Používame cookies. Viac informácií tu.
Zavri

Bupi family

    13 skúseností

Bupi family

Bupi prichádza s novinkou - radom pre celú rodinu - Bupi family.

Bupi family sú produkty určené pre všetkých členov rodiny. Univerzálne prípravky pre malých i veľkých, so šetrným a jemným zložením, vhodným aj pre citlivú pokožku alergikov. Sú vhodné pre deti od 3 rokov a pre dospelých, ktorí majú citlivú pokožku so sklonmi k alergickým reakciám.

Bupi Family

Rokmi overená slovenská značka Bupi dbá na to, aby jej výrobky boli bez parabénov, bez parafínu, bez alergénov, bez farbív a alkoholu a s obsahom prírodných látok. Preto ich odporúča Slovenská pediatrická spoločnosť.

Senzitívne pracie produkty pre šetrné a bezpečné pranie pre celú rodinu

S prírodnými bylinkami, ktoré prirodzeným účinkom zabezpečia čistotu, sviežosť a hygienu bielizne celej rodiny.

- Bupi family tekutý prací prostriedok Sensitive s citrónovou trávou 1,5 l - Bylinky citrónová tráva a breza zabezpečia čistotu a hygienu bielizne vašich najbližších. Prací prostriedok je určený pre celú rodinu, vďaka svojmu jemnému zloženiu, ktoré je vhodné pre citlivú pokožku.

- Bupi family aviváž Sensitive s citrónovou trávou 1,5 l - Jej špeciálne zloženie bez alergizujúcich zložiek je vhodné aj pre citlivú pokožku. Po vypratí bielizeň ostáva mäkučká, hebká, s osviežujúcou vôňou.

Senzitívne pracie produkty pre šetrné a bezpečné pranie pre celú rodinu
 Bupi Family

Produkty pre šetrnú a bezpečnú hygienu pre celú rodinu

- Umývací gél 3 v 1 s antibakteriálnou citrónovou trávou Bupi family 500 ml - Jemný umývací gél Bupi family s dvomi blahodarnými bylinkami, ktoré majú prírodný antibakteriálny účinok a prirodzene chránia pokožku vašich najbližších. Gél počas umývania aj prirodzene dezinfikuje a zbavuje nežiaducich baktérií. Môže sa používať ako sprchovací gél, šampón či pena do kúpeľa.

- Tekuté mydlo na ruky s antibakteriálnou citrónovou trávou Bupi family 500ml - Je určené pre šetrné umývanie rúk a je vhodné aj pre citlivú pokožku detí.

- Sprchový gél s hojivým nechtíkom Bupi family 500 ml - Je určený pre šetrné umývanie pokožky, ktorú počas umývania aj prirodzene ošetruje. Je vhodný pre extra citlivú pokožku detí i dospelých, ktorí majú pokožku so sklonom k podráždeniu, k vysúšaniu a alergiám.

- Tekuté mydlo na ruky s nechtíkom Bupi family 500 ml - Je určené pre šetrné umývanie rúk a je vhodné aj pre extra citlivú pokožku detí. Jednoduchú aplikáciu pumpičkou zvládnu aj tí najmenší členovia rodiny.

Kde kúpim produkty Bupi family?

Nové články

Hodnotenia a skúsenosti s Bupi family

Máš skúsenosť s Bupi family?
Podeľ sa o ňu a pomôž tak ostatným mamičkám.
Napíš svoju skúsenosť
zivotsdetmi  16. sep 2021

Voňavé bupi

Bupi používame radi. Vonia super.
0 poďakovaní
wewitta  16. sep 2021

Poznáme 😊

Používali sme kozmetiku Bupi pri dcérke. :)
1 poďakovanie
katka3342  16. sep 2021

Vyskúšali sme, sme spokojné :)

Značku Bupi sme dostali do daru a sme s ňou veľmi spokojné. :) Mojej Eliške vyhovuje aj pri kúpaní, neštípu očká, vo vaničke nezostáva tak veľa peny ako pri ostatných značkách. :) Takže za nás vyskúšané, spokojnosť. :)
0 poďakovaní
bystrica833  16. sep 2021

Jednuducho dobrá značka

Bupi používame už od narodenia mojej prvej dcéry, ktorá už má 12 a druhá, trojročná, v tradícii pokračuje. Nemenila by som, som nadmieru spokojná. Šampóny neštípu, mlieko krásne vonia, krémy na tvár sú top.
  • Cena
  • Kvalita
  • Vôňa
  • Jemnosť
  • Žiadne
0 poďakovaní
icel  14. sep 2021

Veľmi dobrá značka, moje deti chcú iba túto

Moje deti používsjú túto značku.
0 poďakovaní
judita1306  14. sep 2021

Bupi výrobky sú TOP

Mám 13-ročnú dcéru, odmalička používame výrobky Bupi.
2 poďakovania
lenkya  14. sep 2021

Bupi

Produkty značky Bupi používame pri synčekovi od narodenia a ja ich používam už dlhšiu dobu, keďže mám kožné problémy ja edine produkty Bupi mi neškodia. Takže za mňa TOP, čo sa týka aj pracích prostriedkov a mydiel. 😉
  • Veľmi šetrný k pokožke
  • Krásna jemná vôňa
  • Málo produktov značky Bupi v bežných obchodoch
0 poďakovaní
keathli  14. sep 2021

Len pozitívne

Doma používajú Bupi obe dcérky pri kúpeli. Tuhé mydlo a pena do kúpeľa je základ, to už starsia vždy v obchode pripomína, že treba „žabky” dokúpiť. 😍
Že sú aj pracie prostriedky, ma doteraz nejako míňalo, takže by sme určite doma vyskúšali. 😉
  • „Naša” značka
  • Bez alergickej reakcie obe dcérky
  • Jemná, nevtieravá vôňa
  • Že som doteraz nevedela o všetkých produktoch 🤦‍♀️
0 poďakovaní
zaira2016  13. sep 2021

Bupi

Značka Bupi je súčasťou našej rodiny už piaty rok, odkedy sa nám narodilo prvé dieťa. Najprv sme používali len práci prostriedok, no teraz použivame aj šampón a sprchový gél, keďže našim deťom žiadna iná značka neprospieva. Hlavne šampón je na detské vlásky najlepší, sú po ňom krásne mäkké a jemné, takže určite odporúčame všetkými desiatimi. 👌🍀🍀🍀
  • Kvalita
  • Dostupnost
  • Cena
  • Žiaden
0 poďakovaní
simon7  13. sep 2021

Bupi

S konkrétnym radom výrobkov skúsenosť nemám, ale vyzerá úžasne. Bupi kupujem, keďže mám dve malé deti, lebo mi veľmi vonia a som spokojná s pomerom ceny a kvality. Teším sa už na skúšku tohto radu. 💚
  • Kvalita
  • Cena
  • Vôňa
  • Žiadne
0 poďakovaní
nikolka125  13. sep 2021

Bupi skúsenosť

Bupi kozmetiku som vybrala pre syna, ešte keď bol v bruchu.
Bolo to z dôvodu, že mi veľmi pekne voňala a našla som veľa pozitívnych recenzií na túto detskú kozmetiku.
Odteraz mi vôňa pracieho géu a aviáže uz navždy bude pripomínať tehotenstvo so synom, keď som prala a pripravovala veci pred jeho narodením.
Má 2 roky a stále používame praci gél, aviváž a detskú osobnú kozmetiku.
  • Úžasná vôňa
  • Jemný parfum aviváže
  • Prijateľná cena
  • Skvelé recenzie
  • Žiadne
0 poďakovaní
greta123  13. sep 2021

Super Bupi

Mám so značkou Bupi výborné skúsenosti a vrelo odporúčam a ďakujem.
  • kvalita
  • vôňa
  • jemnosť
0 poďakovaní
sofinka1301  13. sep 2021

Bupi

Bupi sme začali používať pri synovi, keď sa mal narodiť. Kúpili sme všetko na osobnú hygienu preňho, až po pranie. Aj pri našej mladšej dcére používame všetky produkty od Bupi. 😊Momentálne používam Bupi šampón na vlasy aj ja, keďže mám veľmi citlivú pokožku hlavy a je to jediný šampón, ktorý mi nevadí. 😊 Takže za nás značku Bupi vrelo odporúčam.
  • Kvalita
  • Žiadne
1 poďakovanie