Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    tajka17
    22. dec 2020    Čítané 149x

    Stodal a naša skúsenosť

    Rada sa zapájam do rôznych súťaží, a šťastie sa teda na mňa už párkrát usmialo. Vždy ma to veľmi poteší, samozrejme, koho by nie. Ale do testovania sa som sa ešte nezapojila, preto keď prišla správa o testovaní na Stodal, povedala som si, prečo to neskúsiť. Veď všetko je raz po prvýkrát. Bola som veľmi prekvapená, keď mi prišla ďalšia správa, že nás vybrali. Balíček bol v priebehu pár dní doma a padol nám presne do rany, keďže sme akurát prechádzali nejakou virózou.

    So sirupom sme už mali skúsenosti, nakoľko naša pani doktorka nám ho už odporučila v minulosti. Mám 2 dcérky, 5 a 2 roky, a ako začala chodiť staršia do škôlky, tak sme si tých chorôb ,,užili" viac než dosť. A mladšia to chytí samozrejme tiež vždy. 

    Sirup sme hneď nasadili. Mia mala sople a pridružený suchý, dráždivý kašeľ. Stodal som jej podávala v priebehu 6 dní. Každým dňom kašľala menej, až kašeľ úplne prešiel.

    Stodal som vyskúšala aj sama na sebe, ešte počas tehotenstva a tiež som zaznamenala pozitívne účinky. Takže ho budeme určite používať aj v budúcnosti a odporúčam ho vyskúšať aj iným mamičkám, aj keď viem, že veľa z vás má na to úplne iný názor. Keď som čítala komentáre pod mojimi príspevkami, tak sa naozaj líšili a veľa mamičiek nemalo dobré skúsenosti a myslia si, že je to len sladká voda. Možno. Neviem. Nie som farmaceut. Ale my máme dobrú skúsenosť a za nás odporúčame a ďakujeme aj Modrému koníku za možnosť zapojiť sa. 

    #test_stodal #recenzia #sirup_stodal_skusenosti

    5.deň so stodalom, kašeľ len ráno alebo pri nejakej námahe. #test_stodal

    #test_stodal dnes máme za sebou 3.deň so sirupom stodal a môžem úprimne povedať, že vidím zlepšenie. Kašeľ je pomaly na ústupe 😊🙏

    Tak dnes začíname s testovaním sirupu stodal. Máme s ním dobré skúsenosti, tak dúfam, že nám pomôže aj teraz. Dcérka začala len so soplom, ale už to prešlo do kašľa, tak ideme skúšať. Preferujeme prírodnú medicínu bez atb, tak držte palce, aby zabral. #test_stodal