martinjasen
25. máj 2015

Dnes prichádza na koníka Ambasádorka Schill Dental Clinic

Som rád, že vám dnes môžem predstaviť novú Ambasádorku. Ambasádorka dentálnej kliniky Schill bude oddnes na našom koníku.

MUDr. Alexander Schill založil kliniku, lebo chcel ponúkať pacientom starostlivosť o zuby, ktorú by aj on chcel dostávať. V klinike Schill považujú dôsledný a transparentný prístup k pacientom za samozrejmosť, a nezabudli ani na to, že by sa mal pacient cítiť príjemne aj v čakárni. Ambasádorka Schill Dental Clinic na Modrom koníku sa bude venovať všetkým otázkam, mýtom a strachom spojeným s návštevou u zubného lekára.

Ambasádorkou Schill Dental Clinic je Kristína

Kristína je veľmi aktívna mamička, ktorá vie kam ide a prečo tam ide. Má k materstvu a životu veľmi pozitívny prístup a srší z nej chuť pomáhať, rozumieť, debatovať.

Po prvom stretnutí v klinike sa už dohodla na druhom a verím, že pomôže odbúrať mýty o zubároch. V konečnom dôsledku vám ukáže, že ísť do Schill Dental Clinic nie je vôbec hrôzostrašný zážitok a že návšteva u zubára môže byť nakoniec i spojená s príjemnými pocitmi.

Určite budete mať na ňu veľa otázok. Možno budete na začiatku neveriacky čítať, ako Schillovci pristupujú k svojej práci, ale rýchlo pochopíte, že nie je iba jeden druh zubárov.

Pozývam vás na blog @tinka_14

Kristína, tešíme sa, že si sa stala Ambasádorkou a pridala sa do nášho tímu.

V Modrokoníkovskom meste vítam ďalšiu spoločnosť, Schill Dental Clinic. Skupinu venovaná klinike Schill je: Schill - starostlivosť o zuby.

Krásny zvyšok dňa vám prajem,

Vivi a Martin

PS: Viac informácií o projekte ambasádoriek nájdete v článkoch:

Ambasádorka na Modrom koníku
Schill Dental Clinic hľadá Ambasádorku na Modrom koníku
Mirka je prvá Ambasádorka
Projektu ambasádoriek sa venuje skupina: Ambasádorky na Modrom koníku

Gratulujem

25. máj 2015

Blahozelam, vitaj medzi nami ;)

25. máj 2015

Dakujem 🙂

25. máj 2015

blahozelam a zelam vela uspechov🙂

25. máj 2015

@tinka_14 blahoželám ♡

25. máj 2015

vitaj medzi ambasadorkami, drzim palce 🙂

26. máj 2015

Začni písať komentár...

Odošli