simie10
10. okt 2020
816 

♥Jeseň s Verbenou♥

Jeseň nám už pomaličky, ale isto klope na dvere a spolu s ňou mi zaklopal na dvere aj pán kuriér, ktorý ma potešil testovacím balíčkom od značky Verbena. 

Obsah balíčka aj mini recenzie som pridávala počas dvoch týždňov a teraz by som vám rada priniesla záverečnú recenziu, ktorá bude až podozrivo pozitívna. Zabijem sa, keď tie produkty tak ľúbim(e)? Zbalila som parádnu plátennú tašku a dobroty šla nafotiť von. Poďte sa teda pozrieť, na čom sme si s rodinkou pochutnávali posledné dni.
1. Sušienky 
V balíčku som objavila 3 príchute sušienok, v dvoch baleniach ( 40g / 90g ).
Tie menšie sú maximálne praktické na cesty. Neviem ako vy, ale ja musím mať vždy v kabelke alebo batohu nejakú desiatu a tieto sušienky boli pre mňa ideálna voľba. No a ak sa náhodou plánujete so sušienkami deliť, radšej si vezmite balenie väčšie, na ktorom si môžete pochutiť viacerí.
Prvá príchuť a pre mňa najlepšia- tá, ktorú by som vám odporúčala ochutnať ako prvú je BAZA+ kúsky brusníc.

- kúsky brusníc sú naozaj veľké a šťavnaté,
- obsahuje až 5 minerálov Ca, Zn, Fe, Mn, Mg,
- baza je moja srdcovka, ktorá : tlmí bolesť, pôsobí proti vírusom, lieči zápalové ochorenia, je skvelá pri tráviacich problémoch a podporuje ochranu buniek proti starnutiu.
Druhou príchuťou je RAKYTNÍK+ kúsky pomaranča

- táto príchuť je maximálne osviežujúca, práve vďaka pomarančovým kúskom,
- obsahuje vysoký obsahom Omega-3 mastných kyselín a Chia semienka,
- chia semienka sú superpotravina, ktorá dodáva telu veľké množstvo energie a zároveň stabilizuje hladinu krvného cukru.

Treťou príchuťou je LEVANDUĽA+ kúsky čučoriedok

- u nás doma najkontroverznejšia príchuť, niet sa čomu čudovať- levanduľu buď milujete alebo nenávidíte (nič medzi HAHA),
- sú obohatené o cenný niacín (vitamín B3),
- čučoriedky im dodávajú príjemnú šťavnatosť a naviac sú výborné na tráviacu a nervovú sústavu.

2. Cukríky

Okrem sušienok som v balíčku našla niekoľko príchutí a veľkostí cukríkov. Verbena cukríky sú jednoducho POJEM. Klasika, ktorá našu rodinu sprevádza odkedy si pamätám. Vždy keď sa ide niekam na výlet alebo turistiku, musíme mať v batohu tuhé (ale aj sladké) cukríky, ktoré dodajú energiu a príjemne osviežia. 

Ak si mám vybrať ktorá príchuť z týchto troch ma upútala najviac, volím šípkové. Sú naozaj výborné a kupujem ich stále dookola.

Praktickejšie balenia (tzv. kabelkové) boli v príchutiach zázvoru a eukalyptu. V tomto chrípkovom období ich skutočne oceníte a chutia ako inak výborne. Neštípu v krku a majú množstvo zdravotných benefitov.  

Som nesmierne vďačná za možnosť testovať tieto dobroty. Našla som si stálice, ktoré sa u nás už budú objavovať pravidelne a odporúčam vyskúšať VERBENA produkty aj Vám. Budem rada, ak mi dáte vedieť, či už ste nejaké sušienky, či cukríky skúsili a ako Vám chutili. 

Majte krásne jesenné dni ( nie len s Verbenou) ♥ !

#test_verbena2 #recenzia #verbena_susienky_skusenosti #verbena_cukriky_skusenosti

Začni písať komentár...

Odošli