modrykonik
10. jún 2024
532 

Vítame Ambasádorku Baagl

Koniec školského roka je za dverami. Rodičia sa tešia na zaslúžený oddych, deti azda ešte viac. No so školskou tematikou sa na Modrom koníku bude stretávať aj počas prázdnin. Máme radosť, že vám môžeme predstaviť novú Ambasádorku pre Baagl, inovatívnu značku špecializujúcu sa na výrobu ergonomických školských batohov a aktoviek!

Baagl kladie dôraz na zdravie a pohodlie detí. Ich produkty kombinujú moderný dizajn, vysokú funkčnosť a kvalitné materiály, čo zaisťuje ich dlhú životnosť a spokojnosť zákazníkov. Baagl sa neustále snaží zlepšovať a rozširovať svoju ponuku nielen tašiek, ale aj všetkých doplnkových produktov, aby uspokojila potreby školákov a ich rodičov.

Spolu s Táňou @nelinkabublinka si počas leta posvietime na všetky dôležité záležitosti súvisiace s výberom vhodnej školskej tašky, ako správne nastaviť batoh alebo aktovku, či ako predísť zdravotným rizikám spôsobeným asymetrickým zaťažovaním detskej chrbtice. Ak ju ešte nesledujete, je načase to napraviť, spolu s Baagl si budete môcť na jej profile zasúťažiť o hodnotné ceny.

Zoznámiť sa s Táňou môžete prostredníctvom jej uvítacieho článku.

My ťa, Táni, vítame v našom tíme a tešíme sa na tvoje príspevky!

Prajeme veľa úspechov! 

Tím Modrý koník

mravenek
AMBASÁDORKA

už je objednaná 🙂 tešíme sa na ňu 🙂

11. jún 2024
nelinkabublinka
AMBASÁDORKA

@mravenek Verím, že bude dobre slúžiť 🙂

11. jún 2024

Akurat dnes ju dcerka dostala na narodeniny 🙂 krasna taska

11. jún 2024

Moje dcera taky jeden Baagl nosí 🙂

11. jún 2024

Začni písať komentár...

Odošli