1 / 1

    Vyzerá to fantastický!Toto určite skúsim,vlastne si jedna z 2 mojich "múz",ktoré otváram,keď neviem,čo variť alebo ako varit🙂
    "Nech ti to dlho vari!"
    Ďakujem🙂

    10. apr 2024

    Vyzerá to lákavo, ja tiež indiu milujem, ale esšte som nič neskúšala variť. Mohla by si dať recept?

    10. apr 2024
    nesvadbovo
    autorAMBASÁDORKA

    @amel ďakujem, len rozmýšľam, ako sa mi do podarilo, ja mám pocit, že stále dookola varím tri jedlá 😅 Ale iste vyskúšaj, ja si na týchto chutiach veľmi idem a kľudne aj bez mäsa - nahrádzam ho cícerom alebo bielou fazuľou..

    10. apr 2024
    nesvadbovo
    autorAMBASÁDORKA

    @sili82 https://www.chute-sveta.cz/2018/03/02/kureci-ti... cca tento recept, len si ho upravujem podľa svojich chutí - vynechávam chili, namiesto pretlaku pouzivam paradajkovu pastu a namiesto smotany davam kokosove mlieko..

    10. apr 2024

    @nesvadbovo ja indiu milujem,ale neskúšala som.
    Okrem zakladneho ryza&kari nedám nič.

    10. apr 2024

    @nesvadbovo Ďakujem.

    10. apr 2024

    @nesvadbovo cícer alebo fazuľu dávaš uvarenú a potom ju ešte varíš v omáčke 20 minút?

    10. apr 2024
    nesvadbovo
    autorAMBASÁDORKA

    @zfidorka ano, tak. Strukovinu uvarim v tlakaci, potom este dovarim v omacke.. ale nie 20 minut, asi tak 10, nech sa chute prepoja..

    10. apr 2024
    nesvadbovo
    autorAMBASÁDORKA

    @amel uvidis, ja odkedy som skusila prvykrat, aspon raz za dva tyzdne to varim 🙂

    10. apr 2024
    10. apr 2024

    Skús raz pridať jedno malé sušené chilli alebo len polovičku, pretože bez chilli to nikdy nebude india. Je to iná štipľavosť než tá naša - myslím teraz na štipľavé papriky alebo feferônky.
    Po varení vyber ak ju nájdeš. 😉

    30. apr 2024