shilou
22. nov 2016
59 

Skvelá fľaša a mliečka

Super, fľaška prišla práve vhod.

Najprv som si prečítala ako ju správne použiť. Potešila som sa, aké vlastnosti má:

-Pomáha zachovávať vitamíny D, C, A, E, a tuky vďaka preukázane nižšej oxidácií.

-Patentovaný systém s vnútorným prietokovým ventilom eliminuje vákuum a vznik vzduchových bublín. Vzduch vchádza do hrdla fľaše a je odvádzaný priamo cez systém vnútorných prietokových ventilov.

-Vzduch prechádza trubicou ventilu mimo toku mlieka smerom ku dnu fľaše.

-Dieťa je kŕmené pohodlnešie, pretože ventil umožňuje sanie bez nežiadúceho negatíva – vákua alebo diskomfortu z príjímania vzduchových bublín, čo pomáha redukovať koliku, grganie a nadúvanie. Ventily zabraňujú zmiešavaniu mlieka so vzduchom a tvorbe bublín, vákuovému tlaku a kolapsu cumlík.

-Mlieko alebo výživa voľne tečie cez cumeľ a vzduch je odvádzaný nahor smerom ku dnu fľaše. Tento pozitívny tlak eliminuje kolaps cumlíka a pomáha znížiť nepríjemný vnútroušný tlak.

Skúsila som ju použiť bez modrej časti a ventilu, cha-cha, nejde to tak. Mlieko všade tieklo. Musí sa vyskladať tak ako treba. Zuzanku, moju najmenšiu stále kojím, ale vyžaduje si aj iné mliečko ako moje. Otvorila som balenie 

France lait 3

Najstaršia chcela takisto. Spravila som do dvoch fľašiek, nevadí, že staršia má už 5rokov. 

Výsledok dopadol takto. Fľaša vypitá. Staršia z mliečka nechala, jej pripomínalo mliečko svojou konzistenciou skôr kašu. 

Mlieko som ochutnala aj ja, nielenže je krásnej žltej farby, ale aj chutí. Tiež mi pripomínalo chuťovo ako kašu. Už chápem mamičky, ktoré dajú vypiť toto mliečko a deti im spinkajú. Jemné, krémové zloženie.

Navyše je obohatené o 11 minerálov a 13 vitamínov potrebných pre správny rast dieťaťa. Obsahuje bielkoviny, vápnik, fosfor a vitamín D, ktoré sú potrebné na vývoj a rast kostí detí. Železo prispieva k normálnemu vývinu detí. Obsahuje fruktooligosacharidy, jód2 esenciálne mastné kyseliny - kyselina linolová a α-linolénová, ktoré podporujú správny rast a vývoj detí.

Nikdy som svojim deťom nedávala umelé mliečka. Prvorodenú som kojila 30mesiacov, takže keď som ju odstavila, hneď sme prešli na kravské mlieko. Druhá dcérka má 21 mesiacov a naďalej je kojená. Som rada, že som mala možnosť vyskúšať mliečka a nielen moje deti, ale aj ja sama som bola na ne zvedavá. Vyskúšali sme aj 

France lait 2

Obsahuje 13 vitamínov a 12 minerálov. Je obohatené o cholín a inozitol. Takisto obsahuje bielkoviny, vápnik, fosfor a vitamín D, ktoré sú potrebné na vývoj a rast kostí detí a železo k vývinu detí.

Fľašku používame stále, nielen na mlieko, ale aj na čaj, kakao a džús. Ak by trebalo, dá sa dokúpiť cestovný uzáver. Takisto sa dajú dokúpiť aj jednotlivé zložky.

Prietoková vložka Standard sa dosť zložito čistí, najmä ak flaša sa využíva aj na niečo iné ako čisté mliečko. Ak by sa to vyčistiť nedalo, v pohode sa dá kúpiť nové, netreba kupovať celú fľašku. Super. Za mňa hodnotím 1***. Fľaša, ktorá má všetko premyslené do úplných detailov.

#test_interpharm

#konik_testuje

#mk_blog_academy #blogujem

mne to ide i bez tych ventilov

22. nov 2016
Komentár bol odstránený
shilou
autor

@brulinka ja som nedala ani biele ani modré a nešlo to...inak som už neskúšala, tak dávam ako sa má dávať.

22. nov 2016

France Lait je super volba, ja som nekojila ani dcerku ani synceka a hned sme presli na France Lait, a nemozem povedat jedno krive slovo 🙂 Je to fakt super mliecko 🙂 mala ho pila od narodenia az do troch rokov a maly ma zatial dvojku 🙂

22. nov 2016

Začni písať komentár...

Odošli