icon
1 / 1
avatar

Nepýtaj a pridávaj... 😉
Vyzerajú fantasticky

Odpovedz
10. sep 2021
avatar

Radsej nepridavaj ! 😂😂 bude ma lakat ho vyskusat v domneni ze aj moje budu taketo....a skonci to mojou mega-depkou s tackou nepodarenych zgrcnutych guliek 🙈😂

Odpovedz
10. sep 2021
avatar

@ljzozv jasnačka❤️len je trošku zdĺhavý tak preto sa pytam☺️tak nájdem kus času a spíšem,ďakujem krásne💋

Odpovedz
10. sep 2021
avatar

Co receptik rovno dones 😂😂

Odpovedz
10. sep 2021
avatar

Poprosila by som receptik 😊mňam
Robila som raz a nepodarili sa ,tak by sa hodilo ešte iný recept skúsiť 😉😊

Odpovedz
10. sep 2021
avatar

I ja poprosim 🙏

Odpovedz
10. sep 2021
avatar

📌 som tiež rovno za donasku priamo do domu … ale aj recept poteší 😂 vyzerajú fantasticky.

Odpovedz
10. sep 2021
avatar

👏

Odpovedz
10. sep 2021
avatar

🙂) ano receptik vyzera fantastick🙂

Odpovedz
10. sep 2021
avatar

Aj mna zaujima. Veterniky robim, ale tie klasicke

Odpovedz
10. sep 2021
avatar

Áno 👏

Odpovedz
10. sep 2021
avatar

Hlavne by ma zaujímalo odpalovane cesto ako robíš. Lebo tie moje dnešné vyzerajú dosť zle 😂

Odpovedz
10. sep 2021
avatar

Parádne sú 👍.... 📌

Odpovedz
10. sep 2021
avatar

@miuska66 Ahoj, aj ja ťa poprosím o recept a ideálna by bola ochutnávka 😜😁

Odpovedz
10. sep 2021
avatar
Odpovedz
10. sep 2021
avatar
Odpovedz
10. sep 2021
avatar
Odpovedz
10. sep 2021
avatar
Odpovedz
10. sep 2021
avatar

😍🙏

Odpovedz
10. sep 2021
avatar

Mňaaaaam

Odpovedz
10. sep 2021
avatar

❤️🙏

Odpovedz
10. sep 2021
avatar
Odpovedz
10. sep 2021
avatar

Krásne. Vopred ďakujeme za recept

Odpovedz
10. sep 2021
avatar

Bože toto som nemala vidieť 🤷‍♀️

Odpovedz
10. sep 2021
avatar

😍😍😍😍

Odpovedz
10. sep 2021
avatar

🙈 paráda!

Odpovedz
10. sep 2021
avatar

😋

Odpovedz
10. sep 2021
avatar
Odpovedz
10. sep 2021
avatar
Odpovedz
10. sep 2021
avatar

Krásne sa ti podarili

Odpovedz
10. sep 2021
avatar
Odpovedz
10. sep 2021
avatar

Ja si poprosim ku receptu aj jeden ochutnat😉

Odpovedz
10. sep 2021
avatar

Tiež by som poprosila receptík 😊

Odpovedz
10. sep 2021
avatar

Mnaaam vyzeraju super😇

Odpovedz
10. sep 2021
avatar

📌

Odpovedz
10. sep 2021
avatar

Tiež by som poprosila receptík, ďakujem 😘

Odpovedz
10. sep 2021
avatar
Odpovedz
10. sep 2021
avatar
Odpovedz
10. sep 2021
avatar

👍

Odpovedz
10. sep 2021
avatar
Odpovedz
11. sep 2021
avatar
Odpovedz
11. sep 2021
avatar

Poprosím receptík....mnam

Odpovedz
11. sep 2021
avatar
Odpovedz
11. sep 2021
avatar

Poprosím recept

Odpovedz
11. sep 2021
avatar

Mňa recept vôbec nezaujíma ja ich cchem jesť 😁

Odpovedz
11. sep 2021
avatar
Odpovedz
11. sep 2021
avatar

Teším sa na receptik 😊

Odpovedz
11. sep 2021
avatar

Jasne,ze chceme recept,vyzeraju famozne.

Odpovedz
11. sep 2021
avatar

❤️

Odpovedz
11. sep 2021
avatar

🥰😘🤩

Odpovedz
11. sep 2021
avatar

Aj ja chcem vyskúšať. Prosím recept 🙂

Odpovedz
11. sep 2021
avatar

Môžem poprosiť recept?

Odpovedz
11. sep 2021
avatar
Odpovedz
11. sep 2021
avatar

Waw a mnam🙃

Odpovedz
11. sep 2021
avatar

Ďakunem Vám krásne❤️pridávam postupne receptík.
Odpalované cesto:
125ml vody,125ml mlieko,115g zmäk.maslo,140g hl.múka,5 vajíčok(M),1KL krys.cukor,štipka soli……Vodu,mlieko a maslo si dám zohrievať,keď sa rozpustí maslo a začne vrieť pridám cukor a soľ a dám preč z ohňa,prisypem naraz preosiatu múku a poriadne premiešam kým nevidno múku,dám naspäť na mierny oheň a miešam/odpalujem cesto cca 4min.,kým sa masa pekne neoddeľuje od varešky a hrnca,ešte horúce preložím do robota a zapnem najnižšie otáčky a miešam do mierneho vychladnutia,potom postupne po jednom zamiešavam vajíčka,po každom riadne premiešam;)keď je hmota akurát hustá,keď ju lejem tak by sa malo cesto ťahať vkuse a netrhat,keď sa leje ťrhavo,tak je ešte husté,a treba pridať postupne ešte trochu vymiešané ďalšie vajíčko,hmotu striekam na plech akoby pusinky v jednej vrstve,vlhkým prstom pozatláčam špičky,pokropím trochou vody a dám piecť najprv na 200st na cca 15min a potom znížim na 180st.a pečiem ešte 15min..rady-pečiem vždy len jeden plech bez ventilátora na hornom a dolnom ohreve,neotváram počas pečenia rúru a nechám v pootvorenej rúre trošku vychladnúť a až potom vyberám;)

Odpovedz
11. sep 2021
avatar

Pudingovo maslový krém:
500ml mlieka,150g kryš.cukru,2žĺtka,30g hl.múky,30g zlatý klas,250g zmaknutého masla…z mlieka si trošku odoberem a vymiešam v ňom cukor,múku,zlatý klas a žĺtka,zvyšné mlieko dám varit,keď začne vrieť dám bokom z ohňa,do vymiešanej zmesy pridám trochu horúceho mlieka aby sa vyrovnala teplota a potom zmes vylejem do prevretého mlieka,zamiešam a uvarím hustejší puding,dám vychladnúť ,v robote si vyšlahám maslo a postupne doň zamiešavam vychladnutý pidingový krém,nechám ešte prešlahat,krém dám do plniaceho sačku s ozdobnou špičkou a dám zatuhnúť do chladničky;)

Odpovedz
11. sep 2021
avatar

@miuska66
A veterníky aj krém si prichystas deň vopred, a ďalší deň plnis? A ešte by som mohla poprosiť recept na ten slaný karamel? Vyzerajú úžasne

Odpovedz
12. sep 2021
avatar

@jenna9 ďakujem pekne❤️idem ešte pokračovať s receptiíkom,v ten istý deň si pripravím krém keď plním iba karamelovu šľahačku deň vopred,a v deň plnenia vyšlahám

Odpovedz
12. sep 2021
avatar

Karamelová šľahačka:
200g kryš.cukru,400ml šlah.smotany 40%…
Cukor si rozpustím na karamel a postupne po troške za stáleho miešania do neho pridávam 200ml horúcej smotany,povarím ešte 1-2min a odstavím,primiešam 3/4ČL soli,nechám vychladnúť a dám do chladničky na poriadne zatuhnutie do druhého dňa

Odpovedz
12. sep 2021
avatar

Slaný karamel na polevu a do vnútra:
300g kryš.cukor,120g zamknutého masla,200ml šlah.smotany,soľ,práš cukor…
Cukor si rozpustím na karamel,stiahnem plameň a pridám zmaknuté maslo,pridám plameň a miešam kým sa spolu nespoja,potom zase stiahnem a postupne po trošku pridávam smotanu izbovej teploty,povarím 2min a odstaví,pridám 1ČL soli a riadne premiešam,nechám vychladnút..karamel si rozdelím na dve časti,jeden pojde do vnútra medzi krém a druhý na polevu,do ktorého si primiešam preosiay práš.cukor cca 100-150g

Odpovedz
12. sep 2021
avatar

V deň plnenia si upečiem veterníčky,pripravím aj pudingový krém,vyšlahám karamelové šlahačku,ktorú som si predpripravila deň vopred-vychladnutý karamel/kar.smotanu dám do robota,pridám ešte 200ml smotany 40%,premiešam a vyšlahám do tuha..deň vopre si pripravujem aj slaný karamel na polevu a do vnutra,v deň plnenia si ho zohrejem aby sa dalo s ním pracovať a nebol tuhý z chladničky..
Prekrojím si vrúbkovým nožom veterničky,vrchnú časť si ponámáčam do karamelovej polevy(karamel s práš.cukrom) a možem posypať orieškami…Na spodnú časť ozdobnou špickou do kola nastriekam pudingový krém aby ostala dierka v strede,kde nalejem 1-2KL slaného karamelu,na to nanesiem ozdobenou špičkou karamelovú šlahačkua prikryjem vrchnou časťou obliateho veterníčka,a šup s nimi do chladničky na poriadne zatuhnutie😋

Odpovedz
12. sep 2021
avatar

@miuska66
Vyzerá to perfektne 🤓, veľmi pekne ďakujem za recept 🌹🌹🌹🌹🌹

Odpovedz
12. sep 2021
avatar

@jenna9 ďakujem aj ja veľmi pekne💕💕dúfam že som spísala všetko😊😘

Odpovedz
12. sep 2021
avatar

@miuska66 vďaka za podrobný postup ♥️ Aké veľké cca ich robíš? Ako sa nafúknu pri pečeni? Treba veľkú medzeru nechávať medzi nimi? Koľko ks asi vyjde z tohoto cesta? A píšeš že zatuhnúť nakoniec do chladničky, stačí na 1-2 hod alebo sú lepšie ak sa odležia cez noc? Určite vyskúšam 👍🏻

Odpovedz
12. sep 2021
avatar

@premamu za máličko☺️striekam vo veľkosti cca 4cm,napuchnú cca o 1-2cm,rozostupy cca 3cm😉z tejto dávky vyjde okolo 30-35veterníčkov,stačí aj 2 hodky zatuhnút,len aby ten krém trošku stuhol,

Odpovedz
12. sep 2021
avatar

Vyzerajú úžasne ako všetko od teba ... a ešte máš môj obdiv ako vždy všetko ochotne spíšeš do detailov ❤️

Odpovedz
13. sep 2021
avatar

to by som si radšej objednala ako sa s tym tolko babarat

Odpovedz
13. sep 2021
avatar

veru, mega komplikovane na moje kucharske umenie 😝
A ked nad tym premyslam, uz viem preco som ich nikdy na ziadnej navsteve nejedla 😅
Samozrejme klobuk dole, kto vie ten vie 😉

Odpovedz
13. sep 2021
avatar
Odpovedz
13. sep 2021
avatar

@natasha1988
@cilacik nie je to až tak zložité😉ja to len tak zdĺhavo rozpisujem,pre niekoho netreba,ale niekomu sa možno zídu aj tie drobnosti😊🤗

Odpovedz
13. sep 2021
avatar

@lubica46
@maca654321
@terezka023 aj ja Vám veľmi pekne ďakujem😘

Odpovedz
13. sep 2021
avatar

@miuska66 mne treba pisat aj drobnosti 👍👍👍

Odpovedz
13. sep 2021
avatar

@terezka023 🥰❤️

Odpovedz
13. sep 2021
avatar

Vyzerajú dokonale👍 ja mám vždy problém, že mi veľmi rýchlo zvlhnú po naplnení, kupované sú stále také chrumkavé a to ich majú vystavené dlho, neviete kde môže byť problém?

Odpovedz
13. sep 2021
avatar

@sonicka315 ďakujem pekne🥰netuším teda,moje tiež nie sú chrumkavé,ale mäkké..možno ich majú obschnuté🙃

Odpovedz
13. sep 2021
avatar
Odpovedz
13. sep 2021
avatar

@sonicka315 tiež mám ten problém. Dobre su len pár hodín, potom mi spodok zvykne veľmi prevlhnut. Skúsim ich tentokrát dlhšie piect

Odpovedz
14. sep 2021
avatar

@miuska66 Ahoj, prosím čím je to ozdobené, to fialkové? 🙂

Odpovedz
14. sep 2021
avatar

@mendynka to sú sušené jedlé lupene kvietkov nevädze,majú v cukrárských potrebách🤗

Odpovedz
14. sep 2021
avatar

.

Odpovedz
14. sep 2021
avatar

@lusia44 skusim aj ja 🙂ďakujem

Odpovedz
14. sep 2021
avatar

@sonicka315 👍😍🤗

Odpovedz
14. sep 2021
avatar

@miuska66 dakujem🙂

Odpovedz
14. sep 2021
avatar

Mňam a tieto veternicky už len zahryznúť 😂😂😂iba chute mi robíte

Odpovedz
24. okt 2021
avatar

@bobacik_29 ospravedlňujem sa😅ale veterníčky sú fakt mňamkove❤️

Odpovedz
24. okt 2021