mravenek
30. jún 2023
980 

Voňavá Mustela, zvykli sme si na teba

Ani neviem, ako nám ubehol ten pol rok s Mustelou. Teraz, keď sa obzriem späť, tak môžem skonštatovať, že predovšetkým veľmi rýchlo 🙂 Ambasádorstvo som nerobila prvýkrát, o to viac som sa potešila, keď si ma daná spoločnosť koncom minulého roka prostredníctvom Modrého koníka vybrala a ja som mohla s mojou rodinou testovať kozmetiku, ktorú som vôbec nepoznala. A zároveň ju predstaviť aj vám. 

Ako som už  začiatkom roka písala v mojom úvodnom článku, slovo Mustela bolo pre mňa jednou veľkou neznámou. Nikdy predtým som o danej značke detskej kozmetiky nepočula. No už po úvodnom školení, kedy som sa stretla so super ľuďmi, som vedela, že toto bude niečo, čo rada vyskúšam. Čo rada posuniem ďalej, čo rada predstavím ďalším mamičkám. My sme sa s Mustelou a jej výrobkami doma zžili naozaj rýchlo. Či už to bola skvelá pena do kúpeľa, telové mlieko či olejček, ale aj krém proti zapareninám. Naše tri baby všetko poctivo testovali a ako alergici a ekzematici sme sa veľmi potešili nielen úžasnej vôni, ktorá je pri Mustele ozaj nezameniteľná, ale aj zloženiu. Od nového roka sa výrobky určené pre normálnu pokožku a každodennú starostlivosť objavili aj na pultoch DM drogérií po celom Slovensku, takže ste sa k výrobkom mohli dostať naozaj pohodlne. 

Zloženie pre detské telíčka 

Mustela sa „narodila“ v roku 1950, kedy svoje sily spojili Paul Berthomé, otec Laboratoires Expanscience’s a lekárnik Claude Guillon. Na trh uviedli prvé čistiace mlieko špeciálne pre pokožku novorodencov. A príbeh úspešnej značky pokračuje už viac ako 70 rokov. Mustela je určená na špecifické kožné problémy detí a bábätiek už od narodenia. Aj keď často pokožka detí nejaví žiadne známky diskomfortu, je náchylnejšia na vonkajšie vplyvy a neustále sa dehydratuje. Značka ponúka ucelený rad produktov určených na čistenie, kúpanie a starostlivosť. Vďaka jedinečnému patentovanému prírodnému zloženiu obsahujúcemu Avocado Perseose chránia tieto produkty kožnú bariéru, hydratujú a uchovávajú zásoby kožných buniek novorodencov.

Postupne som vám s mojimi malými ženami predstavila jednotlivé výrobky, usporiadala som viacero súťaží (to ma veľmi bavilo, keďže sama rada vyhrávam 🙂 , a s očakávaním sledovala vaše osobné skúsenosti s Mustelou v Centre recenzií. 

Niečo končí, iné začína 

Dnes sa tu s vami lúčim...hovorí sa, že rozlúčky nebývajú jednoduché, no ja som tak trošku optimista. Za všetkým vidím aj niečo dobré. Už teraz sa preto teším na nové výzvy, ktoré mi život prinesie. Okrem iného je to septembrový návrat do práce. A to šípim, že bude poriadna „nálož“. 🙂 

Cítim tiež obrovskú vďačnosť, že som dostala možnosť byť ambasádorkou, že mi Mustela dala šancu a páčila sa im moja prezentácia. Vždy som netrpezlivo čakala na mesačné reporty, lebo nič sa lepšie nečíta, ako pochvala. Ďakujem aj Modrému koníkovi za množstvo cenných skúseností, ktoré som vďaka skvelým ľuďom získala a verím, že sa opäť stretneme pri nejakom výnimočnom projekte či spolupráci. 

Vám, milé žienky, želám veľa lásky, trpezlivosti, skvelé deti a úžasných manželov, aby sme tie každodenné radosti a starosti zvládali ľavou zadnou. Verím, že viaceré z vás, práve vďaka mojej rodine, spoznali Mustelu, dali jej šancu a možno rovnako ako u nás, sa stala súčasťou vašich každodenných rituálov. #mustela

Tak dovidenia nabudúce! Vaša Katka

Ďakujeme za zaujímavé články, krásne fotky, súťaže a výhry, ktoré potešili viacero z nás. Tých 6 mesiacov extrémne rýchlo ubehlo.

Nech sa ti darí 🙂

30. jún 2023
mravenek
autorAMBASÁDORKA

@misinka0611 ďakujem krasne ❤️

30. jún 2023

Začni písať komentár...

Odošli