redakcia
31. máj 2022
851 

Nová Poradňa pre zdravý spánok babätiek a detí do 3 rokov

Celý deň sú to vaše krásne milé bábätká, ktoré by ste samou láskou zjedli. Až nastane čas spánku a menia sa na uplakané batôžky, ktoré nie a nie spať. Jednu noc, potom ďalšiu a ďalšiu a vy v dôsledku spánkovej deprivácie už vlastne strácate prehľad, ako dlho to trvá. „Je to len obdobie," hovorili. „Nechaj ho vyplakať, on sa naučí spať," radili. No, povedzme si úprimne, tieto dobre mienené rady ešte nikdy nikoho z náročnej situácie nedostali. A v tom sa pridajú ešte problémy s tým denným spánkom. 

Mnoho maminiek v období do troch rokov života svojich detí doslova so spánkom bojuje. A mnohé z nich by naozaj ocenili možnosť sa s niekým poradiť. To je čas, kedy vyhľadajú pomoc spánkového poradcu. A keďže spokojná a vyspatá mamička = spokojné dieťatko, pripravili sme si pre vás Poradňu: zdravý spánok babätiek a detí do 3 rokov

V nej Zuzana Sláviková, certifikovaná holistická spánková poradkyňa pre deti do 3 rokov, zodpovie všetky vaše otázky týkajúce sa práve spánku vašich najmenších. Pomôže vám pochopiť spánok vašich detí a dodať sebadôveru do budúcna, aby vás spánok nestresoval. Navedie vás na správne metódy, ktorými dosiahnete skvalitnenie spánku.

V prípade, že máte otázky týkajúce sa spánku, neváhajte a pýtajte sa v Poradni: zdravý spánok babätiek a detí do 3 rokov.

Všetky vaše otázky sú, samozrejme, anonymné a zadarmo, ako v každej poradni na Modrom koníku.

Tím Modrý koník

Začni písať komentár...

Odošli