nikelca
17. okt 2021
75 

Bupi u nás doma

Bupi prišlo v dobrom čase
Treba nám prať (veru zase)!
Potom synček premilý
dzigol riadne do hliny.


Ale teda, naozaj, naše testovanie začalo vybaľovaním po dovolenke. Určite to poznáte, krásne uprataná kúpeľňa pred dovolenkou, sa zmenila na piatu úlohu Squid Game. Triedenie vecí prebehlo v zrýchlenom móde, a len som dúfala, že šetrný prací gél bude naozaj šetrný.
K tomu, samozrejme, som pridala aj aviváž. Pranie sprevádzala príjemná citrusová vôňa, podobná citrónovému koláču a nie umelým wc vôňam, ktorých sa obávam, keď má niečo nálepku “citrónové”.


Mydlo na ruky potešilo hlavne deti. Úplne si odvykli od pumpičkových dávkovačov, a tak to pre ne boli malé Vianoce. Nelinka spokojná z nechtíkovej vône Sebi išiel radšej po breze s citrónovou trávou. Neboli sme však na mydlo vôbec mierni, a poslúžilo aj na vypranie blata z teplákov a vydrhnutie gumenej podrážky. Všetko zvládlo na výbornú.

Večer začalo testovanie, na ktoré sa tešili najmä deti. Umývací gél 3 v 1 - alebo inak „bublinky do vane”. Pumpičkovali jeden aj druhý, ale som ich krotila, predsa len nápis antibakteriálny by našej čističke mohol spôsobiť šok. Napriek tomu, pena bola bohatá, celá kúpeľňa prevoňaná a penové účesy boli dôvodom na umytie vlasov bez protestov a plaču. Predsa len robiť účesy je zábava, a keď skončili, dobrovoľne si penu nechali zmyť. 


Bupi sa u nás dobre zabývalo, stalo sa súčasťou nášho domova a pomáha nám každý deň. Je jemné, nedráždi pokožku, príjemne vonia a doslova spríjemní deň.
#test_bupifamily
#recenzia
recenzia_bupi_family33

Začni písať komentár...

Odošli