michaela339
18. mar 2020
807 

Kto je on, môjho srdca a bruška šampión?

Predstavím sa na začiatok, veď som na svete už nejaký ten piatok. Meno Oliverko mi moji rodičia dali a spolu s nimi sme Nutrilon Profutura 2 testovali. 

Napriek tomu, že pomaly už papám všetko, ešte stále je zo mňa malé bábätko. Poviem Vám to celkom skrátka, fľaštička mliečka je moja kamarátka. Keď pristál balík na dvore, odviezol som si ho hneď na traktore.

Vďaka dobrej predchádzajúcej skúsenosti, rýchlo sa zaradil nový typ Nutrilonu do rebríčka mojích obľúbeností. 

Veľkosť, uzatvárateľnosť balenia a zloženie mliečka zas pozdávalo sa mojej mamičke, tá totiž vždy chce, aby som sa za každú cenu cítil ako vo vatičke.

Vďaka Nutrilonu Profutura som mal vždy spokojný spánok, neprebudil ma sneh, dážď, ba ani jemný vánok. Skúšali sme s mliečkom aj rôzne zlepšováky, ako som spomínal, jedálniček mám už všakovaký. Hoc mliečko pri všetkom trošku viac penilo, to rodičom ani mne nijako nevadilo. 

Ba naopak, každým dňom moja spokojnosť s ním rástla, čím mi fľaštička k srdcu ešte viac prirástla. Nutrilon Profutura 2 ma oslovil natoľko, že ho objednali naši hneď niekoľko. Vraj, aby som do krásy a sily vyrástol, a tak mamičku aj ocka prerástol. 

Nuž, na základe tohto testu môžem čestne prehlásiť, a moji rodičia budú určite súhlasiť, že Nutrilon je ten, kto opantal moje srdce a bruško len. A tak odporúčam ho každému, kto má v mliečku dilemu. 

Na záver chcem povedať jedno veľké ďakujem #test_nutrilonprofutura, #recenzia, @konik_testuje a 💙 z lásky Vám týmto darujem.

Začni písať komentár...

Odošli