maminka89
24. jún 2019
146 

Bupi si Vás kúpi 🙂

#test_bupi5 #recenzia

Milé mamičky, oteckovia aj detičky. Máme za sebou týždeň testovania nových sprchových gélov od firmy Bupi. Poviem Vám, bol to zaujimavý týždeň. Najväčší problém - mali sme trojdňovú odstávku teplej vody, to sa potom tažko testuje 🙂. No nakoniec sme to zvládli.

    Takže poďme na to - začnime so sprcháčmi Sport & Fun 🙂

Chlapci 7 a 4 ročný skúšali na striedačku oba sprchové gély. Pri týchto géloch je veľká výhoda, že sú 2v1, čiže môžem chlapcov umývať od hlavy po päty s jedným gélom 🙂. U najmenšieho mal najväčší úspech zelený sprchový gél s citrusovou vôňou, nakoľko mu tá vôňa pripomínala bublifuk 🙂 .

Slečna si vyskúšala oba gély a s oboma bola spokojná. Oba majú krásnu vôňu. 

Pri všetkých 4 géloch sme boli spokojní. Počas testovania sme nepoužívali iné telové prípravky, a napriek tomu, že sme nepoužívali krém ani nič iné, neobjavila sa ani suchá pokožka, ani svrbenie. S tým máme zvyčajne problém hlavne v zimných mesiacoch a musíme sa poctivo mastiť.

Bohužiaľ, u staršieho syna sa počas testovania objavili malilinkaté vyrážky. No vzhľadom na vysoké teploty nemôžem 100% určiť, či to bolo spôsobené kozmetikou, alebo išlo o potničky. Nakoľko aj po skončení testovania používame naďalej tieto sprchové gély, prikláňam sa k potničkám, kedže už sa nič neobjavilo. 

Za nás 100% spokojnosť s výrobkami Bupi a môžeme len ďalej odporúčať 🙂 

Bupi je jediná značka od narodenia deti, akú používame 😉 najmä pena na umývanie je úplne dokonalá , väčšinou sa s ňou umývam aj ja 😀 a mydlo bupi na ruky nesmie chýbat, jedine nezvyšuje ruky

24. jún 2019

Začni písať komentár...

Odošli