misinka0611
31. máj 2021
84 

Kinekus - pomocníci do kuchyne

V uplynulých týždňoch som vďaka Kinekusu a Modrému Koníku mala možnosť testovať troch pomocníkov do kuchyne a to: 

- Smaltovaný pekáč 

- Multifunkčný mlynček 

- Grilovacia panvica

Smaltovaný pekáč: Myslím si, že pekáč patrí do kuchyne každej správnej gazdinky. Rozmery pekáča sú 38 x 28 cm, výška 18,5 cm a objem 5,6 l, takže v ňom nieje problém pripraviť obed pre celú rodinu. Zmestí sa doňho celé kurča, alebo menšia hus. My sme si v ňom upiekli prešpikované bravčové mäso v marináde s rozmarínom a zemiakmi. S pekáčom som bola spokojná, nemám mu čo vytknúť, a preto ho hodnotím kladne. 👍

Hodnotenie: 5⭐️ / 5

Multifunkčný mlynček Skveler: Druhým pomocníkom do kuchyne bol multifunkčný mlynček Skveler. Bohužial, mlynček ma, narozdiel od pekáča či panvice, až tak neohúril. Vyskúšala som v ňom nastrúhať syr na pizzu a jablká na pité. Medzi bubon a telo mlynčeka sa dostával syr a tým pádom z neho aj nenastrúhaný vypadával. Mlynček má celonerezové telo, z hornej aj dolnej strany chrániče na stôl, takže zničenie a poškriabanie stola nehrozí. Sľubuje namletie orechov, strúhanie čokolády, tvrdých syrov a zeleniny, jemné aj hrubé krájanie zeleniny a ovocia na plátky, mletie strúhanky. Pozitívne hodnotím myšlienku menenia bubnov a tým urýchlenie práce v kuchyni. 

Hodnotenie: 4⭐️/ 5

Grilovacia panvica Ambition: Posledným testovaním kúskom bola grilovacia panvica s nepriľnavým povrchom. Panvica už od pohľadu vyzerá kvalitne. Rukoväť je potiahnutá jemným povrchom, preto sa dobre a príjemne drží v ruke. Jemné drážky na jej povrchu zaručujú „efekt grilovania". Ja som sa rozhodla ju vyskúšať na grilovanom Camembert syre s hranolkami. Grilovaný syr sa neroztiekol ani nepripiekol, takže s výsledkom som bola spokojná a, rovnako ako pekáč, by som ju odporučila. Kladne hodnotím aj vnútorný povrch s imitáciou kameňa.

Hodnotenie: 5⭐️ / 5

#test_kinekus #recenzia #skusenosti_kinekus10

Začni písať komentár...

Odošli