mojmacik
8. júl 2019
332 

Náplaste Spofaplast

Som mamina trojičiek a je teda úplne jasné, že náplaste nájdu u nás využitie pomerne často.
Balíček k nám dorazil kuriérskou službou v deň mojich narodenín a prekvapil aj samotný kuriér, keď mi zavolal: "Mám pre vás balíček z Modrého koníka, idete testovat? 🙂 " Zrejme mal osobnú skúsenosť. Zásielka obsahovala:

  • 1x balenie tatoo vodoodolných náplastí
  • 1x balenie priedušných vodoodolných náplastí
  • 2x balenie vodoodolných gelových náplastí na pľuzgiere
  • 10 ks tyčinkových lepidiel
  • balíček samolepiacich bločkov

Deti potešili hlavne lepidlá a tatoo "lepačky" ako oni volajú náplaste.
Ako prvé prišli na rad gelové náplaste na pätu. Úžasne mäkkučké,veľmi nenápadné. Otlak aj po prasknutí pod náplasťou neštípal, tenisku v pohode obula, dcérka sa nesťažovala, no po polhodine prišla domov, že sa jej zošúchala (bola obutá aj ponožka, ale behala)... proste odlepila sa.

Otlak neobišiel ani mňa, ale na priehlavku. S pocitmi mojej dcéry plne súhlasím, mäkkučká a veľmi príjemná. Po byte držala super, po obutí šľapiek, ktoré mi ho spôsobili, náplasť bola do polhodiny úplne preč, už som nemala ani čo odfotiť.

O náplaste tatoo bola takmer bitka, kto a ktorú si nalepí. 🙂 V našom prípade nešlo o typické malé poranenia, ale o preventívku, aby z malej chrastičky nebola o mesiac veľká chrasta. A to je jedno, či po poranení alebo štípance, proste moje baby podvedome chrasty strhávaju, takže vlani boli obdobia, keď mali po sebe aj po 20 lepačiek.

A čo tak spoločné foto?

Hodnotím ich ako super záležitosť. Držali aj pár dní, vydržali sprchy, dokonca aj kúpanie. Minuli sa však rýchlo, keďže sme traja.
Ako posledné prišli na rad Max hold náplaste vodoodolné, ale zároveň priedušné, ktoré musím opäť hodnotiť výborne, sú nenápadné, držia minimálne dva tri dni.

Čo dodať na záver? Len to, že sa minuli rýchlo a určite sa k nim rada vrátim.

#test_spofaplast #recenzia

Milá mamička,

ďakujeme, že ste sa so svojimi trojičkami zapojili do testovania našich náplastí. Štípance po komároch s tetovačkovými náplasťami vyzerajú naozaj cool 🙂

Je nám ale ľúto, že náplasti na pľuzgiere nedržali na svojom mieste, podľa reakcií ostatných mamičiek máme skôr opačné reakcie.

Keď budete skúšať náplasť na pľuzgier ešte raz, prosím, uistite sa, že ju lepíte na suchú a čistú pokožku a že nechytíte pri lepení prstami lepiacu plochu. Iba tak náplasť dokonale priľne na pokožku a drží. Dajte nám potom, prosím, vedieť, či náplasť držala lepšie.

Ďakujeme a prajeme krásne leto.

9. júl 2019

Zdravím 😁 náplasť na otlaky vyskúšala aj susedka a detto....kým je noha bez obutia v pohode a veľmi príjemné...po obutí v teple noha pracuje samo sa aj spotí..ide to dole...začne sa šúľkať z jednej strany...možno v chladnejšom období by to bolo fajn...nezatracujem ich 😉 ako prvá pomoc super

9. júl 2019

Začni písať komentár...

Odošli