petruska9871
4. apr 2021
55 

Testovačka s Hipp natural ❤️

V mojom živote sa snažím riadiť pravidlom: "Čistota pol života." Ako matke dvoch detí je mi jasné, že pol života je veľa 🤣 a ani tá čistota nie je až taká podstatná, avšak #konik_testuje mi dal možnosť aby som si svoj život o dosť zjednodušila. Ja ale aj naša Emka sme dostali možnosť v #test_hipp_natural vyskúšať dva druhy úžasných vlhčených obrúskov od HiPP a to HiPP Natural Aqua a HiPP Natural s BIO prírodným mandľovým olejom. Obidva produkty potešili, avšak u nás na plnej čiare vyhral jeden z nich a to len pre skvelú vôňu. 🙂 HiPP Natural s BIO prírodným mandľovým olejom je proste TOP!!! Ohúril nás nielen vôňou, ale aj jemnosťou pokožky po použití. 

Priznávam, niektorí členovia našej domácnosti vzali testovanie smrteľne vážne a pod slovom testovať mysleli na úplne všetko vrátane chuti 🤣. Emka bola vlhčenými obrúskami nadšená v každom smere 🙂. 

Môžeme však zhodnotiť, že ani HiPP Natural Aqua sa nenechali zahanbiť. Pri prebaľovaní som nimi bola naozaj nadšená. Všetko zišlo ako malo, ritka nebola podráždená ani červená. Naopak na dotyk bola naozaj jemnučká a  bez väčšej  námahy naozaj čistučká. 

My sme však tieto obrúsky s veľkou obľubou využívali najmä pri papaní. 

Emka si obrúsky vyberala s radosťou sama. 🙂 Samozrejme ani v tomto prípade nezabudla otestovať aj chuť 🙂. 

Jeden však nestačil musela ich použiť viac. Istota, veď to poznáte 🙂. 

A nielen Emka, ako milovník čistoty, ale ani ja som nemohola odolať a vyskúšala som tieto obrúsky aj na utieranie rôznych upackaných povrchov. 

Naozaj skvelé na nich je, že je možnosť využiť len polovicu z vytiahnutého obrúska a tak ich šetriť 🙂. 

A samozrejme, treba sa vyjadriť aj k negatívam, avšak žiadne som nenašla 🤷‍♀️. Sú naozaj skvelé a jemné k detskej pokožke. Zloženie a rozložiteľnosť sú v dnešnej znečistenej dobe mimoriadne dôležité, a preto vyzdvihujem aj toto. Dúfam že naša #recenzia pomôže mamičkám ale aj budúcim mamičkám rozhodnúť sa správne a aspoň vyskúšať tieto skvelé obrúsky. 

Ďakujeme @konik_testuje za možnosť testovať tieto obrúsky. ❤️ Neľutujeme a budeme sa tešiť na ďalšie možnosti testovania skvelých produktov. 🙂

#skusenosti_hipp_natural

Začni písať komentár...

Odošli