martina0407
    25. mar 2020    Čítané 162x

    AKO DANKA TESTOVALA MLIEČKO NUTRILON PROFUTURA🙂

    Keďže moja maličká je predčasniatko, tak od narodenia sme verní Nutrilonu 🙂 Najprv to bol Nutrilon Nenatal pre predčastne narodené detičky a postupne sme prešli na Nutrilon HA a potom klasický Nutrilon.

    Z toho nás zo začiatku bolelo bruško, bola nespokojná, no behom týždňa si zvykla a už bolo dobre 🙂

    Keď sme začali testovať Nutrilon Profutura 😉

    Zo začiatku sme z mliečka trošku grckali, no behom cca 2-3 dní si na mliečko zvykla a veeeeeľmo jej chutilo 🙂 Žiadne bolenie bruška, len spokojné dievčatko 😘

    Až týždeň nám vydržalo 😆 Cez noc spinkáva celú noc, takže super zasýti na dlhých 11 hodín 😁 Mliečko je naozaj dobré, aj chuťovo, aj kvalitou 😉

    Super je, že aj krabička je uzatváratelná a lyžIčka má tiež svoje miesto, takže tooop 🙂

    Ostali sme mu verní 🍀

    Mliečko sa nám osvedčilo tiež do príkrmov, takže sme veľmoo spokojní 🙂 Určite budeme pokračovať 😉

    Ďakujeme za možnosť testovania a vyskúšania pre nás nového mliečka, ktoré má dodnes u nás úspech 😉

    Ďakujeme 😘🍀

    zuzana49
    22. mar 2020    Čítané 254x

    Keď sa láska (mliečko) nedelí, ale násobí 🙂

    Ahojte, milé mamičky. 

    Dovoľte mi, aby sme sa predstavili. Som maminka 3 detičiek. Takmer 4-ročného chlapca a 11-mesačných dvojičiek Stelinky a Karolínky. Kedže okolnosti sa vyvinuli tak, že papáme umelé mliečko, aj napriek maminkinej veľkej snahe kojiť ... Myslím, že každá maminka, ktorá chcela dojčiť svoje dieťa a nepodarilo sa, vie, o čom hovorím. Niekedy je problém pri jednom dieťati, nieto, keď máte dve hladošky. Preto môžeme byť vďačné, že v dnešnej dobe máme takýto široký sortiment umelých mliečok a každá mamička si môže vybrať to najlepšie pre svoje dieťatko. 

    Keďže naše dievčatá mali zo začiatku problém s grckaním, vyskúšali sme niekoľko značiek a druhov mliečka, až kým nám nejaké "sadlo", a bolo to antirefluxné mliečko. Po troch mesiacoch sme prešli na klasické a bolo fajn. 

    Keď Modrý koník ponúkol možnosť testovať tento Nutrilon Profutura, neváhala som, keďže sa nebránim novým veciam a rada vyskúšam kvalitné výrobky. O to viac som sa potešila, keď mi prišla správa, že si vybrali práve nás.

    Balík nám prišiel v poriadku, tak sme sa mohli vrhnúť do testovania. 

    Mliečko testovali obe dievčatá naraz, keďže všetko robíme spoločne. 

    Po otvorení ma na prvý pohľad prekvapila hranatá odmerka. Doteraz som sa pri žiadnom mliečku s takýmto tvarom odmerky nestretla. Popravde som pri preklápaní naberačky do fľaše párkrát skoro rozsypala naokolo, kedže je trochu dlhšia ako okrúhla, a my máme fľaše skôr užšie a vyššie. Ale zvykla som si. No na druhej strane oceňujem "luxusný" nápad -držiačik na odmerku. To sa mi neskutočne páči a oceňujem tento skvelý nápad. 

    Keďže mi popod ruky prešlo už viac značiek mliečka, prečítala som si zloženie rôznych výrobcov. A popravde, stále ma tak trošku zamrzelo, prečo tam dávajú palmový olej. Dnes, keď sa ho výrobcovia snažia obmedziť v potravinárstve, označujú výrobky "Bez palmového oleja", keďže sa prišlo na to, že to nie je práve najlepšia voľba. Osobne si myslím, že sú aj iné oleje, ktorú postačujú a s tým palmovým olejom sa môžu stretnúť deti až neskôr. A to viac ma potešilo, že Nutrilon Profutura vo svojom zložení neuvádza palmový olej. Za mňa super.

    Čo sa týka rozpustnosti, super. Mliečko sa hneď rozpustilo, nerobili sa hrudky, neupchávala sa fľaša. Nemám k tomu žiadne výhrady. Vôňa taktiež bez problémov. Čo sa týka výdrže balenia, popravde som si to neodsledovala, koľko nám vydržalo. Používalo sa na pitie, taktiež na kašičky, všetko x 2. Kedže u nás je spotreba veliká, po mliečku sa len tak zaprášilo.

    Dievčatám chutilo, vždy vypili do dna. Nemali sme problém ani s trávením, ani so stolicou. Opäť bez výhrad. Mám dievčatá tak naučené, že papajú v postieľke pred spaním. Kŕmim obe naraz. Keď mali obdobie pretáčania, bola to riadna fuška, udržať ich spoločne na chrbte, ale teraz si poradím a nakŕmim ich, aj keď som doma sama. Takto si papáme 🙂

    Po napapaní a vyspinkaní sme mali plno energie a mohli sme sa pustiť do upratovania zásuviek (samozrejme, keď mama nepozerá) (: 

    Energia nám ostala aj na hranie 🙂 

    Ako teda môžem ohodnotiť mliečko? 

    Vidím len samé pozitíva... V zložení mliečka, v balení, v rozpustnosti, aj chuti. Dievčatá mi pekne spali, nemali sme žiadne problémy. Jediné negatívum, čo som postrehla, je cena ;) Tak ale za kvalitu sa platí. No nie je nič viac ako spokojné bábätko (bábätká).

    Na záver chcem srdečne poďakovať za možnosť vyskúšať mliečko Nutrilon Profutura. Rady sme sa s Vami podelili o naše skúsenosti. Mliečko spokojne odporúčame, nemáme žiadne výhrady. Dózičku sme si umyli a využili na drobnosti pre staršieho syna. Takže všetko na 100 % využité 🙂

    Majte všetci pekný deň a užívajte v zdraví.

    barbora_t
    22. mar 2020    Čítané 196x

    Mliečná testovačka 🙂

    Ahojte, priatelia!

    Volám sa Barbora a som maminou 8-mesačnej Miušky.

    Prednedávnom sme sa zapojili do výberu na testovanie mliečka Nutrilon Profutura.

    Tentokrát sa na nás šťastie usmialo a boli sme vybraté do testovačky, za čo pekne ďakujeme.

    Balík prišiel asi do týždňa od informačnej správy. Miuška sa hneď pustila do rozbaľovania balíčka. 

    Na testovanie sme dostali mliečko Nutrilon Profutura 2 800 g, pokračovacie mliečko špeciálne vyvinuté pre podporu imunitného systému dieťatka. 

    Spočiatku ma prekvapil obal mliečka, pripomínal mi skôr obal na pracie kapusule. 🙂

    Menšia krabička mi vyhovuje, nemám jej čo vytknúť, bude sa s ňou lepšie cestovať. 

    Čo sa týka otvárania, je celkom fajn, drží dobre, asi až moc, lebo mne sa, žiaľ, krabička otvárala ťažko a boleli ma z toho prsty 🙂 Možno som mala zlý kus alebo fajnové ruky 😀

    Mliečko ma typickú vôňu, zdala sa mi trošku výraznejšia ako pri Nutroline 2, farbou sú asi rovnaké. Nutrilon 2 sa mi zdá trošku viac "pomleté". 

    Čo môžem vytknúť Nutrilonu Profutura 2 je nepraktická odmerka. Naopak, čo ma milo prekvapilo, je super držiak na ňu 🙂

    Mliečko sa rozpúšťalo dobre, viac penilo. Chuťovo sa mi zdalo trošku menej sladké ako klasický Nutrilon 🙂

    800 g balenie nám vydržalo 5 dní. Za týchto 5 dní som u malej nespozorovala žiadne bolesti bruška, bola spokojná, akurát mám pocit, že toto mliečko jej asi viac chutilo, lebo ho dokázala vypiť viac ako obyčajného Nutrilonu 🙂

    Takže som a rozhodla, že keď minieme zásoby obyčajného Nutrilonu, prejdeme na Nutrilon Profutura 🙂 Skúsime, uvidíme. 

    Ďakujeme pekne Modrému koníku za túto super testovačku. 

    Barbora & Mia 

    oliva001
    21. mar 2020    Čítané 154x

    Ako som testoval NUTRILON PROFUTURA...

    Dobré ránko, milý Koník.

    Tu je Ivko - kamarát. 

    Predstavím Vám nové mliečko, 

    ktoré papám veľmi rád.

    Zvoní kuriér, tak si vravím:

    "zase dáke oblečko", 

    ale omyl, milé mamky, 

    teraz je čas na mliečko. 

    Mamka celá vytešená,

    rozbaľuje krabičku, 

    vyťahuje nové mliečko, 

    k tomu žltú lyžičku.

    Zdravá strava to je základ, 

    vraví naša maminka. 

    Otestujem nové mliečko

    ja, aj sestra Olinka.

    Že vraj po tomto mliečku, 

    milí ľudia, 

    bábätká sa v noci nezobudia.

    Je to pravda, to mi verte.

    Hneď po prvej fľaštičke, 

    celú noc som krásne spinkal, 

    spravil radosť mamičke.

    Budujeme imunitu, 

    ja aj moja sestrička, 

    chutila nám mliečna ryža, 

    spokojná je mamička.

    Okrem mliečka papám všetko

    ako správny veľký chlap, 

    zeleninku ba aj mäsko

    ochutnávam veľmi rád.

    O chvíľu už začnem chodiť, 

    doma chôdzu trénujem.

    A aj vďaka Nutrilonu

    svoje svaly budujem.

    Chlapík som ja veru riadny, 

    bruško plné musím mať. 

    Teraz čestne prehlasujem:

    Nutrilon je kamarát. 

    Vďaka patrí Tebe Koník, 

    že sme mohli testovať. 

    Ja, aj moja sestra Oli,

    zdravé mlieko ochutnať. 

    Zostávame verní teda, 

    Nutrilonu Profutura. 

    Zaručí nám zdravé brušká, 

    imunitu nenabúra.

    Vyskúšajte, milé mamky, 

    spokojnosť Vám garantujem. 

    Ako vraví moja mama:

    "iné mliečko nekupujem!"

    dadda
    20. mar 2020    Čítané 170x

    Malé testovanie pre veľkého hladoša

    Ahojte,

    dovoľte, aby som sa Vám predstavila, som mamička dvoch nádherných detičiek, 7-ročného dievčatka a 9-mesačného chlapčeka. Do testovania sme sa zapojili, pretože náš drobček (ktorého nemôžem kojiť od jeho 5,5 mesiaca) papká len Nutrilon. Popravde, skúsili sme aj iné značky, ale Nutrilon je pre nás najvhodnejší. A prečo? To sa Vám pokúsim priblížiť v mojom článku a recenzii tohto testovania.

    Na mliečko sme čakali netrpezlivo a už som sa aj bála, že nestihne prísť, pretože sme odchádzali na pár dní na jarné prázdniny. Ale všetko prišlo v poriadku, a tak sa naše testovanie mohlo začať.

    Ako prvé ma milo prekvapila dóza, pretože sa jednoducho otvára a zvládnem to aj jednou rukou pri tom, ako mi na druhej sedí môj hladoš. Zaujímavé otváranie vrchnej fólie sa mi, bohužiaľ, nenatočilo, ale to nie je podstatné. 

    Malému sa dózička tiež veľmi páčila, no keď sme ju otvorili, prekvapila nás odmerka (na obrázku žltá), bola hranatá a skosená a pravdupovediac, veľmi ťažko sa prášok sypal do fľaše, najmä pre nás, ktorí máme všetky fľaše s úzkym hrdlom. Nakoniec som si našla spôsob, ako prášok dostať do fľaše a nerozsýpať zbytočne, však som matka :D, ale pripraviť fľašu pre malého hladoša mi tým pádom trvalo o niečo dlhšie.

    Mliečko sa ale vo fľaši pekne rozpustilo a neostalo na spodku ani v hrdle fľaše nič po dopití. Chuťovo nie je veľmi sladké, chutí podľa mňa veľmi podobne materskému mliečku. Čo ma ale nemilo prekvapilo, bola penivosť. Nutrilon Profutura 2  oproti bežnému Nutrilonu a Nutrilonu HA Prosyneo, ktoré sme vyskúšali, pení extrémne. Napriek tomu drobcovi trávilo dobre, nezaznamenali sme žiadne grckanie, ani zmenu stolice, pekne sa mu po dopití fľaše odgrglo a hral sa spokojne ďalej. 🙂

    Keď to všetko zhrniem, tak výhodou je praktický obal, aj keď na cesty nie veľmi dobrý, pretože sa môže v taške ľahko otvoriť. Chuť je veľmi príjemná, drobec nemal problém s touto novinkou, tiež neovplyvnilo trávenie, ani spokojné spinkanie.

    Nevýhodou je prílišné penenie, a za mňa je to veľmi podstatný prvok, ktorý pri výbere mliečka u nás veľmi zaváži. A tiež odmerka je veľmi nepraktická.

    Či by som odporučila toto mliečko? Áno, pre všetkých, ktorým nevadí penenie a nie všetkým, ktorí sú príliš pohodlný na vymýšľanie zlepšovákov pri sypaní mliečka z odmerky do úzkeho hrdla fľaše. Každý si nájde svoje, Nutrilon je pre nás stále TOPka na trhu, každý si ale musí vybrať z rady, ktorá jemu a jeho bábätku najviac vyhovuje.

    Ďakujeme @koník_testuje za možnosť vyskúšať Nutrilon Profutura 2 a veríme, že sme našou recenziou aspoň trošku prispeli a pomohli Vám rozhodnúť sa pri výbere.

    natmal94
    19. mar 2020    Čítané 157x

    Spokojné bruško = spokojná mamička

    Pre niekoho otrepaná fráza, ktorá len tak preletí jedným uchom dnu a druhým von, pre druhého veľmi dôležitá rovnica :D Myslím si, že každá mamička, ktorá si prešla kolikami čo i len jeden deň, mi dá za pravdu. Pre nás, jednoznačne, Nutrilon znamená veľmi spokojné bruško 🙂

    Kedže naša Ema je veľký papkáč, dvojtýždňové testovanie sa nám skrátilo na týždeň, ale aj tak sme si stihli testovanie užiť a aj sme sa pri tom zabavili 🙂 Pri testovaní boli tiež veľmi náročné chvíle, ako, napríklad, únava z fotenia, útek modelky, jedenie rekvizít a podobne...  

    ... Ale my sme to nevzdali a testovanie dobojovali do úspešného konca, aby sme vám mohli priniesť čerstvé informácie z prvej ruky, alebo v tomto prípade fľaše. (:

    Tak a teraz, aby bolo jasné o čom je toto testovanie. 🙂

    Testovali sme nové vylepšené mlieko Nutrilon Profutura 2, ktoré má nielen nový dizajn, ale aj receptúru. Pre porovnanie s pôvodcom pridávam foto :D

    (Priznám sa, že mi nový obal zo začiatku pripomínal obal od kapsúl na pranie. :D)

    Ako môžete vidieť, na prvý pohľad veľký rozdiel je v obale. Keď sa pozriete lepšie, je tam vylepšené zatváranie, ktoré má udržať mlieko dlhšie čerstvé. Čo ja veľmi oceňujem, sú tiež ochranné nálepky, ktoré zaručujú, že mlieko ešte nebolo predtým otvorené. 

    Ďalšia zmena oproti pôvodnému baleniu je odmerka, ktorá je dlhšia a z pôvodného okrúhleho tvaru sa zmenila na hranatú. Čo vychválil aj manžel, a to už je čo povedať. :D 

    Čo sa týka mlieka, krásne penilo, s rozpúšťaním nebol problém a tiež mi voňalo krajšie ako mlieko, čo sme mali doma.

    Jediné veľké negatívum, čo som si všimla a určite mi dá každá mamička za pravdu je, že ho nikdy nie je dosť. 🙂

    Chcela by som sa poďakovať @konik_testuje, že sme mali s Emou možnosť zúčastniť sa tohto testovania 🙂

    vierkaviera
    19. mar 2020    Čítané 122x

    Moje mliečko - môj Nutrilon

    Ahojte, mamičky. 

    Na úvod by som sa rád predstavil, som Miško. Som živý, neposedný a veľký žrút. Aspoň to o mne tvrdí mamička. Veď ako vidíte, aj tento článok začínam ja :D Ale asi predsa len prenechám slovo mojej mamke, avšak jedno Vám ešte poviem: mliečko bolo tutti frutti ;)

    Takže ešte raz: Ahojte, mamičky, Miško už spí a teda v článku - recenzii pokračujem JA, jeho mamka. 

    V úvode by som rada poďakovala za možnosť testovať mliečko Nutrilon Profutura. Keďže mi ani pri Emke a ani pri Miškovi nebolo dopriate kŕmiť ich mojím mliečkom, tak sme ako prvú a jedinú možnosť využili mliečko Nutrilon. 

    Miško bol však zaujímavejší prípad ako Emka. Narodil sa totiž s refluxom, ktorý som si všimla už v pôrodnici (s pusinkou narábal stále tak, ako keby žul žuvačku). Tak ako pri Emke sme kvôli mojim alergiám začali s mliečkom Nutrilon HA, ktoré ale bolo veľmi riedke a reflux ešte viac "podporovalo". Museli sme teda navštíviť gastroenterologickú ambulaciu, kde mu reflux potvrdili a prešli sme na Nutrilon AR. A tu sa dostávam k podstate veci. Reflux prešiel, vrátili sme sa k HA verzii mliečka a hľa, Miško sem-tam zvracal opäť. Potom prišla možnosť testovať Nutrilon Profutura. A podarilo sa. 

    Mliečko prišlo v dosť veľkej krabici (ale asi iná nebola :D ) a hneď druhý deň sme začali s testovaním. Krabička je plastová a relatívne dobre uzatvárateľná. Vyzerá trošku ako krabička na kapsuly na pranie, ale asi to je o zvyku. Boli sme stále zvyknutí na plechovicu s plastovým vrchnákom. Nejako mi to balenie samo o sebe nevadilo. Čo mi ale vadilo, bola odmerka. Ach, tá bola hranatá. Nejako mi nesadla, nestotožnila som sa s ňou. Celkom šikovným pomocníkom však bol kúsok plastu na zarovnanie mliečka v odmerke. Slúžil zároveň ako držiak na odmerku.

    A keďže som Vám pridala fotku už otvoreného balenia, prechádzame na obsah. Ta-dááááá, mliečko. Odhliadnuc od hranatej krabičky, hranatej odmerky - musím mliečko vynachváliť. Priznám sa, že som ho nechutnala, no môj labužník nenechal nikdy ani kvapku vo fľaši. Konzistenciou je mliečko podobné AR mliečku. Čiže je hustejšie a dovolím si povedať, že vhodné aj pre detičky s refluxom. Keď sme začali s testovaním, Miško zrazu prestal zvracať. Áno, zo dňa na deň. A áno, isto to bolo vďaka mliečku (prešli sme potom zas na HA a zvracanie sa vrátilo). Takže za mňa a Miška je mliečko TOP.

    Ak by som to teda mala zhrnúť, tak by som si mliečko kúpila zas a znova, aj keď priznám sa, odrádza ma cena. Mnoho mamičiek povie, že pre svoje deti len to najlepšie. Áno, no občas to jednoducho nejde. 

    Neviem, či mám nejaké výhrady voči mliečku ako takému. Myslím, že ani nie. Obal, odmerka a neviem čo ešte, sú len kozmetické "chyby" - odstrániteľné. Podstatné je vnútro ;) A v tomto prípade je to vnútro naozaj skvelé. 

    Veľmi ma mrzelo, keď sme testovanie museli predčasne ukončiť, lebo sa nám minulo mliečko (Miško je žrút :D). No nevadí, aspoň týždeň bolo Miškovo bruško naozaj spokojné a netrápil ho reflux z "riedkeho" mliečka.

    Ešte raz ďakujem Modrému koníku za možnosť testovať Nutrilon Profutura a prajem Vám v týchto ťažkých časoch veľa pozitívneho myslenia, veľa radosti a najmä zdravia. 

    Pozdravuje Vás mamka a Miško 🙂

    michaela339
    18. mar 2020    Čítané 807x

    Kto je on, môjho srdca a bruška šampión?

    Predstavím sa na začiatok, veď som na svete už nejaký ten piatok. Meno Oliverko mi moji rodičia dali a spolu s nimi sme Nutrilon Profutura 2 testovali. 

    Napriek tomu, že pomaly už papám všetko, ešte stále je zo mňa malé bábätko. Poviem Vám to celkom skrátka, fľaštička mliečka je moja kamarátka. Keď pristál balík na dvore, odviezol som si ho hneď na traktore.

    Vďaka dobrej predchádzajúcej skúsenosti, rýchlo sa zaradil nový typ Nutrilonu do rebríčka mojích obľúbeností. 

    Veľkosť, uzatvárateľnosť balenia a zloženie mliečka zas pozdávalo sa mojej mamičke, tá totiž vždy chce, aby som sa za každú cenu cítil ako vo vatičke.

    Vďaka Nutrilonu Profutura som mal vždy spokojný spánok, neprebudil ma sneh, dážď, ba ani jemný vánok. Skúšali sme s mliečkom aj rôzne zlepšováky, ako som spomínal, jedálniček mám už všakovaký. Hoc mliečko pri všetkom trošku viac penilo, to rodičom ani mne nijako nevadilo. 

    Ba naopak, každým dňom moja spokojnosť s ním rástla, čím mi fľaštička k srdcu ešte viac prirástla. Nutrilon Profutura 2 ma oslovil natoľko, že ho objednali naši hneď niekoľko. Vraj, aby som do krásy a sily vyrástol, a tak mamičku aj ocka prerástol. 

    Nuž, na základe tohto testu môžem čestne prehlásiť, a moji rodičia budú určite súhlasiť, že Nutrilon je ten, kto opantal moje srdce a bruško len. A tak odporúčam ho každému, kto má v mliečku dilemu. 

    Na záver chcem povedať jedno veľké ďakujem #test_nutrilonprofutura, #recenzia, @konik_testuje a 💙 z lásky Vám týmto darujem.

    mucinka1511
    17. mar 2020    Čítané 255x

    Nutrilon Profutura 2

    Ahojte! 

    V prvom rade sa vám chcem predstaviť. Volám sa Lucia a mám dve deťúrence, Ninku (7r) a Jurka (7m). 

    Bohužiaľ, ako mnohé mamičky, ani ja som nemohla kojiť, no nie vlastným pričinením. Ninku som kojila len v pôrodnici. Keď sme prišli domov, dostala som vysoké popôrodné teploty a mliečko mi odišlo. Jurka som kojila 2 mesiace, no po dvoch mesiacoch sa mi čím ďalej tvorilo menej a menej mliečka. Skúšala som rôzne čaje na podporu laktácie, jedla som jogurty, dokonca mi poradili Vineu, no nič nezabralo. Museli sme prejsť na umelé mliečko. Pri Ninke sme hneď používali Nutrilon, takže voľba bola jasná aj pri Jurkovi. S Nutrilonom sme nemali žiadny problém, nezapekalo, vypil fľašku len taký fukot. Prešli sme na Nutrilon 2 a začal mliečko vypľúvať, točil hlávkou, fľašku spapal horko-ťažko za 30 minút. Tak som sa rozhodla zmeniť mu mliečko, hoci Nutrilon je našou súčasťou, iné mliečko sme nikdy nepoužívali. V ten deň som bola na Modrom koníku a všimla som si, že bude testovanie na Nutrilon Profutura 2. Tak som sa zapojila, napísala komentár pod výzvu, kde hľadali 10 mamičiek na testovanie. Vybrali nás. Tešila som sa ako malé dieťa z cukríka. Nikdy som nič netestovala a ani nikdy som nič nevyhrala. Klamem 😊, vyhrala som moju rodinu, ktorú nadovšetko ľúbim a chcem pre nich len to najlepšie, a práve preto som sa na testovanie dala. 

    Deň, na ktorý sme sa tešili. Ide sa testovať 🍼! 

    Balíček nám doniesol kuriér. V balíku bol Nutrilon Profutura 2 800 g. Na dvojtýždňové testovanie. Ako prvé sa mi páčil dizajn dózy. A asi som nebola sama, komu sa to páčil. 😊 Dóza sa mi páči aj kvôli lepšiemu zabezpečeniu pred malým hladošom. Hygienický otvor na zarovnanie odmerky v rohu dózy je super. 

    Po otvorení mliečka ma prekvapila odmerka. Bola dlhšia ako na akú som bola zvyknutá, dokonca mala aj iný tvar. 

    Mliečko má vôňu rovnakú ako predtým. Keďže som ho ochutnala, ani chuť mi neprišla veľmi odlišná. Farba mliečka sa tiež nezmenila. Takže sme sa už tešili ako mliečko vyskúšame v praxi. 

    Vstali sme usmiati a pripravení testovať Nutrilon Profutura 2. Odmerka sa mi zdá nepoddajná, ťažko sa mi sype mliečko do fľašky. Mliečko sa krásne rozpustilo. Všimla som si, že viac pení. Po vypití neostalo nič na spodku fľašky, žiadna usadenina. Malý si krásne odgrgol. Mliečko nás nezapeká a ani nezvrackáme. Skúšali sme si robiť z Nutrilonu Profutura 2 aj kašičku. 

    A mliečko sa míňalo a míňalo.... až sa minulo. 

    Zhrnutie výhod a nevýhod Nutrilonu Profutura 2: 

    Výhody:

    - zloženie mliečka a garancia od výrobcu, ktorý je na trhu viac ako 40 rokov
    - dobrá cena v pomere kvality
    - dostupnosť produktu v obchodných sieťach
    - dieťatko znáša produkt skvele
    - zaručený dlhý spánok hladoša, náš prespí celú noc od 19.30 do 6.30 ráno

    Nevýhody:

    - balenie je nepraktické na cestovanie
    - odmerka je nepraktická na sypanie mlieka do fľašky
    - mlieko pení

    Viem, že veľa mamičiek je na tom rovnako a nemôže dojčiť svoje dieťa, preto Nutrilon Profutura 2 odporúčam aj napriek drobným nedostatkom. Nutrilon Profutura 2 má nedostatky krásy, no drobcom na ich vývin dá len to najlepšie, preto Nutrilon Profutura 2 je tá správna voľba umelého mliečka. 

    Ďakujem @konik_testuje a #test_nutrilonprofutura za možnosť testovať toto mliečko. #recenzia

    Mama, kde si toľko s tým mliečkom?
    Dnes sa končí toto chutné testovanie a môj hladoško už vie, ktoré mliečko mu najviac chutí.
    Prečítate si v článku už čoskoro.
    #test_nutrilonprofutura

    A to som uz vsetko zjedla?😡😁
    Mama naval duplu 😁
    Aneb ako Miuska papala ryzovu kasicku s Nutrilon Profutura🤗
    #test_nutrilonprofutura

    Mne sa veľmi ráta tento luxusný držiačik na odmerku 😍
    #test_nutrilonprofutura

    #test_nutrilonprofutura
    Naše dvojtýždňové testovanie sa dnes končí. Už sa teším až Vám napíšem súhrnnú recenziu na toto mliečko.
    Dnes Vám chcem ukázať ako veľmi sa mliečko pení, nie som na to pri Nutrilone zvyknutá a bohužiaľ za toto má u mňa veľké mínus. 😔

    (2 fotky)

    Ema a mliečko je láska na prvý pohľad ❤️

    #test_nutrilonprofutura

    ❤ Takto si papáme. Spokojné brušká ❤
    #test_nutrilonprofutura 😍

    Kľúčom k spokojnému brušku je jednoznačne Nutrilon Profutura.
    ♥️🍼👶♥️
    #test_nutrilonprofutura

    #test_nutrilonprofutura
    Taaaakže naše testovanie mliečka už skončilo ale v dobrom😉mliečko môžem len odporučiť..
    Je naozaj dobré a kvalitné.. Moja maličká ho pila 1týždeň a nebolo žiadne vrackanie alebo bolesti bruška, takže u nás veľká spokojnosť 😉ďakujeme za možnosť testovania mliečka😉

    Na zdravie sa pije do dna!
    ♥️🍼🍌♥️
    #test_nutrilonprofutura

    Takze nase testovanie dnesnym dnom skoncilo. Teda vcerajsim. Mliecko nam doslo a az som sklamana, ze sa vratime k nasmu Nutrilonu HA prosyneo. Preco? Lebo z Profutura mi maly nevrackal a bol spokojny, zatial co z HA mu stale nieco vybehne. No nic to, minieme stare zasoby a uvidime v akom Nutrilone budeme pokracovat😉

    #test_nutrilonprofutura

    natmal94
    Správa bola zmenená    12. mar 2020    

    Priznám sa, že ako mi prišiel nový Nutrilon, tak prvé dva dni ma vždy zarazilo prečo mám na linke kapsule na pranie😂, nevedela som si na ten obal zvyknúť 😀 ako na všetko nové, ale musím povedať, že po týždni používania budem mať problem zvykať si na to pôvodné, čo máme kúpené do zásoby 🙂
    #test_nutrilonprofutura

    #test_nutrilonprofutura Dobre ráno,každé ráno len čo otvorím oči, hneď si s úsmevom po 🍼nutrilon skočím! 😊

    #test_nutrilonprofutura
    Testovanie je v plnom prúde. Dnes vám ukážem rozdiel medzi naberačkou v Nutrilon Profutura, ktore testujeme a Nutrilon HA Prosyneo v plechovej krabičke.
    Žltá naberačka je z testovanej Profutury. Je skosená a pravdupovediac stále som si na ňu nezvykla, pretože máme všetky fľaše s úzkym hrdlom a vždy sa mi podarí kúsok vysypať mimo.
    Ale malý s mlieckom problem nema, chuti mu, travi mu dobre, takze stastne dieta, stastna maminka.
    V prilozenych fotkach si pozrite rozdiel v naberackach.
    Ahojte pri dalsej recenzii ☺️

    (2 fotky)

    Čo je viac, ako spokojné “bábo” s plným bruškom 😍
    Musím sa priznať, že odkedy testujeme toto nové mliečko, tak náš bobčo sa budí počas noci len raz a ráno ma víta takýmto úsmevom 👌🏿
    #test_nutrilonprofutura

    Ahojte, opat sa Vam prihovaram. Samozrejme ako inak. Po mojom prvom rannom mliecku. Som troska smutny, lebo mliecka uz mam asi len na 2x 😒 ale je to moja chyba. Idu mi totiz zubky a odmietam mamke papat zeleninku. Mliecko mi chuti viac (ano kazda flasa ostava takato prazdna) 😉 co uz narobime, ved hladneho ma predsa nenecha 😉.

    Vas Misko

    #test_nutrilonprofutura

    Aj Danulka pokračuje #test_nutrilonprofutura
    Síce už máme mliečka máličko lebo my veľa papáme, ale mliečko nám robí dobre🙂bruško nás vôbec nebolí 🙂takýto som ja smejo🥰