tajka17
22. dec 2020
149 

Stodal a naša skúsenosť

Rada sa zapájam do rôznych súťaží, a šťastie sa teda na mňa už párkrát usmialo. Vždy ma to veľmi poteší, samozrejme, koho by nie. Ale do testovania sa som sa ešte nezapojila, preto keď prišla správa o testovaní na Stodal, povedala som si, prečo to neskúsiť. Veď všetko je raz po prvýkrát. Bola som veľmi prekvapená, keď mi prišla ďalšia správa, že nás vybrali. Balíček bol v priebehu pár dní doma a padol nám presne do rany, keďže sme akurát prechádzali nejakou virózou.

So sirupom sme už mali skúsenosti, nakoľko naša pani doktorka nám ho už odporučila v minulosti. Mám 2 dcérky, 5 a 2 roky, a ako začala chodiť staršia do škôlky, tak sme si tých chorôb ,,užili" viac než dosť. A mladšia to chytí samozrejme tiež vždy. 

Sirup sme hneď nasadili. Mia mala sople a pridružený suchý, dráždivý kašeľ. Stodal som jej podávala v priebehu 6 dní. Každým dňom kašľala menej, až kašeľ úplne prešiel.

Stodal som vyskúšala aj sama na sebe, ešte počas tehotenstva a tiež som zaznamenala pozitívne účinky. Takže ho budeme určite používať aj v budúcnosti a odporúčam ho vyskúšať aj iným mamičkám, aj keď viem, že veľa z vás má na to úplne iný názor. Keď som čítala komentáre pod mojimi príspevkami, tak sa naozaj líšili a veľa mamičiek nemalo dobré skúsenosti a myslia si, že je to len sladká voda. Možno. Neviem. Nie som farmaceut. Ale my máme dobrú skúsenosť a za nás odporúčame a ďakujeme aj Modrému koníku za možnosť zapojiť sa. 

#test_stodal #recenzia #sirup_stodal_skusenosti

Začni písať komentár...

Odošli