nesvadbovoAMBASÁDORKA
    23. feb 2024    

    Výlety s našimi dievkami sú nevyspytateľné, avšak jedno majú všetky spoločné - po príchode domov nás čaká hromada špinavej bielizne 🙈
    A hoci odkedy máme sušičku, už to tak nebolí, ale aj tak si viem na piatkový večer predstaviť veselší program, všakže 😉 Avšak nech je ako chce, len toľko som chcela, že na sortiment na pranie od Denkmit nemôžem povedať krivého slova.
    Prášky si poradia s bežným znečistením, na odolnejšie škvrny použijem žlčové mydlo a sprej, no a občas, ak mám chuť bielizeň extra prevoňať, pridám do sušičky trochu tejto aviváže.
    Pomer cena/výkon hrá jednoznačne v ich prospech a ak si ich kúpite tento mesiac, môžete ich získať s 10-násobnými bodmi o 10% lacnejšie. A ak ste to náhodou nevedeli, na ten sensitive prášok sa dá použiť aj "detský" kupón na 25-násobné body, takže keď ho skombinujete s 10-násobkom, hneď ho máte o tretinu lacnejší. A to sa už, prosím pekne, naozaj oplatí.
    Toľko piatkové matematické okienko, my ideme dobehnúť tohtotýždňové epizódy Dunaja a dúfame, že dievky si zachovajú svoj prázdninový režim a ráno si pospíme aspoň do deviatej 😍
    #dm