Balzam proti vypadávaniu vlasov L’Oréal Paris Elseve Growth Booster

Balzam proti vypadávaniu vlasov L’Oréal Paris Elseve Growth Booster obsahuje 5 % aktívny komplex s [NIAMINEXILOM]™, ktorý posilňuje vlasové vlákna, predlžuje ich životný cyklus a pomáha znížiť lámavosť až 10×¹. Pri pravidelnom používaní v kombinácii so šampónom a sérom z radu Growth Booster viditeľne podporuje hustejší vzhľad vlasov¹.

Balzam proti vypadávaniu vlasov L’Oréal Paris Elseve Growth Booster

Vlastnosti a benefity

• 5 % aktívny komplex s NIAMINEXILOM™
  • Posilnenie vlasových vlákien
  • Predĺženie životného cyklu vlasu
  • Až 10× menej lámavosti¹
  • Hustejší vzhľad vlasov¹
  • Vhodný na každodenné použitie a pre všetky typy vlasov
  • Ideálne kombinovať so šampónom a sérom z radu Growth Booster

Video: Ako zastaviť vypadávanie vlasov? GROWTH BOOSTER rad pre rast a hustotu vlasov

Použitie

Po umytí vlasov šampónom Growth Booster naneste balzam do dĺžok ku končekom. Nechajte pôsobiť 3 minúty a potom dôkladne opláchnite. Pokračujte sérom z rovnakého radu, ktoré sa aplikuje ku korienkom.

¹ Spotrebiteľský test po použití šampónu + balzamu + séra z radu Growth Booster.

#test_loreal_growth_booster

Kde kúpiť balzam proti vypadávaniu vlasov L’Oréal Paris Elseve Growth Booster?

Hodnotenia a skúsenosti s balzamom proti vypadávaniu vlasov L’Oréal Paris Elseve Growth Booster

Máš skúsenosť s balzamom proti vypadávaniu vlasov L’Oréal Paris Elseve Growth Booster?

Vlasy dostali nový život

Kondicionér ma veľmi milo prekvapil. Vlasy sú po ňom hebké, jemné a krásne voňajú. Veľmi dobre sa rozčesávajú a nemotajú sa, čo je pre mňa veľké plus.

Po použití pôsobia vlasy uhladenejšie a zdravšie bez zaťaženia. Stačí malé množstvo a vlasy sú okamžite jemnejšie na dotyk. V kombinácii so šampónom a sérom tvorí podľa mňa veľmi dobrú vlasovú rutinu.

Kondicionér hodnotím veľmi pozitívne hlavne kvôli hebkosti vlasov, vôni a tomu, že vlasy ostávajú krásne poddajné a ľahko upraviteľné.
Vlasy nežehlím len vyfúkam fénom, vlasy sú ako znovuzrodené.
  • Jemnosť
  • Uhladenosť
  • Už na pohľad zdravé
  • Lesk

Pevný, lesklý, pružný vlas.

Kondicionér predčil moje očakávania.
Stačí naniesť malé množstvo, dobre sa rozotiera a vlasy zostanú v momente hebké pod prstami. Používam ho šesť týždňov (vlasy umývam 2x týždenne) a odhadujem, že na ďalších 6 týždňov ešte vystačí. Nie je žiadny dôvod, prečo by som si ho nekúpila znova.
  • Nezaťažuje vlasy
  • Stačí malé množstvo
  • Lesklejšie vlasy
  • Menej vypadávajú a nelámu sa
  • Ľahko sa rozčesávajú

Balzam odporúčam

Balzam jednoznačne vlasy zjemní,sú hebké,jemné ľahko sa rozčesávajú. Všetky produkty so mnou testovala aj moja dcéra.
  • Vôňa
  • Vlasy jú jemné,hebké
  • Ľahké rozčesávanie
  • Vlasy sú lesklé
  • Musím si vlasy častejšie umývať ale ja to mám po každom balzame

Viditeľné výsledky, už po pár použitiach

L’Oréal Paris Elseve Growth Booster kondicionér som používala pravidelne spolu so šampónom z rovnakej rady. Kondicionér má príjemnú, nevtieravú vôňu, dobre sa nanáša a vlasy po ňom zostali  jemné a  nadýchané. S rozčesávaním nemám problém, vlasy sa mi nezamotávali a pri rannom česaní  ich ostalo na hrebeni citeľne menej než zvyčajne. Za mňa je to dobrý doplnok k celej Growth Booster rade, hlavne ak chcete vlasom dodať silnejší a zdravší vzhľad.
  • viditeľné výsledky
  • príjemná vôňa
  • menej vlasov na hrebeni
  • nadýchane vlasy

Vlasy sú jemné, ľahké a pôsobia zdravšie

Balzam L’Oréal Paris Elseve som vyskúšala a musím povedať, že som s ním veľmi spokojná.
Vlasy sú po ňom jemné, ľahko sa rozčesávajú a nepôsobia zaťažene. Postupne som si všimla, že pôsobia pevnejšie a zdravšie, čo je pre mňa veľké plus. Páči sa mi aj jeho príjemná vôňa a celkový pocit sviežosti po použití.
Za mňa určite fajn voľba, ku ktorej sa rada vrátim
  • Jemnosť
  • príjemná vôňa
  • pocit sviežosti po použití

Moje vlasy sú naozaj silnejšie a odolnejšie

Balzam som si pôvodne nechcela zaradiť do starostlivosti, pretože väčšina balzamov moje
jemné a ľahko sa mastiace vlasy len zaťažovala. Tento ma však veľmi milo prekvapil. Má ľahkú konzistenciu, dobre sa nanáša a stačí ho naozaj málo. Vlasy po ňom nie sú ťažké, ale lepšie sa
rozčesávajú a pôsobia zdravo už po prvom použití.

Po mesiaci pravidelného používania vidím zásadnú zmenu - vlasy sú pevnejšie, hustejšie a
pri česaní ich vypadáva oveľa menej. Už sa tak nelámu a pôsobia silnejšie. V kombinácii so šampónom z rovnakej rady je efekt ešte výraznejší - vlasy sú celkovo plnšie a pôsobia zdravo.
Najviac oceňujem, že balzam nezaťažuje ani jemné vlasy, ale práve naopak - dodáva im
pevnosť a hustotu a pôsobia vitálnejšie. Moje vlasy sú naozaj silnejšie a odolnejšie.
(5 fotiek)
  • ľahká konzistencia, nezaťažuje vlasy
  • jednoduchá aplikácia, stačí malé množstvo
  • vlasy sú pevnejšie a hustejšie
  • menej vypadávajú a nelámu sa
  • ľahšie sa rozčesávajú
  • zdravší a plnší vzhľad