maminkazuzanka
1. aug 2021
958 

Covidko deň 3.

Dnes je nedeľa, tretí deň našej karantény. 

Na úvod by som rada vysvetlila, čo sa vlastne dialo, ako reakcia na komentáre v predchádzajúcich dňoch. Celé to začalo v pondelok, ráno vyšiel svokre pozitívny AG test. Hneď sme išli na testy aj my. Pre istotu sme kontaktovali ruvz, kde nám pani potvrdila, že keďže máme na 5ty deň od kontaktu test negatívny tak sme v poriadku a môžme fungovať normalne. To ze dcérka dostala teplotu mohlo byť z čohokoľvek, ved test bol negatívny, ani nie 12 hodín sme mali po testovaní. Manžel chodil do práce, veď sme mali potvrdene z ruvz, že môže a mali sme negatívny test. Ja ako matka, vždy keď sú deti choré, tak som s tým dieťaťom doma, v karantene. Tak sme boli aj teraz, od utorka. Objednali sme na na PCR test, ten bol až v piatok, a zvyšok už viete. Úprimne, človek už nevie čomu má veriť, čo má robiť, z každej strany sú iné informácie, presne preto sa dá zavolať na ruvz kde to vedia, a podľa toho som sa riadila. Je mi ľúto, že nás všetkých nechytili priznaky hneď a dovolili sme si fungovať normálne. Verte mi, keby sme to vedeli skôr, tak sa k tomu zodpovedne postavíme hneď. Momentálne je to tak ako to je. Neprajem nikomu niečo také riešiť a rozmýšľať s kým bol, kde bol, s kým sa videl, rozprával vo výťahu, s vedomím ze je negatívny pričom to tak uz nemuselo byť. 

A k dnešnému dňu, takže sme psíka odovzdali sestre, doniesli nám fajný kotlikovy guláš, nejakú drogériu, hlavne plienky 🙈. Počasie je aké je tak sme si dali oddychový deň 🤣 asi aby sme nevyšli z cviku sme si to tak nazvali. Pozreli sme si rozprávky, najedli sme sa, obedňajši spánok a opäť nejaké upratovanie. Co iné sa dá robiť 🤷‍♀️ Akurát sa s dcérkou chystame na spoločenské hry, vysoko na stole nech nám ich drobec neberie 🙈. 

Čo sa týka príznakov dnes: dcérka úplne ok, drobec ráno slabý kašeľ, ja som prišla o čuch (skúška octom to potvrdila) a manžel úplne ok. Verím, že to rýchlo prejde a budeme komplet ok. 

Krásny deň vám prajem a užívajte si, hlavne bezpečne a podla všetkého, neverte testom 🙈🤣🤣🤣 ani tetam na ruvz 🙈🤦‍♀️

No tak už aj vy viete ,že AG test nie je spoľahlivý,a že to čo platí ráno neplatí už poobede...som dosť prekvapená,z info čo vam dali že na 5-ty deň je to ok,keď sa chodí na 8-my deň na PCR

1. aug 2021

Držím palce nech ste ok

1. aug 2021

Mña by zaujimalo, kedze ste vy davaja ockovani, ci aj svokra je ockovana, kedze vas nakazila

1. aug 2021

Skoré uzdravenie 🍀

1. aug 2021

Viete aj aky typ to je, ci povodny, alebo delta?...lebo vraj pri delte nedochadza k strate cuchu

1. aug 2021

@adkaat aj ja.
Naozaj by ma zaujímalo, kto im poskytol taku informáciu.
Všade sa omieľa, že pri podozrení (priamy kontakt s pozitívnym) PCR plne hradený test.

1. aug 2021

Uf no to je nejake divne info az sa tomu nechce verit,pri kontakte s pozitivym predsa odporucaju test PCR na 8 den..

1. aug 2021

Ja myslim, že v dnešnej dobe uz každý vie, aké su testy spoľahlivé, že i ockovany sa môže nakaziť. S ohľadom na to by bolo zodpovedné zostať doma a určite v pripade, že sa u niekoho už prejavi choroba.
Držím päste, nech ste všetci čím skôr fit. A snáď bude článok aj poučením pre ďalších.

1. aug 2021

@tenerifka su ockovani? ja som som hladala tu info a nenasla som alebo som si nevsimla...

1. aug 2021

@adriannasvk pozri sa na jej predchadzajuce tri clanky, tam niekde to pisala, ze aj ona aj manzel maju obidve davky

1. aug 2021

@tenerifka ved som vsetky citala 😅tak som asi slepa 🤪😁nevadi,dakujem za info 😊

1. aug 2021

@adriannasvk pise to v komentari pod clankom c.1

1. aug 2021

@tenerifka tak vidis to ked citam nepozorne 😅

1. aug 2021

Čítam si vaše dni po sebe 🙂 my tak isto antigen vyšiel negatívny a večer PCR už pozitívny cela rodina, dcéra mala teploty pripisovala som to teplu. My sme mali deltu s to sme nikde neboli. Prajem skóre uzdravenie 🙂 u nad to malo rýchli priebeh hlavne u mna som tehotná a 7 dni som myslela že umrem 😀 muž na 8 deň teploty cuch nemáme ešte teraz chut sko tak. A dutiny mám stále urvate aké už sme relatívne ok 🙂 držte sa

6. aug 2021

Začni písať komentár...

Odošli