redakcia
1. apr 2020
1359 

Pomáhame si aj na Instagrame 💙 Pridaj sa a vyhraj kočík!

Pamätáte si na výzvu #pomahamesi, ktorú sme nedávno rozbehli? Nabádanie k dobru pokračuje - poďme sa k sebe v týchto časoch správať ako ľudia a šírme to nielen na Modrom koníku, ale aj na Instagrame.

Aby sme zmobilizovali čo najviac ľudí, a keďže IG je miesto krásnych fotiek a vecí, krásno pomáhania si sme sa tam rozhodli podporiť krásnou cenou, a to úžasným, farebným, single-to-double kočíkom Quinny Hubb s doplnkami ako súrodenecká lavička či druhá farebná strieška, ktorý sme pred časom testovali. 

Zapoj sa, pomôž, a my pomôžeme tebe 😉 Ak aj práve kočík nepotrebuješ, prečo sa nezapojiť a potom ho niekomu, kto ho potrebuje a využije, nedarovať v duchu #pomahamesi? 😉

Tu si môžeš pozrieť celú výzvu i vo videu na IG TV Modrý Koník.

O čo súťažíme?

Vyhrať môžeš kočík Quinny Hubb - tank pre 1, 2 (i 3) deti, s ktorým jednoznačne vystúpiš z davu. Recenziu kočíka tohto kočíka nájdeš na tomto odkaze.

Ako sa zapojiť?

Potrebuješ na to Instagram účet - nastavený ako VEREJNÝ, nie súkromný, niekomu pomôcť, cvaknúť to a zazdieľať na svojom IG s označením #pomahamesi a #modrykonikpomaha. Daj si pozor, aby tam tieto označenia - hashtagy - boli a účet nastavený ako VEREJNÝ, lebo inak ťa nebudeme vedieť dohľadať a pri prípadnej výhre tvojho príspevku ťa zo zapojených náhodne vylosovať. 

Súťaž trvá do 30.4.2020, takže veselo pridávaj pokojne aj viacero príspevkov - čím viac pomôžeš, tým väčšia je šanca na výhru. Byť vyžrebovaná a odmenená máš s každým príspevkom (lebo každý, takisto ako každá pomoc, sa predsa ráta). 

Pomôž nám tým, že pomôžeš, prispievaj, šír dobro - spolu so vzájomnou pomocou to všetci zvládneme.

Začni písať komentár...

Odošli