miiceencoovaa
24. sep 2020
197 

Test BEBA COMFORT HM-0

V prvom rade by som sa chcela poďakovať Modrému koníku za možnosť testovať toto super mlieko.

Už keď sa Alex narodil, tak sme museli prejsť na umelé mlieko. Pani lekárnička nám poradila Bebu. Malému veľmi chutila, ale len na pár mesiacov. Potom sme museli vyskúšať veľa iných mliek, až kým sme našli to “pravé” mlieko.

Práve preto som veľmi rada, že sme ho mohli otestovať a zistiť, či už s ním nebude mať žiadny problém.

Začali sme mliečko testovať hneď v prvý deň, ako nám ho ujo kuriér doviezol. Malý mal obrovskú radosť a samozrejme mi pomáhal vybaľovať mliečka z krabice.

Mlieko Beba má pekný uzatvárateľný box, v ktorom vydrží mliečko čerstvé dosť dlho. Vonkajší vzhľad nás potešil, navyše sa dosť ťažko otvára, takže sa nemusím báť, že by ho malý otvoril.

Večer sme spravili prvú várku mlieka, nech nestrácame čas.

Bála som sa začať testovanie na noc, ale boli to len moje obavy z mliek predtým, ktoré nám nesadli. Malý po mliečku krásne spal celú noc, žiadne bruchabolenie a nočné plače.

Mlieko sa ihneď po pridaní do vody rozpustilo a malo krásnu bielu farbu. Vôňa mlieka mi pripomenula vôňu z môjho detstva, keď teta robievala mlieko môjmu vtedy malému bratrancovi. 😃

Mliečko nám natoľko chutilo, že každý večer a aj na obed vypil minimálne 330 ml. Niekedy si ešte aj pýtal. 😅

Takže prvá krabica mlieka sa minula za pár dni. 😂

Môžem povedať, že malý je po mliečku Beba dosť sýty na to, aby pekne spinkal celú noc (aj keď na večeru niekedy nič nezje), nebolí ho bruško a ráno spí dlhšie. Navyše mlieko Beba nie je až take drahé (porovnávam cenu s tým, ktoré sme mali doteraz).

Som veľmi rada za toto testovanie. Vďaka nemu nemusím kupovať drahé mlieko, ale už budem kupovať len Bebu comfort hm-0.

#test_beba #recenzia

Ano je perfektne my sme mali pociatocne maly trpel prisernymi kolikami koli UM inych znaciek kym sme sa opät plne rozkojili (koli mastitide)toto mliecko mu najviac vyhovovalo a z uboleneho babätka sa stalo spokojne usmiate babo.Takze obrovska vdaka za toto mliecko je naj...

2. nov 2020

Začni písať komentár...

Odošli