miiceencoovaa
18. jún 2019
318 

Testovanie produktov Colief

Keď ma vybrali na testovanie produktov Colief, bola som veľmi prekvapená a nadšená zároveň. Strašne ma potešil balíček, ktorý mi domov prišiel. Testovať sme začali hneď v ten večer.

Ako prvé sme otestovali olejček na mliečnu chrastičku. Ako som už predtým písala, mal strašne výraznú vôňu, ktorá sa mne osobne moc nepáčila. Strašne aromatizoval a aj po niekoľkých umytiach šampónom ho bolo stále cítiť. Ale keďže nejde len o vôňu, ale hlavne o účinok, tak musím napísať, že zabral okamžite a celú chrastičku už máme dávno dole.

Výhoda je, že chrastička išla ľahko dole.

Nevýhoda je len tá prenikavá vôňa.

Ako druhé som takisto v ten večer začala testovať Infant Drops, ktoré som dala do mliečka na večerné papanie. Keďže sa majú testovať viac dní, tak som čakala. Do každého jedného mlieka som ich dala. Zo začiatku bol problém, malý bol viac nervóznejší, plačlivý. Ale chcela som im dať ešte šancu, tak som ich dávala ďalej. Treba ich asi papať dlhodobejšie, pretože teraz som s nimi veľmi spokojná. Malý mi prespí celú noc, až tak neplače ako predtým a bruško ho už nebolí. Ak by bol nejaký problém aj v budúcnosti, tak by som určite siahla po týchto kvapkách.

Vyhoda týchto kvapiek je, že bábätko nebolí bruško a nevýhoda je asi to, že zaberajú až za pár dní.

Ako ďalšie som si hneď po obednom uspatí môjho krpca spravila čas pre seba a vyskúšala som krém proti striám. Veľmi milo ma prekvapila príjemná vôňa krémika (po baby scale oil), bol príjemný a rýchlo sa vsiakol do pokožky. Výsledky zatiaľ nevidím, takisto je to na dlhodobejšie používanie, aj keď mne na tie moje strie už asi nič nepomôže. Výhodou je príjemná vôňa a vysoká absorbčnosť. Nevýhodu zatiaľ nevidím žiadnu.

Poslednú vec, ktorú sme z nášho balíčka testovali, boli náplaste na pyžamko, ktoré sme, bohužiaľ, nemohli testovať priamo my, keďže sú od 3 rokov a my máme ešte len pol roka, tak ich otestovala moja 4-ročná sesternica, ktorá má od narodenia problém so soplíkmi.

Vôňu majú príjemnú, chladivú. Dokonale jej odupchali noštek a vraj sa na další deň cítila o dosť lepšie. Keď budeme mať na to vek, tak ich určite vyskúšame aj my.

Výhoda je chládková vôňa, ktorá skoro ihneď odupchá nosné dierky. Nevýhoda je to, že sú až od 3 rokov.

Ďalšiu a zároveň poslednú vec z nášho balíčka, ktorú sme testovali, boli D vitamín kvapky. S nimi som bola od začiatku spokojná, pretože nám predtým nesadlo veľa D vitamín kvapiek a z každých sme mali koliky a horšie sa nám tlačilo. A keďže sa D vitamín musí babätkám dávať, tak som nemala inú možnosť, než “vyhadzovať peniaze do vzduchu na kvapky, ktoré nikdy nezaberali”. Takže výhodou týchto kvapiek je to, že nám veľmi dobre sadli, nemáme po nich žiadne koliky a ani zápchy. Nevýhodou je asi to malé balenie kvapiek. 

Takže na záver testovania by som chcela napísať akurát to, že som bola s testovaním veľmi spokojná a značke Colief ostanem určite verná aj naďalej. Ďakujem krásne Modrému koníku, že ma vybrali na testovanie a takisto ďakujeme krásne aj za super darček k balíčku Colief - plyšový medvedík, ktorému sa môj drobec veľmi potešil a hneď ho vybozkával.

#test_colief

#recenzia

Začni písať komentár...

Odošli