbaliť na prázdniny či do tábora 🙂 Odlíčia aj čerta.

    Krém pre citlivú detskú pokožku

    Krásne vonia, dobre sa roztiera. Používam dcérke na celé telíčko a nebol žiadny problém. Za nás SUPER.

    Detský šampón

    Šetrné zloženie bez farbív, jemná vôňa nechtíka a harmančeka. Trošku riedši, dobre pení, vlásky nechá jemné a voňavé. Malinkej trošku na očká vadil, ale staršie dcéry vraveli, že nedráždi.

    Detský púder

    Ja osobne veľmi nevyužívam. Jemná vôňa, super obal, stačí otočiť. Ak je už na riťke zaparenina, odporúčam v kombinácii s krémom. Púder zasuší, krém zhydratuje.

    Náš tip: Dobre poslúži aj do pracovných topánok. Pohlcuje pach, nohy sa tak netopia, ponožky sa vyperú. Manžel si pochvaľuje.

    Tyčinky na čistenie uší

    Používame od narodenia. S ochrannou guličkou vaty, ideálne pre mamičky, ktoré majú prvé dieťatko alebo majú strach, aby mu pri čistení neublížili. Vatová gulička hlbšie nepustí a je to bezpečné.

    Detské vlhčené obrúsky

    Jediné, čo mi nevyhovovalo, je patent na otváranie. Ide to dosť ťažko. Jednou rukou, ako som zvyknutá, je to nemožné. Inak im nemám čo vytknúť. Spĺňajú všetko, čo majú. Tie naše boli bez parfému, vhodné aj pre detičky trpiace exémom - modré s výťažkom z harmančeka a aloe vera.

    Plienky Fred & Flo

    Milujem tie obrázky 🙂 Dcérka má 9 kg, a tak sme testovali 4 Maxi 8-14 kg.

    Sadli ako uliate. Počas testovacích dvoch týždňov sa nám len jedenkrát precikali, čo je skvelé. U naších plienok je to častejšie. V balíku je 100 kusov. Dcérka počas noci často mení polohu, lezie. Cez deň začína chodiť a veľakrát pacne na riťku. Udržali všetko 🙂

    Nám vyhoveli a zas si ich dokúpime.

    Toľko naša skúsenosť. Verím, že ste to s nami vydržali a vybrali si pre vás užitočné informácie.

    Ďakujeme koníkovcom, že nám dôverovali a dopriali testovanie. Boli to dva týždne zoznamovania, dva týždne nových skúseností.

    ĎAKUJEME 🙂

    Maminka Ľudmila a jej princezná Zoe       

    ludka140281
    27. aug 2018    Čítané 404x

    Veľký letný balík z dm drogerie markt

    V krajine, nekrajine, na ďalekom východe prebieha naše testovanie s DM výrobkami. Aj u nás ako všade balík prišiel kuriérom. Poštový holub by ho nezaniesol... Náš krásny, veľký, letný, balík. Celkom 12 produktov + darčeková taška. Týždeň bol dosť málo, ale pomáhala celá rodina, každý chcel testovať a tu sú naše výsledky.

    Začíname

    Detská osuška s kapucňou BABY LOVE

    Krásne jemná, hebká, froté, s rozmermi 70 x80 zo 100%bavlny. Bola som prekvapená,  že ponúkajú aj osušku. Je fantastická, aj po vypraní drží tvar a hebkosť, veľmi dobre saje vodu. Bude nám slúžiť veľmi dlho.

    Plienky na plávanie BABY LOVE – L 12 kg

    Tu sme si užili kopec zábavy. Ako prvé dievčatá otestovali ich pružnosť. Natiahnuté na hlavách vyzerali zábavne.Veľmi dobre a ľahko sa naťahujú, aj okolo nôžky držia pekne tvar, majú pekné obrázky. Po použití len roztrhneme v bokoch a gaťuše sú dole. Testované na 4 mesačnej, 7kg dcérke. Sme spokojní.

    Detský sprchovací gél a šampón po opaľovaní 2v1 SUNDANCE

    Pre deti od 1 roka. Krásne vonia po mandarínke a litschi, skvele pení, čo prinesie veľa zábavy, odstráňuje zvyšky krému po opaľovaní a neštípe očká. Vlásky sa po ňom ľahko rozčesávajú a dlho krásne voňajú.

    Melónový spray na tvár a telo BALEA

    To vám bola zábava, že sa smiali aj deti od susedov. Úžasná vôňa, ktorú tak milujem a okamžité osvieženie. Testovala babka, dedko, ocko, mamka, deti a samozrejme všetci čo boli na blízku. Ak  hľadáte okamžité osvieženie v horúci letný deň, či po športe, je toto to pravé. Zábavu máte zaručenú. Nelepí, osviežuje, krásne vonia, prináša okamžité osvieženie. U nás sme si ho obľúbili.

    Sprej na opaľovanie s karoténom OF 15 SUNDANCE

    Veľkou výhodou je balenie s rozprašovačom, jednoduché použitie, ktoré hravo zvládnu aj deti. Rýchlo a dobre sa vstrebáva, pokožka po ňom nelepí a je pekne hnedastá. Nám takáto ochrana postačuje. Poskytuje sviežosť, lesk a hydratáciu. Jedinou nevýhodou je, ako všetky opaľovacie krémy a mlieka, farbí oblečenie.

    Balzám na nohy a nožulienky  BALEA

    Toto je jeden s našich topov. Úžasná vôňa, veľmi dobre sa rozotiera, nelepí a zanecháva hebké nohy. Dokonalý relax. Natrela som si celé nohy nie len chodidlá a aj nožienky  mojej palculienky. U nás už vieme, kto taký dostane pod vianočný stromček. Je naozaj úžasný a odporúčam, ak máte aj suché unavené nohy, dať si večer do postele masáž pred spaním.

    Gél na holenie BALEA

    Krásna vôňa broskyne a citrónu. Priznám sa, nepatrím k ženám, ktoré majú chlpaté nohy, ale pochvalujem si ho. Dostatočne rýchlo napení a postačí len malý oriešok gélu, ktorý dokonale rozotriete na celé nohy. Pre mňa až dosť hustý, riedila som ho vodou, ale odstránil všetko čo som chcela. Jemný a šetrný, zanechal pokožku hladkú, sviežu a voňavú. Nedráždi.

    Sprchovací gél 3v1pre tvár telo a vlasy BALEA MEN

    Prevoňal nám celý byt aj ocina. Okrem krásnej vône aj bohato pení, testovací model bol aj je spokojný.

    Suchý šampón na vlasy BALEA

    Opäť úžasná vôňa –kokosová. Môj prvý suchý šampón v živote. Po nanesení zanechal sexi šediny a skutočne som mala pocit práve umytých vlasov. Žiadne mastné časti na pokožke. Som spokojná a budem si ho aj naďalej kupovať pre prípad, že nestíham umyť. Trošku tá vôňa bola dosť silná, ale zvykla som si.

    Deodorant BALEA

    Testovala som ju ja aj 11 ročná dcéra a obe sme boli spokojné. Je bez obsahu hliníkových solí s krásnou vôňou kvetov. Nechráni až 24 hodín, ale nemám problém mať ho v kabelke a po 3 či 4 hodinách natrieť opäť. Natriem, nechám uschnúť a obliekam. Prekvapilo ma, že na čiernom oblečení nezanecháva stopy. Nám takáto ochrana postačuje a obľúbili sme si ju obe. Lúka kvetov v guličke.

    Krém na ruky BALEA

    Skôr gélová konzistencia, skvelá vôňa pomela. Dobre sa rozotiera, rýchlo vsiaka, zanecháva ruky hebké, hydratované a voňavé. Nelepí.

    Telové mlieko BALEA

    Naše obľúbené. Dostane vás vôňa rebarbory a vanilky. Ľahko sa rozotiera a rýchlo vstrebáva. Pokožka ešte dlho krásne vonia, nepotrebujete ani parfém. Vyvoláva vo mne pocit spokojnosti a uvolnenosti, dokonalej relaxácie. Môj zelený zázrak.

    Veľké ĎAKUJEM, že sme mohli testovať tieto produkty a podeliť sa s vami onáš názor. Ja a moja RODINKA sme spokojní. 

    ludka140281
    16. máj 2018    Čítané 251x

    Dove, naša láska

    Milé mamičky, oteckovia a budúce mamičky, práve na vás je výber prvej kozmetiky pre váš pokladík. Som rada,že som bola vybraná k testovaniu detskej kozmetiky BABY DOVE-SENSITIVE MOISTURE.
    Je určená detičkám s citlivou pokožkou, je bez vône, hypoalergénna a určená už detičkám od narodenia. Práve takú princezničku mám aj ja. Keď sme sa s touto kozmetikou zoznámili, mala moja Zoe iba jeden mesiac. Po narodení mala suchú, šupinatú pokožku tváre a nožičiek. Skúsili sme Dove a skutočne sa stav zlepšil a pokožka sa velmi rýchlo zotavila.

    Vlhčené obrúsky

    V balíčku ich je 50 kusov, sú bez alkoholu.Používali sme ich pri každom prebaľovaní. Na dotyk je ako bavlnen kúsok látky, veľmi príjjemný, dobre vlhký a dostatočne jemný, nie malý, taký akurát. Použili sme ho aj na tváričku, pod krkom, ked sa dcérka spotila, alebo pogrckala. Splnil naše očakávania, nepení... U nás sú obľúbené. 

    Umývací gél na telo a vlásky
    Kúpeme sa denne. Oceňujem obal, veľkostne akurát do ruky a pumpičkou ľahko dávkujete gél na dlaň, alebo žinku.Krémová konzistencia vytvára pri použití bohatú penu. Detské očká bez slzičiek pri kúpaní je túžbou mnohých rodičov. Vyskúšajte tento gélik a je po starostiach. 

    Telové mlieko 
    Patrí medzi naše TOP produkty. Veľmi ľahko sa roztiera a tak si masírovanie dcérky krásne užívame obe. Ona miluje dotyky, masáže a natieranie. Mne by sa ľahšie dávkovalo, ak by bolo v obale s pumpou - dávkovačom. Pokožka ostala jemná a hydratovaná. Spomýnané šupinky dcérke zmyzli na štvrtý deň. Aj moje ruky ostali hodvábne jemné. Takže účinok pre obe. 🙂

    TOP produktom pre nás sa stal:
    Krém proti zapareninám 
    Je vodnatý a výborne sa roztiera. Stačí máličko a nemusíte ani tlačiť na pokožku. Z prsta ho ohstránite veľmi ľahko.
    Šampón 
    Dostatok peny čo deti milujú, jemný a šetrný, neštípe očká. Vyskúšali ho aj staršie sestričky. Dokonca pomohol na svrbiacu pokožku. Vlásky krásne voňali. 
    Umývací gél na telo a vlásky
    Výborný obal s pumpou, takže mám voľné ruky pre dcérku. Krásne pení, ľahko a šetrne čistí, jemne sa roztiera. Dieťatko po kúpeli krásne vonia.
    Krémová tableta - tuhé mydlo
    Ja také nepoužívam, ale nadchlo ma svojou vôňou. Ľahko sa uvoľňuje. Telíčko ostáva ako natreté krémikom, nežné, hydratované a voňavé. Obľúbila si ho moja celá 5 členná rodina. 

    Som veľmi vďačná Koníku, že nám umožnil testovať túto skvelú značku. Aj vám odporúčame vyskúšať a určite si ich zamilujete ako my.
    mamka a Zoenka