Vyzerá to lákavo, ja tiež indiu milujem, ale esšte som nič neskúšala variť. Mohla by si dať recept?
@amel ďakujem, len rozmýšľam, ako sa mi do podarilo, ja mám pocit, že stále dookola varím tri jedlá 😅 Ale iste vyskúšaj, ja si na týchto chutiach veľmi idem a kľudne aj bez mäsa - nahrádzam ho cícerom alebo bielou fazuľou..
@sili82 https://www.chute-sveta.cz/2018/03/02/kureci-ti... cca tento recept, len si ho upravujem podľa svojich chutí - vynechávam chili, namiesto pretlaku pouzivam paradajkovu pastu a namiesto smotany davam kokosove mlieko..
@nesvadbovo ja indiu milujem,ale neskúšala som.
Okrem zakladneho ryza&kari nedám nič.
@nesvadbovo Ďakujem.
@nesvadbovo cícer alebo fazuľu dávaš uvarenú a potom ju ešte varíš v omáčke 20 minút?
@zfidorka ano, tak. Strukovinu uvarim v tlakaci, potom este dovarim v omacke.. ale nie 20 minut, asi tak 10, nech sa chute prepoja..
@amel uvidis, ja odkedy som skusila prvykrat, aspon raz za dva tyzdne to varim 🙂
@nesvadbovo ďakujem
Skús raz pridať jedno malé sušené chilli alebo len polovičku, pretože bez chilli to nikdy nebude india. Je to iná štipľavosť než tá naša - myslím teraz na štipľavé papriky alebo feferônky.
Po varení vyber ak ju nájdeš. 😉
Vyzerá to fantastický!Toto určite skúsim,vlastne si jedna z 2 mojich "múz",ktoré otváram,keď neviem,čo variť alebo ako varit🙂
"Nech ti to dlho vari!"
Ďakujem🙂